drapanakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω εναν παλιο καταψυκτη της Αριστον, για πουλημα. Τον εβαλα στην πριζα και βγαζει αυτη την ενδειξη. Δουλευει κανονικα, αλλα δεν αναβει το πρασινο αλλα το κοκκινο λαμπακι. Ξερει κανεις τι σημαινει ; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από drapanakis
hp8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, drapanakis είπε Δουλευει κανονικα, αλλα δεν αναβει το πρασινο αλλα το κοκκινο λαμπακι. Ξερει κανεις τι σημαινει ; αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα σβήσει οταν φτάσει η κατάψυξη σε κάποια μείον θερμοκρασία -12 η -15 πάνω κάτω 2
vdanasto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, hp8 είπε αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα σβήσει οταν φτάσει η κατάψυξη σε κάποια μείον θερμοκρασία -12 η -15 πάνω κάτω +1, είναι ένδειξη που αφορά τη θερμοκρασία. Αν μετά από κάποιες ώρες εξακολουθεί να είναι αναμμένο, πρέπει να το δει ψυκτικός γιατί λογικά θα χρειάζεται ψυκτικό υγρό. 1
hp8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, drapanakis είπε Το πρασινο γιατι δεν αναβει ; Αν δεν έχει πρόβλημα θα ανάψει όταν σβήσει το πορτοκάλι - κόκκινο 1
tounion Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, drapanakis είπε Εχω εναν παλιο καταψυκτη της Αριστον, για πουλημα. Τον εβαλα στην πριζα και βγαζει αυτη την ενδειξη. Δουλευει κανονικα, αλλα δεν αναβει το πρασινο αλλα το κοκκινο λαμπακι. Ξερει κανεις τι σημαινει ; αφου εχεις την λειτουργια super ανοικτη ρε μαστορα.. κλεισε τον διακοπτη αριστερα απο το λαμπακι super Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από tounion
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, tounion είπε αφου εχεις την λειτουργεια super ανοικτη ρε μαστορα.. κλεισε τον διακοπτη αριστερα απο το λαμπακι super Ως ασχετος με καταψύκτες να ρωτήσω τι κάνει το κουμπί σουπερ;Για να παγώνει πιο γρήγορα είναι;
vdanasto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ως ασχετος με καταψύκτες να ρωτήσω τι κάνει το κουμπί σουπερ;Για να παγώνει πιο γρήγορα είναι; Σωστά, το super συνήθως το ενεργοποιείς εάν προσθέσεις ταυτόχρονα μεγάλο αριθμό προϊόντων, για να φτάσει ταχύτερα στη ρυθμισμένη θερμοκρασία. 2
gorge18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, drapanakis είπε Εχω εναν παλιο καταψυκτη της Αριστον, για πουλημα. Τον εβαλα στην πριζα και βγαζει αυτη την ενδειξη. Δουλευει κανονικα, αλλα δεν αναβει το πρασινο αλλα το κοκκινο λαμπακι. Ξερει κανεις τι σημαινει ; Οταν το βαζεις στην πριζα λογικο ειναι να αναβει το κοκκινο γιατι εχει θερμοκρασιες μεσα που σε περίπτωση και ειχες φαγητα θα χαλουσαν. Ασε το να ρίξει την θερμοκρασια και θα σβησει οπως ειπαν και οι απο πανω... Εναν αισθητήρα εχει πανω απο μια θερμοκρασια αναβει το λαμπακι κατω απο μια σβηνει δεν εχει εγκέφαλο να ξερει σε τι φαση ειναι και να πραττει αναλογα...
Sibyl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, drapanakis είπε Εχω εναν παλιο καταψυκτη της Αριστον, για πουλημα. Τον εβαλα στην πριζα και βγαζει αυτη την ενδειξη. Δουλευει κανονικα, αλλα δεν αναβει το πρασινο αλλα το κοκκινο λαμπακι. Ξερει κανεις τι σημαινει ; ΄Ασχετο βέβαια και με συγχωρείς αλλά πριν τον βάλεις για πούλημα, ρίξτου ένα γερό καθάρισμα μέχρι να λάμψει επειδή αν ανεβάσεις αυτήν την φωτογραφία, δεν νομίζω να ενδιαφερθεί κανείς.☺️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα