giannis_ath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Γειά σας, χρειάζομαι την βοήθειά σας θέλω να φτιάξω κανάλι στο YouTube στο όνομα του γιου μου 11 ετων. Παίζει μουσικά όργανα πιάνο και βιολί και θέλουμε με την συζηγο να ανεβάζουμε κάποια απο τα ηχογραφημένα κομμάτια . Είναι ταλέντο και κάποια μέρα θα εξεληχθεί αν όλα πάνε καλά . Προσπάθησα αλλα ενω του εφτιαξα το λογαριασμο δεν μπορω να του φτιάξω κανάλι. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει . Ευχαριστώ εκ των προτέρω
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, giannis_ath είπε θέλω να φτιάξω κανάλι στο YouTube στο όνομα του γιου μου 11 ετων. Βασικά, δεν μπορείς. Δες τι αναφέρει το yt. Αναφορά σε κείμενο YouTube doesn’t allow children under the age of 13 to create their own channels or accounts, and children between ages 13 and 17 are only allowed to open them with parental permission. If your child is under 13, you should set up the channel yourself – and continue to manage the content they post and everything they do on it from that point on. Ένα ενδιαφέρων άρθρο και αρκετά ακόμα σχετικά με το θέμα στο παρακάτω άρθρο... https://parentzone.org.uk/article/what-if-my-child-wants-their-own-youtube-channel Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από micos000
giannis_ath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, micos000 είπε Βασικά, δεν μπορείς. Δες τι αναφέρει το yt. Ένα ενδιαφέρων άρθρο και αρκετά ακόμα σχετικά με το θέμα στο παρακάτω άρθρο... https://parentzone.org.uk/article/what-if-my-child-wants-their-own-youtube-channel ναι το διαπίστωσα αυτό. Εννοείτε ότι εγώ θα έχω τον έλεγχο και θα ανεβάζω το περιεχόμενο. Το πρόβλημα είναι ότι ενω έχω κάνει την εγραφή δεν έχει επιλογή για την δημιουργία καναλιού... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από giannis_ath
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μήπως έβαλες μικρή ηλικία; Αν πας youtube και πατήσεις στο εικονίδιο του προφίλ δεν έχει επιλογή Το κανάλι μου ή κάτι τέτοιο;
giannis_ath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, micos000 είπε Μήπως έβαλες μικρή ηλικία; Αν πας youtube και πατήσεις στο εικονίδιο του προφίλ δεν έχει επιλογή Το κανάλι μου ή κάτι τέτοιο; ναι , εβαλα την ηλικια του 11 χρονων . Και δεν εχει επιλογη το καναλι μου. Ξερεις τι πρέπει να κάνω;...
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κακώς έβαλες 11. Τώρα δεν αν μπορείς να το αλλάξεις σε μεγαλύτερη ή θα κάνεις άλλο με μεγαλύτερη ηλικία. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα