Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ταχύτητα ιντερνέτ και πρόβλημα γραμμής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, εδω και περιπου 3 μηνες είμαι συνδρομιτής Wind και εχω πακέτο VDSL 100, τις πρώτες δύο εβδομάδες έπιανα 35Mbps, (Download) κάλεσα και έκανα παράπονα και μου είπαν οτι έκαναν κάποιες αλλαγές με αποτέλεσμα η ταχύτητα να πάει στα 40 περίπου, παλι χαμηλή για 100άρα, μετά τις δύο εβδομάδες άρχισα να έχω αποσυνδέσεις, και διαπίστωσα οτι η γραμμή είχε πέσει στα 15Mbps, ξανα κάλεσα, έστειλαν τεχνικό της wind, μέτρησε την γραμμή και βρήκε λάθη εντός φυσιολογικών ορίων, και επίσης μου είπε οτι η απόσταση απο το καφάο έβγαινε περίπου στα 2χλμ (ενω στην πραγματικότητα είμαι γύρω στα 800 μέτρα απτο κοντινότερο), μετα απο πολλά τηλέφωνα με την εξυπηρέτηση την έστειλαν την βλάβη στον ΟΤΕ και το απόδωσαν σε προβληματική γραμμή, ρώτησα αν μπορεί να γίνει κάτι και μου είπαν οτι το πρόβλημα είναι στο καλώδιο και το οτι ο ΟΤΕ δεν πρόκειται να δώσει χρήματα για να το αντικαταστήσει.

Να σημειώσω οτι το καλώδιο απο την κολώνα εώς το router το εχω περάσει καινούργιο. 

Το θέμα είναι οτι έχω απορίες που δεν μου έλυσαν, γιατί το καφαο φαίνεται στα 2χλμ, μηπώς πέρνω απο πιο μακρινό καφαο; Τις δυο εβδομάδες πως έπιανα 35 - 40Mbps Και ξαφνικά έπεσε στα 15 (και εξακολουθώ να έχω Upload 7 - 8 ), Το καλώδιο που έρχεται απο την κολώνα είναι 4κλωνο και χρησιμοποιώ τα δυό ζέυγη, αν ζητήσω να αλλάξουμε συνδεσμολογία θα το κάνουν η δεν ασχολούνται; μέχρι στιγμής οτι τους είπα το αγνοήσαν. 

Yποβάθμιση δεν μου κάνουν γιατι λένε οτι με βάση συμβολαίου η χαμηλότερη ταχύτητα ειναι 5Mbps και πιανω 3 φορες απάνω οπότε είναι εντάξει η ταχυτητά μου 🙄, έχει συναντήσει κάποιος κατι παρόμοιο; αν παω στην COSMOTE θα δώσουν σημασία για το πρόβλημα η θα μείνει ως έχει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...