soconium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, xristos97 είπε Linux θα παιρνει; Ειναι το μονο πράγμα που περιμένω. Linux πανω σε arm laptop. Η macbook air M1 η κάτι άλλο όπως το lenovo εδώ. Αλλά και η apple και η Qualcomm έχουν τα chip τόσο κλειδωμένα που μάλλον θα πρεπει να περιμένουμε να γίνουν τα arm laptops mainstream. Το μονο που κάνω στο προσωπικό μου pc πια ειναι browsing και light office work. Σίγουρα τα tablets καλύπτουν εν μέρει αυτή την αναγκη αλλά υπάρχουν φορες που χρειάζεται desktop OS. 2
stefanos_th Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 για αυτους που ρωταν αν θα εχει linux, το debian εχει arm απο τοτε φτιαχτηκε η θαλασσα. επισης πατε manjaro -> editions -> ARM -> generic και κατεβαζετε. τους αλλους δεν τους εψαξα . 1
gousias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Σαν τις καταναλώσεις στην βενζίνη που λένε στα αυτοκίνητα; Και το δικό μου 10 ώρες έλεγε και πάνω από 6 με τίποτα. Τι νόμιζες, δεν το ‘χουν σπουδάσει το marketing;;;!!! 👌
xristos97 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε για αυτους που ρωταν αν θα εχει linux, το debian εχει arm απο τοτε φτιαχτηκε η θαλασσα. επισης πατε manjaro -> editions -> ARM -> generic και κατεβαζετε. τους αλλους δεν τους εψαξα . Το θεμα πιο πολυ ειναι αν θα σε επιτρεψουν να boot-αρεις ο,τι λειτουργικο θελεις ή αν θα επιτρεπουν μονο windows. Και απ' όσω εχω ψαξει μονο windows θα επιτρεπει. Ισως οταν γινουν πιο mainstream οι arm να γινει κατι... 1
Volga Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Τελικά αυτό βγήκε; Έχουμε κανά πραγματικό review από κάποιον να δούμε πως πάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα