Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thant είπε

Παλιά είχα ένα opel corsa με το ιδιο πρόβλημα. Έφταιγε η αντλία βενζίνης την οποία και αντικατέστησα. 

Το ιδιο και εγω σε corsa D του 11, εκανε τα ιδια και αλλαξα αντλια βενζινης πριν κανα 8μηνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, panosno1com είπε

Το ιδιο και εγω σε corsa D του 11, εκανε τα ιδια και αλλαξα αντλια βενζινης πριν κανα 8μηνο...

Το D του 07 είχα εγώ. Μου είχαν πει οτι γενικά τα corsa βγάζουν αυτό το πρόβλημα.

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.
11 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

σημερα εκανα το πειραμα που ενας συμφορουμιτης συμβουλεψε:

Αμαξι κρυο (2 ημερες ακινητο)

Γυρισα μιζα ακουσα ντρομπα βενζινης.

Εβγαλα κλειδι

Ξαναεβαλα κλειδι, ακουσα τρομπα και εδωσα μιζα

Πηρε αμεσως

Τι ειναι; Τρομπα;

Κάπου χάνεις πίεση καυσίμου, η αντλία έχει αντεπίστροφο που κάποια στιγμή χαλάει. Αν το κόστος της αντλίας είναι μεγάλο και δεν θες να το ρισκάρεις μπορείς να βάλεις εξωτερικά ένα αντιπίστροφο https://oil-stores.gr/Metalcaucho-Αντλία-καυσίμου-02014  και έτσι θα είσαι σίγουρος αν φτιάξει που είναι το πρόβλημα.

Χωρίς καν να κόψεις κάποιο εργοστασιακό σωληνάκι απλά επεκτείνεις με το αντεπίστροφο και ένα καινούριο σωληνάκι βενζίνης.

Φυσικά αυτό το πρόβλημα δεν είναι σημάδι ότι η αντλία θα σε αφήσει σύντομα αλλά όπως και να το κάνεις έχει μία ηλικία οπότε και να την αλλάξεις κερδίζεις μία σιγουριά παραπάνω στο θέμα μην σε αφήσει.

• Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, panosno1com είπε

Απο περιέργεια, γιατι θα χρειαστώ κι εγω στο Tigra οσονούπω, ποιο ηταν το κόστος?

Δημοσ.
Στις 4/3/2022 στις 1:06 ΜΜ, stormrain είπε

Απο περιέργεια, γιατι θα χρειαστώ κι εγω στο Tigra οσονούπω, ποιο ηταν το κόστος?

250 ευρώ , 170 ευρώ η αντλία μαρκας bosch και το υπολοιπο στον ηλεκτρολογο που την αλλαξε...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...