Προς το περιεχόμενο

αιτημα υπαναχωρησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα καλο μηνα...εχω ζητησει απο την νοβα (ειμαι σχεδον 10 χρονια) αναβαθμιση σε vdsl εδω και 7 μερες η οποια δεν εχει γινει ακομη......εχω ομως και μια προσφορα απο αλλο παροχο..με τι κοστος μπορω να παω στον αλλον παροχο ?..θεωρειται υπαναχωρηση?..ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι είσαι 10 χρόνια πελάτης, δεν λέει κάτι. Αν δεν είσαι σε δέσμευση παραμονής ορισμένου χρόνου, τότε μπορείς να κάνεις ακύρωση του αιτήματος αναβάθμισης και μετά φορητότητα σε όποιον πάροχο θέλεις χωρίς να πληρώσεις κάτι.

Αν όμως είσαι σε δέσμευση τότε μπορείς να κάνεις το ίδιο, αλλά τώρα θα πληρώσεις το σχετικό τέλος πρόωρης διακοπής του συμβολαίου διότι υπαναχωρείς από τους όρους αυτού. Το τέλος κανονικά αναγράφεται στους όρους των συμβολαίων (από το 2018 και μετά), ειδάλλως ζητάς να σου το στείλουν γραπτώς (διότι από το τηλέφωνο λένε ότι ποσό θέλουν).

• Thanks 1

Αν δεν κάνω λάθος, έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

Εφόσον ζήτησες την αναβάθμιση πριν 7 ημέρες (γραπτά ή προφορικά), δεν νομίζω ότι υφίσταται πρόβλημα.

54 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Αν δεν κάνω λάθος, έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

Μόνο αν αυτή έγινε από απόσταση και όχι σε κατάστημα.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Μόνο αν αυτή έγινε από απόσταση και όχι σε κατάστημα.

Αυτό εννοείται. Ουδέποτε ίσχυε υπαναχώρηση για συμβάσεις εντός εμπορικού καταστήματος.

• Thanks 1

Στον τρέχοντα πάροχο (Nova), με ποιόν τρόπο ζήτησες την αλλαγή σε  VDSL; Πήγες σε κατάστημα ή το έκανες τηλεφωνικά και σου έστειλαν την αίτηση στο σπίτι;

.με την νοβα εγινε μεσω τηλ...(τρεχων παροχος)..

για να παρω αντιπροσφορα τι θα πρεπει να κανω ρε παιδια?..να μιλησω με αλλον παροχο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...