Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, visualizer είπε

Δεν ξερω αν εχουμε διαφωνησει και για ποιον λογο ακριβως αλλα δεν θα ανεφερα ποτε μια μηχανη ως σοβαρη η αστεια.

Μια μηχανη ναι,οχι το cbf.

Δημοσ.

Ρε μάστορες θα βγάλουμε καμιά άκρη με τα ελαστικά;

Κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αλλάξω και θα ήθελα να ξέρω ποια είναι πραγματικά τα καλύτερα (με έμφαση στην ασφάλεια μιας και μιλάμε για παπί).

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ρε μάστορες θα βγάλουμε καμιά άκρη με τα ελαστικά;

Κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αλλάξω και θα ήθελα να ξέρω ποια είναι πραγματικά τα καλύτερα (με έμφαση στην ασφάλεια μιας και μιλάμε για παπί).

Την επομενη θα δοκιμασω τα City Extra,προς το παρων εχω γνωμη μονο για τα Pro.

Τα Pro ειναι τιμια λαστιχα,τα αντιστοιχα των Gazelle ( αιωνια η μνημην ) και δε με εχουν προδωσει καπου που να μην εφταιγα,καθως ειμαι λιγο πιο σπορ οδηγος ( στις ευθειες οπως ειπαμε παραπανω ) .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε

Supra X 125 Helmin

αν το όνομά σου υποδηλώνει το μέρος που ζείς (Κοζάνη) μην ρωτάς τους Αθηναίους για λάστιχα, Στη επαρχία το μηχανάκι το έχουν για μηχανή με τους επαρχιακούς δρόμους με στροφιλίκια δίπλα τους και το πάνε τσίτα, Οι αθηναίοι για να βρούν επαρχιακό δρόμο με μηχανάκι είναι η 6μηνιαία εκδρομή τους (στατιστικά λέω). Στην επαρχία λοιπόν λάστιχα που συμπεριφέρονται  τέλεια στα άκρα κι ας λειώνουν. Για μένα michelin.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...