Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Αγοράσα έναν συναγερμό για αυτοκίνητο μάρκας

(fiat seicento 01')

Και σκεφτομαι αν  γινεται να το τοποθετησω μονη μου?

Ειναι μεγαλος μπελας αν με βοηθουσατε με κάποιες οδηγιες να το παλευα?

Δημοσ.

Δύσκολο εάν δε κατέχεις γνώσεις , θέλει να επέμβεις στο ηλεκτρολογικό κομμάτι του αμαξιού . Καλύτερα πήγαινε σε ένα ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων ή σε κατάστημα με αντικλεπτικα για τοποθέτηση.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Δύσκολο εάν δε κατέχεις γνώσεις , θέλει να επέμβεις στο ηλεκτρολογικό κομμάτι του αμαξιού . Καλύτερα πήγαινε σε ένα ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων ή σε κατάστημα με αντικλεπτικα για τοποθέτηση.

Καταλαβα... Ξερεις ποσο θα παει περίπου η τοποθετηση?

Δημοσ.

Ελευθερη αγορα ειναι και οσα του λυπουν μεχρι τελος του μηνα...  Πανω απο 20€ αν σου πουνε ,πηγαινε σε αλλον.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε

Ελευθερη αγορα ειναι και οσα του λυπουν μεχρι τελος του μηνα...  Πανω απο 20€ αν σου πουνε ,πηγαινε σε αλλον.

Με 20€ θα βάλει μόνο την κόρνα.

Υπάρχουν plug n play λύσεις που μπαίνουν σε μερικές ώρες, κυρίως τα καινούρια με φύσες σε διάφορα σημεία, και υπάρχουν και custom που θέλουν πολλές ώρες για εγκατάσταση. Είναι λογικό να μην "φτάνουν" τα 20€. Σε αντιπροσωπεία της FIAT για το punto σε έτοιμη λύση χρέωναν 150-200€ τον συναγερμό και την εγκατάστασή του. 

Υ.Γ. Επειδή έχω βάλει custom συναγερμό σε αυτοκίνητο μου με αρκετό κόψε ράψε για να δουλεύουν όλα, μόνο το σύστημα αυτόματης εκκίνησης δεν έβαλα, έχει αρκετή δουλειά. Μόνο για να βγάλω τα πλαστικά και να τα ξαναβάλω πίσω με προσοχή ήθελα μια μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα ασκούμε κριτική στο πόσα πρέπει να πάρει ο άλλος αλλά δεν δεχόμαστε κριτική στο πόσα θα πρέπει να πάρουμε εμείς. Τραγικό.

• Like 2
Δημοσ.

H φθηνότερη τοποθετηση που εχω ακουσει ηταν 40€ ιδιαιτερα φιλική τιμη πριν χρονια σε συνεργειο της επαρχιας...

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται από το συναγερμό και το κατά πόσο θα είναι εύκολα προσβάσιμα τα βύσματα. 

Λογικά για seicento 20ετιας θα έχεις πάρει κάτι απλό. Οπότε δεν νομίζω να ξεπεράσεις το 60αρι.

Θα σου πρότεινα να το πας σε μάστορα, γιατί αν δεν ξέρεις, μπορείς να κάνεις πολλές ζημιές. Από πλαστικά μέχρι και φωτιά να βάλεις.....

Δημοσ.
Στις 2/3/2022 στις 7:22 ΜΜ, BarcodeCrew είπε

20€????

Στις 1/3/2022 στις 3:07 ΜΜ, Joanna000 είπε

Καλησπερα.

Αγοράσα έναν συναγερμό για αυτοκίνητο μάρκας

(fiat seicento 01')

Και σκεφτομαι αν  γινεται να το τοποθετησω μονη μου?

Ειναι μεγαλος μπελας αν με βοηθουσατε με κάποιες οδηγιες να το παλευα?

Εκεί που τον αγόρασες δεν εχουν να σου προτείνουν κάποιον;

Δημοσ.
Στις 2/3/2022 στις 9:22 ΜΜ, BarcodeCrew είπε

Αν πραγματικά έχεις άνθρωπο (όχι τον φίλο σου που "πιάνουν τα χέρια του") που θα κάνει εγκατάσταση με 20€ φαντάζομαι ότι όλοι θέλουμε να τον μάθουμε.

Εκτός αν απλά ήθελες να σχολιάσεις έτσι για να πεις κάτι, οπότε πάω πάσο. Το λες και άσε τον "μ...κα" να ψάχνει να βρει εγκατάσταση με 20άρι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/3/2022 στις 9:22 ΜΜ, BarcodeCrew είπε

20 ευρω? τι ακριβος να κανουν να βαλουν μονο την κορνα και θα σου πουν ελα την επομενη φορα για λιγο ακομη κλπ?

Δημοσ.
Στις 4/3/2022 στις 1:42 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Εκεί που τον αγόρασες δεν εχουν να σου προτείνουν κάποιον;

Διαδικτυακά το πήρα για πιο φθηνότερη λύση.... Ώντας πλέον άνεργη...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joanna000 είπε

Διαδικτυακά το πήρα για πιο φθηνότερη λύση.... Ώντας πλέον άνεργη...

Θεωρώ πάντως ότι σε 21 χρονών αμάξι πιο χρήσιμο είναι ένα λαμπάκι που αναβοσβήνει ,πούλαγε το πρακτικερ παλιά ,και ένας διακόπτης που θα κόβει την τρόμπα της βενζίνης παρά να πληρωσεις για συναγερμό.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Θεωρώ πάντως ότι σε 21 χρονών αμάξι πιο χρήσιμο είναι ένα λαμπάκι που αναβοσβήνει ,πούλαγε το πρακτικερ παλιά ,και ένας διακόπτης που θα κόβει την τρόμπα της βενζίνης παρά να πληρωσεις για συναγερμό.

Που να ξερα... Απλά μη φανταστείς έναν της πλάκας βρήκα που από κριτικές βρήκα ότι είναι συμπαθητικός. Σα πρώτη λύση αυτό σκέφτηκα γιατί με έχουν τρακάρει και έχουν φύγει και επίσης είχα βρει τη πινακίδα μου μισοξεβιδωμενη.

Νταξει το ξέραμε ότι υπάρχει μεγάλη ανωμαλία εκεί έξω αλλά το τερμάτισαν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joanna000 είπε

Που να ξερα... Απλά μη φανταστείς έναν της πλάκας βρήκα που από κριτικές βρήκα ότι είναι συμπαθητικός. Σα πρώτη λύση αυτό σκέφτηκα γιατί με έχουν τρακάρει και έχουν φύγει και επίσης είχα βρει τη πινακίδα μου μισοξεβιδωμενη.

Νταξει το ξέραμε ότι υπάρχει μεγάλη ανωμαλία εκεί έξω αλλά το τερμάτισαν.

Είναι να μην σου τύχει.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...