Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω να αλλάξω το ξύλινο πάτωμα που έχω καθώς δεν μου αρέσει το παλιό μωσαίκ ξύλο. Έχω διαβάσει πως υπάρχει πλωτό ξύλο που απλά μπορεί να κουμπωθεί απο επάνω απο το ήδη υπάρχων. Ισχύει αυτό; αν ναι, είναι κάτι σχετικά απλό που μπορώ να κάνω μόνος μου; (θα με ενδιέφεραν και οικονομικές εναλλακτικές πέρα απο laminate αν έχετε κάτι υπόψιν)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιαν10 είπε

Καλησπέρα,

Ψάχνω να αλλάξω το ξύλινο πάτωμα που έχω καθώς δεν μου αρέσει το παλιό μωσαίκ ξύλο. Έχω διαβάσει πως υπάρχει πλωτό ξύλο που απλά μπορεί να κουμπωθεί απο επάνω απο το ήδη υπάρχων. Ισχύει αυτό; αν ναι, είναι κάτι σχετικά απλό που μπορώ να κάνω μόνος μου; (θα με ενδιέφεραν και οικονομικές εναλλακτικές πέρα απο laminate αν έχετε κάτι υπόψιν)

Ευχαριστώ!

Στο ίντερνετ υπάρχουν άπειρα βίντεο πώς να τοποθετήσεις πλωτό δάπεδο. 

Για το πόσο εύκολο είναι αρκεί να σου πω ότι η κόρη μου τοποθέτησε μόνη της πλωτό δάπεδο σε σπίτι 75 τ.μ.

Οδηγίες έχει και το Leroy

https://www.youtube.com/watch?v=nfMVSR5np7w

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχη στην τοποθετηση, ειτε το κανεις μονος, ειτε με τεχνικο. Πρεπει να αφησεις κενα στους τοιχους και να τοποθετηθει σωστα. Μου φουσκωσε το πατωμα πανω στο 2μηνο επειδη εκαναν πολυ κακη τοποθετηση οι "τεχνικοι".

• Like 1
Δημοσ.

Το πάνω απο το άλλο δημιουργεί σκαλοπάτια μέσα στο σπίτι, επίσης εχουν πρόβλημα οι πόρτες που ορεπει να κόψεις, και μερικές δεν κόβονται κιόλας

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Στο ίντερνετ υπάρχουν άπειρα βίντεο πώς να τοποθετήσεις πλωτό δάπεδο. 

Όντως έχω δει μπόλικα, δεν έχω δει όμως να τοποθετούνται πάνω σε ήδη υπάρχων ξύλο - αυτός είναι ο φόβος μου.

10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το πάνω απο το άλλο δημιουργεί σκαλοπάτια μέσα στο σπίτι, επίσης εχουν πρόβλημα οι πόρτες που ορεπει να κόψεις, και μερικές δεν κόβονται κιόλας

Ευχαριστώ - αυτό λύνεται διότι και ο διάδρομος είναι πλακάκι πάνω στο πλακάκι οπότε τα δωμάτια που θέλω να αλλάξω θα έρθουν εν τέλει σε ευθεία, έχω δει και για τις πόρτες και μπορώ να κόψω δίχως πρόβλημα.  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιαν10 είπε

Όντως έχω δει μπόλικα, δεν έχω δει όμως να τοποθετούνται πάνω σε ήδη υπάρχων ξύλο - αυτός είναι ο φόβος μου.

Πάνω σε υπάρχον ξύλινο πάτωμα έβαλε το πλωτό. Και επειδή ήταν σκεβρωμενο χρειάστηκε να το τριψει όλο και για να ισιωσει και για να γίνει λεία και καθαρή η επιφάνεια για να βάλει το πλωτό.

Όλα αυτά τα έκανε μόλις αγόρασε το σπίτι και πριν μετακομίσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...