Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια τηλεοραση θα προτεινατε απο 50'' και πανω?

Εχω την F&U 50'' την οποια πηρα το 2016 και ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα. Πλεον θελω να παρω και μια 2η τηλεοραση και θελω να δοκιμασω να παρω 58-60''.

Βλεπω αυτες εδω αλλα δεν ξερω αν αξιζει οντως.

https://www.skroutz.gr/s/24007006/Hisense-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-58A7100F-HDR-58.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/25294191/Toshiba-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-58UA2063DG-HDR-58.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/21272122/F-U-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-FLΑ5520UH-HDR-55.html

Εχει καποιος , καποια απο αυτες να πει την γνωμη του η να με προτεινει καποια αλλη?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
F&U Smart Τηλεόραση LED 4K UHD FLA5820UH HDR 58"
Προσθήκη στη σύγκρισηmenu

F&U Smart Τηλεόραση LED 4K UHD FLA5820UH HDR 58

εχω την ιδια απορία και αναζητηση για μια οικονομικη τηλεοραση οπως αυτη!! Εχετε καποια ιδεα - προταση? 

Υ.Γ. Εχω και μια με ραγισμενη οθονη που ειναι για αποσυρση δε ξερω αν αξιζει να περιμενω τυχον επιδοτηση συσκευης ποια η γνωμη σας?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PedroG είπε

Υ.Γ. Εχω και μια με ραγισμενη οθονη που ειναι για αποσυρση δε ξερω αν αξιζει να περιμενω τυχον επιδοτηση συσκευης ποια η γνωμη σας?

Ποιος και πότε μέχρι σήμερα έχει δώσει επιδότηση για τηλεόραση;;;

Δημοσ.

ακομη  Ουδεις... το ερωτημα μου ειναι: να περιμενω τυχον Επιδοτηση που ισως δωθει σε μεταγενεστερη χρονικη περιοδο προς καλοκαιρι ή φθινωπορο?

ή να προβω στην αγορα της συγκεκριμενης η οποια διαπιστωνω ειναι η καλυτερη δυνατη τιμη που μπορεις να παρεις σε 58αρα αυτη τη στιγμη τηλεοραση!

Το θεμα ειναι οτι ο ΚΩΤΣΟ μου την εδινε 379 μεχρι να τη βαλω στο καλαθι αγορων....τοτε η Τιμη εκτοξευηκε στα 419 πραγμα που το θεωρω και ανηθικο και οχι πλεον ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

μου την εδινε 379 μεχρι να τη βαλω στο καλαθι αγορων....τοτε η Τιμη εκτοξευηκε στα 419 πραγμα που το θεωρω και ανηθικο

Αυτά συμβαίνουν όταν δεν πατάς το κουμπάκι της παραγγελίας και λες άσε να το σκεφτώ καλύτερα μήπως και βρω κάτι καλύτερο. Εσύ καλά κάνεις και το σκέφτεσαι , ο αντισυμβαλλόμενος όμως γιατί να μην μπορεί να αναθεωρήσει όσο εσύ ψάχνεσαι?

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.

379 ευρω με ΔΩΡΑΚΙ 30 ΕΥΡΩ Δωροεπιταγη ακομη και τωρα που μιλαμε !!!!!!! που το ΠΑΤΑΩ στη κεντρικη σελιδα και οταν την βαζω στο καλαθι αγορας για παραλαβη και εξοφληση η ΤΙΜΗ εκτοξευεται στα 419 ευρω με ΔΩΡΑΚΙ 30 ευρω!

Το θεμα το ανεφερα στην Εταιρεια ΚΩΤΣΟ αφου περιμενα 7 λεπτα υπομονετικα στο τηλεφωνο με ευγενικο τροπο και απορια!!!!!

379 ΜΕΙΟΝ 30 ευρω.jpg

Μαλλον οι Τηλεορασεις στον Κωτσοβολος ανεβαινουν πιο γρηγορα και απο τα καυσιμα! μπορει μεχρι να τελειωσω την προταση να διπλασιαστει η τιμη της επειδη ανεβηκε το πετρελαιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...