StamTheMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 43 λεπτά πριν, visualizer είπε Δεν ξερω αν εχουμε διαφωνησει και για ποιον λογο ακριβως αλλα δεν θα ανεφερα ποτε μια μηχανη ως σοβαρη η αστεια. Μια μηχανη ναι,οχι το cbf.
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Ρε μάστορες θα βγάλουμε καμιά άκρη με τα ελαστικά; Κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αλλάξω και θα ήθελα να ξέρω ποια είναι πραγματικά τα καλύτερα (με έμφαση στην ασφάλεια μιας και μιλάμε για παπί).
StamTheMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 57 λεπτά πριν, phanispal είπε Ρε μάστορες θα βγάλουμε καμιά άκρη με τα ελαστικά; Κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αλλάξω και θα ήθελα να ξέρω ποια είναι πραγματικά τα καλύτερα (με έμφαση στην ασφάλεια μιας και μιλάμε για παπί). Την επομενη θα δοκιμασω τα City Extra,προς το παρων εχω γνωμη μονο για τα Pro. Τα Pro ειναι τιμια λαστιχα,τα αντιστοιχα των Gazelle ( αιωνια η μνημην ) και δε με εχουν προδωσει καπου που να μην εφταιγα,καθως ειμαι λιγο πιο σπορ οδηγος ( στις ευθειες οπως ειπαμε παραπανω ) .
visualizer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Μια μηχανη ναι,οχι το cbf. Σιγα , θα σκισεις κανα καλσον.
StamTheMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, visualizer είπε Σιγα , θα σκισεις κανα καλσον. Εσυ οδηγας cbf125,οχι εγω Οπως βγαζεις γονατο προσεχε.
Kozanitis1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Όταν με το καλό βάλεις τα extra, πες εντυπώσεις..
Fordakias7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 για τι μηχανακι τα θες; εγω σε crypton x με τα μετζελερ με22 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος τρομερα λαστιχα.
georgevr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε Supra X 125 Helmin αν το όνομά σου υποδηλώνει το μέρος που ζείς (Κοζάνη) μην ρωτάς τους Αθηναίους για λάστιχα, Στη επαρχία το μηχανάκι το έχουν για μηχανή με τους επαρχιακούς δρόμους με στροφιλίκια δίπλα τους και το πάνε τσίτα, Οι αθηναίοι για να βρούν επαρχιακό δρόμο με μηχανάκι είναι η 6μηνιαία εκδρομή τους (στατιστικά λέω). Στην επαρχία λοιπόν λάστιχα που συμπεριφέρονται τέλεια στα άκρα κι ας λειώνουν. Για μένα michelin. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα