mix@lis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Βγήκα θετικός στις 14 Φλεβάρη, σήμερα μπήκα στο gov.gr πάτησα πάνω στη βεβαίωση θετικού αποτελέσματος, έβαλα τα στοιχεία μου και μου λέει " Πρέπει να γίνει εξέταση PCR", ενώ στη δουλειά μας κάνουν PCR. Tελικά στις πόσες μέρες βγαίνει το πιστοποιητικό νόσησης; 14 ή 30; Είμαι ανεμβολίαστος.
sstratos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Ανεμβολίαστος θελει θετικό μοριακό (pcr) για να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης. Μήπως σας κάνουν ραπιντ και οχι μοριακό ?? και τι εννοεις σας κάνουν? σας στέλνουν σε μικροβιολογικό εργαστήριο (γιατι εαν σας κάνουν επι-τόπου τοτε σας κάνουν ραπιντ/σελφ)
mix@lis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, sstratos είπε Ανεμβολίαστος θελει θετικό μοριακό (pcr) για να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης. Μήπως σας κάνουν ραπιντ και οχι μοριακό ?? και τι εννοεις σας κάνουν? σας στέλνουν σε μικροβιολογικό εργαστήριο (γιατι εαν σας κάνουν επι-τόπου τοτε σας κάνουν ραπιντ/σελφ) Μας παίρνουν δείγμα και τα στέλνουν σε εργαστήριο. Μοριακό μας κάνουν.
sstratos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 για να βγάλεις πιστοποιητικό νόσησης σαν ανεμβολίαστος , πρέπει να περάσουν 14 ημέρες απο την καταχώρηση του θετικού μοριακού απο το μικροβιολογικό.
mix@lis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, sstratos είπε για να βγάλεις πιστοποιητικό νόσησης σαν ανεμβολίαστος , πρέπει να περάσουν 14 ημέρες απο την καταχώρηση του θετικού μοριακού απο το μικροβιολογικό. Καταχωρήθηκε στις 14 Φλεβάρη. Άρα, απο σήμερα δεν θα έπρεπε να μπορώ να τυπώσω το πιστοποιητικό;
sstratos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mix@lis είπε Καταχωρήθηκε στις 14 Φλεβάρη. Άρα, απο σήμερα δεν θα έπρεπε να μπορώ να τυπώσω το πιστοποιητικό; 14 βγήκες θετικός. Μπορεί το αποτέλεσμα να το περάσανε την επομένη , οπότε δοκιμάστε πάλι αυριο ή μεθαύριο. Αποτελέσματα μετά τις 14.00 το μεσημέρι μετρούνται στην επόμενη ημέρα. Είστε σίγουρος οτι περάστηκε το θετικό κρούσμα στο εθνικό μητρώο ασθενών covid ?? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από sstratos
mix@lis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, sstratos είπε 14 βγήκες θετικός. Μπορεί το αποτέλεσμα να το περάσανε την επομένη , οπότε δοκιμάστε πάλι αυριο ή μεθαύριο. Αποτελέσματα μετά τις 14.00 το μεσημέρι μετρούνται στην επόμενη ημέρα. Είστε σίγουρος οτι περάστηκε το θετικό κρούσμα στο εθνικό μητρώο ασθενών covid ?? Μπήκα στο gov .gr και πάτησα " Βεβαίωση Θετικού Διαγνωστικού Ελέγχου Κορωνοϊού COVID-19 για Απουσία από την Εργασία " και μου άνοιξε κανονικά την βεβαίωση. Γράφει Ημ/νια δειγματοληψίας 14/2/22 και Ημ/νια Αποτελέσματος 14/2/22 και αποτέλεσμα Θετικό. Οπότε έχει περαστεί κανονικά στο εθνικό μητρώο. Έτσι δεν είναι; Αυτό ότι τα αποτελέσματα μετά τις 14.00 το μεσημέρι μετρούνται στην επόμενη ημέρα, δεν το ηξέρα. Ίσως να είναι αυτό το θέμα. Θα προσπαθήσω αύριο πάλι και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ.
sstratos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, mix@lis είπε Οπότε έχει περαστεί κανονικά στο εθνικό μητρώο. Έτσι δεν είναι; Ναι , εχει γινει κανονικα η καταχώρηση. Ξαναδοκίμασε αυριο.. 1
mix@lis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, sstratos είπε Ναι , εχει γινει κανονικα η καταχώρηση. Ξαναδοκίμασε αυριο.. Αλλά και πάλι, αφού γράφει Ημ/νια Αποτελέσματος 14/2/22, δεν θα έπρεπε οι 14 μέρες να μετράνε απο τις 14/2/22; Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω και άυριο. Και πάλι ευχαριστώ!
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mix@lis είπε Αλλά και πάλι, αφού γράφει Ημ/νια Αποτελέσματος 14/2/22, δεν θα έπρεπε οι 14 μέρες να μετράνε απο τις 14/2/22; Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω και άυριο. Και πάλι ευχαριστώ! Πιθανότατα απο την επόμενη ημέρα αρχίζει να μετράει, στις 28/02 θα έπρεπε να είχε βγεί το πιστοποιητικό νόσησης. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από AntiCambeR
mix@lis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πιθανότατα απο την επόμενη ημέρα αρχίζει να μετράει, στις 28/02 θα έπρεπε να είχε βγεί το πιστοποιητικό νόσησης. Ελπίζω αύριο να βγει! Μόλις διάβασα κάπου οτι όσοι έχουν κολλήσει δευτερη φορά δεν δικαιούνται πιστοποιητικό νόσησης. Εγώ είχα κολλήσει και τον Δεκέμβριο του 2020. Λέτε να φταίει αυτό και να μην μπορώ να εκδώσω το πιστοποιητικό;
afentiko Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, mix@lis είπε Ελπίζω αύριο να βγει! Μόλις διάβασα κάπου οτι όσοι έχουν κολλήσει δευτερη φορά δεν δικαιούνται πιστοποιητικό νόσησης. Εγώ είχα κολλήσει και τον Δεκέμβριο του 2020. Λέτε να φταίει αυτό και να μην μπορώ να εκδώσω το πιστοποιητικό; Ε ναι. Αφού είχες εκδόσει παλιά πιστοποιητικό νόσησης τώρα πάπαλα όσες φορές και να νοσήσεις
mix@lis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, afentiko είπε Ε ναι. Αφού είχες εκδόσει παλιά πιστοποιητικό νόσησης τώρα πάπαλα όσες φορές και να νοσήσεις Δεν το είχα εκδόσει.Μην ρωτήσετε γιατί, πάντως δεν το είχα εκδόσει.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, mix@lis είπε Δεν το είχα εκδόσει.Μην ρωτήσετε γιατί, πάντως δεν το είχα εκδόσει. Δεν εχει σημασια αν εχει ειδωθεί πιστοποιητικό ή οχι, σημασία εχει αν περάσεις την προηγούμενη νόσηση στο gov, αν ναι τότε τέλος, μόνο μια φορά μπορείς
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ και η γυναίκα μου βγήκαμε θετικοί στις 17 του μήνα και έχουμε πιστοποιητικό εδώ και κάτι μερες. Πάνω στην βδομάδα το είχαμε και δεν εχουμε κάνει κανένα εμβόλιο. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από LLLEFTERIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις