mork Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Γεια χαρά! Έχει κανείς/καμία το iPad mini 6 στην κατοχή του; Έχει περάσει αρκετός καιρός από το επίσημο release, οπότε φαντάζομαι θα υπάρχουν users στο forum. Για πειτε λοιπον, πως είναι η εμπειρία μέχρι στιγμής; Πως σας φαίνεται η οθόνη; Το Center Stage στην Front Face camera είναι όσο εντυπωσιακό το παρουσιάζουν τα reviews? Επίσης, κανείς/ καμία που να αντικατέστησε iPad μεγαλύτερης οθόνης (πχ Air, etc) με το νεο mini? Thanks!
bioentre Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 1/3/2022 στις 6:29 ΜΜ, mork είπε Γεια χαρά! Έχει κανείς/καμία το iPad mini 6 στην κατοχή του; Έχει περάσει αρκετός καιρός από το επίσημο release, οπότε φαντάζομαι θα υπάρχουν users στο forum. Για πειτε λοιπον, πως είναι η εμπειρία μέχρι στιγμής; Πως σας φαίνεται η οθόνη; Το Center Stage στην Front Face camera είναι όσο εντυπωσιακό το παρουσιάζουν τα reviews? Επίσης, κανείς/ καμία που να αντικατέστησε iPad μεγαλύτερης οθόνης (πχ Air, etc) με το νεο mini? Thanks! εγώ είχα μίνι αλλά πλέον πέρασα στο άλλο στρατόπεδο. Παλιά που είχαμε και το 4s, 5, 7, 8, SE είχε ένα μαρκετ το μίνι Τώρα είναι λίγοι οι λόγοι για να το πάρει κανείς αν έχεις κάποια από τα 5"+ κινητά. Ίσως για διάβασμα μιας και είναι πιο βολικό στο κράτημα. Παλιά εμένα χωρούσε και στην τσέπη του μπουφαν και το έπαιρνα μαζί μου βόλτα Τώρα προτιμώ τα μεγάλα, αλλά δεν ξέρω αν σε βολεύει είναι καλύτερη επιλογή από τα παλιότερα τώρα που μεγάλωσε η οθόνη. Τα μεγαλύτερα όμως μοιάζουν να έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες αν είσαι χρήστης του οικοσυστήματος (πχ sidecar) 1
iYannis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Χρήστης ΚΑΙ iPad mini 6 5G 256Gb Ουσιαστικά έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο τον iDevices που έχεις στην κατοχή σου. Πιστεύω ότι ΔΕΝ μπορεί να είναι η μόνη Apple συσκευή που έχεις γιατί έτσι χάνει το σύνολο της χρηστικότητας της. Τέλειο για ανθρώπους που μετακινούνται και ΔΕΝ τους φτάνει η έκδοση Pro Max των iPhone Επεξεργαστική ισχύ τέρατος και σε συνδυασμό με το 5G γίνεται τέλειος mobile companion. Αν το συνδυάσεις και με το Apple Pencil 2 είναι τέλειο. Κάποιον ενδοιασμό για την διάρκεια της μπαταρίας (λόγω μεγέθους ίσως). Αν είχε Magsafe support θα ήταν τέλειο. Το συστήνω ΑΛΛΑ όχι σαν την μοναδική φορητή Apple αγορά. Προσοχή ΜΟΝΟΝ η έκδοση 256Gb είναι βολική τα 64Gb είναι λίγα 3
jimis98 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, iYannis είπε Αν ρωτάς εμένα ΝΑΙ ειναι καλο?εχει φορτιστη?
iYannis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, jimis98 είπε ειναι καλο?εχει φορτιστη? Ναι τον 20w με καλώδιο USB-c σε USB-c
jimis98 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, iYannis είπε Ναι τον 20w με καλώδιο USB-c σε USB-c εχει θυρα audio jack 3,5?σαν λειτουργικο πως ειναι το ios?
iYannis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, jimis98 είπε εχει θυρα audio jack 3,5?σαν λειτουργικο πως ειναι το ios? Οχι δεν έχει 3,5 jack. τώρα αν ρωτάς για το iOS για την ακρίβεια το iPadOS πως είναι….. Μάλλον δεν θα σου αρέσει το mini 6
jimis98 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, iYannis είπε Οχι δεν έχει 3,5 jack. τώρα αν ρωτάς για το iOS για την ακρίβεια το iPadOS πως είναι….. Μάλλον δεν θα σου αρέσει το mini 6 για το λες αυτο?
iYannis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 19 λεπτά πριν, jimis98 είπε για το λες αυτο? Δες προηγούμενη αναρτηση μου για το θέμα αυτό
jimis98 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, iYannis είπε Δες προηγούμενη αναρτηση μου για το θέμα αυτό και παλι δεν το καταλαβα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα