HentaiGrX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Αρχικά να πω ότι έχω δει διάφορες συζητήσεις εδώ στο forum και έχω μπερδευτεί θα ήθελα την βοήθεια σας. Νόσησα 28/12/21 και η ισχύ του πιστοποιητικού νόσησης είναι μέχρι τις 30/3/22. Έχω τις εξής απορίες: 1. Στο σύστημα μου βγάζει να προγραμματίσω το ραντεβού μου σε ένα μήνα. Έχει κάνει κανείς νωρίτερα από τους 3 μήνες εμβολιασμό; 2. Στο σύστημα μου βγάζει να ορίσω ραντεβού για 2 δόσεις. Πρέπει να κάνω και τις 2 δόσεις ή να κάνω μία μαζί με την νόσηση; 3. Έστω ότι κάνω τον εμβολιασμό την 1η δόση θα ακυρωθεί αυτόματα η ισχύς του πιστοποοητικού νόσησης; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από HentaiGrX
sstratos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, HentaiGrX είπε 1. Στο σύστημα μου βγάζει να προγραμματίσω το ραντεβού μου σε ένα μήνα. Έχει κάνει κανείς νωρίτερα από τους 3 μήνες εμβολιασμό; Μπορεί να μην εχει νωρίτερα διαθέσιμα ραντεβού. 41 λεπτά πριν, HentaiGrX είπε 2. Στο σύστημα μου βγάζει να ορίσω ραντεβού για 2 δόσεις. Πρέπει να κάνω και τις 2 δόσεις ή να κάνω μία μαζί με την νόσηση; Εφόσον εχεις νοσήσει , η πρώτη δοση εμβολίου θα πιαστεί σαν "2η" εμβολίου , και η 2η δόση του εμβολίου θα πιαστεί σαν "3η" - "αναμνηστική" 42 λεπτά πριν, HentaiGrX είπε 3. Έστω ότι κάνω τον εμβολιασμό την 1η δόση θα ακυρωθεί αυτόματα η ισχύς του πιστοποοητικού νόσησης; Πιστοποιητικό εμβολιασμού θα βγάλεις μετά απο 14 ημέρες απο τον εμβολιασμό. Μέχρι τότε θα ισχύει το νόσησης. Εαν πέσεις σε ημερολογιακό "κενο" θα θεωρήστε ανεμβολίαστος και θα πρέπει να κανεις ραπιντ για να μπεις σε μαγαζιά κτλ κτλ 1
Ola150 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 53 λεπτά πριν, HentaiGrX είπε Καλησπέρα σας. Αρχικά να πω ότι έχω δει διάφορες συζητήσεις εδώ στο forum και έχω μπερδευτεί θα ήθελα την βοήθεια σας. Νόσησα 28/12/21 και η ισχύ του πιστοποιητικού νόσησης είναι μέχρι τις 30/3/22. Έχω τις εξής απορίες: 1. Στο σύστημα μου βγάζει να προγραμματίσω το ραντεβού μου σε ένα μήνα. Έχει κάνει κανείς νωρίτερα από τους 3 μήνες εμβολιασμό; 2. Στο σύστημα μου βγάζει να ορίσω ραντεβού για 2 δόσεις. Πρέπει να κάνω και τις 2 δόσεις ή να κάνω μία μαζί με την νόσηση; 3. Έστω ότι κάνω τον εμβολιασμό την 1η δόση θα ακυρωθεί αυτόματα η ισχύς του πιστοποοητικού νόσησης; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Μπορώ να σου απαντήσω στο 1, νόσησα μέσα Σεπτεμβρίου, μέσα Νοεμβρίου πήγα κι έκανα την πρώτη δόση και μέσα Δεκεμβρίου την δεύτερη δόση. Δεν ήταν απαραίτητο αλλά πήγα να τα κάνω για να τελειώνω. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, HentaiGrX είπε Καλησπέρα σας. Αρχικά να πω ότι έχω δει διάφορες συζητήσεις εδώ στο forum και έχω μπερδευτεί θα ήθελα την βοήθεια σας. Νόσησα 28/12/21 και η ισχύ του πιστοποιητικού νόσησης είναι μέχρι τις 30/3/22. Έχω τις εξής απορίες: 1. Στο σύστημα μου βγάζει να προγραμματίσω το ραντεβού μου σε ένα μήνα. Έχει κάνει κανείς νωρίτερα από τους 3 μήνες εμβολιασμό; 2. Στο σύστημα μου βγάζει να ορίσω ραντεβού για 2 δόσεις. Πρέπει να κάνω και τις 2 δόσεις ή να κάνω μία μαζί με την νόσηση; 3. Έστω ότι κάνω τον εμβολιασμό την 1η δόση θα ακυρωθεί αυτόματα η ισχύς του πιστοποοητικού νόσησης; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. απο τ́οτε που βγήκες θετικός μέχρι τις 30-03 δεν είναι 3 μηνες;Σε ένα μήνα το ραντεβού δεν είναι 31-3 ?
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να γίνει η 1 δόση 14 ημέρες πρίν την λήξη του πιστοποιητικού νόσησης για όσους ανεμβολίαστους νόσησαν; Ενώ για όσους έχουν εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις και νόσησαν, πήραν παράταση και μετά τους 7 μήνες, το πιστοποιητικό εμβολιασμού συνεχίζει να ισχύει ακόμα και αν η 3 δόση γίνει 1-2 ημέρες πριν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης;
HentaiGrX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε απο τ́οτε που βγήκες θετικός μέχρι τις 30-03 δεν είναι 3 μηνες;Σε ένα μήνα το ραντεβού δεν είναι 31-3 ? Ναι είναι
ca6mio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να γίνει η 1 δόση 14 ημέρες πρίν την λήξη του πιστοποιητικού νόσησης για όσους ανεμβολίαστους νόσησαν; Ενώ για όσους έχουν εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις και νόσησαν, πήραν παράταση και μετά τους 7 μήνες, το πιστοποιητικό εμβολιασμού συνεχίζει να ισχύει ακόμα και αν η 3 δόση γίνει 1-2 ημέρες πριν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης; Οι ανεμβολίαστοι που νόσησαν θα πρέπει να περιμένουν 14 μέρες μετά τον εμβολιασμό (με 1 δόση) για να ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους. Άρα αν κάνεις το εμβόλιο 14 μέρες πριν λήξει το πιστοποιητικό νόσησης τότε δεν θα υπάρξει κενό. Αν όμως εμβολιαστείς αργότερα θα χρειάζεσαι rapid test γιατί θα θεωρείσαι ανεμβολίαστος. Αν το πιστοποιητικό νόσησής σου διαρκεί περισσότερο από αυτό του εμβολιασμού (με τις 2 δόσεις) τότε το χρησιμοποιείς κανονικά. Αν εμβολιαστείς πριν περάσει το 7μηνο δεν θα υπάρξει αναμονή για το νέο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν περιμένεις μέχρι να λήξει το πιστοποιητικό νόσησης τότε (λογικά) θα υπάρχει αναμονή 14 ημέρες για να ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, όσοι νοσησουν και δεν έχουν κάνει κάνενα εμβόλιο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν; Εγώ νοσησα 17 του μήνα και δεν θελω να κάνω κανένα εμβόλιο.
dionisis1925 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Υποχρεωμένος δεν είναι κανένας άρχοντα ,απλώς θα θεωρείσαι ανεμβολιαστος με ότι αυτό συνεπάγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις