Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; - Έως €450.
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; - Από οπουδήποτε νομίζω, μένω Ιρλανδία.
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; - Όχι. Αν υπάρχει κανά καλό deal από Amazon UK βολεύει, γιατί έχω €150 gift card εκεί.
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; - Μόνο καινούρια συσκευή.
5) Μέγεθος οθόνης; - Δεν έχω πρόβλημα. Το τωρινό μου είναι Xiaomi Mi9T, πάω άνετα και σε μεγαλύτερο.
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); - Θα ήταν ένα plus αν είχε 3.5mm headphone jack, χωρίς να είναι απαραίτητο.

Επίσης, ακούω αρκετή μουσική από κινητό, άρα αν είχε audio drivers ικανούς να οδηγήσουν απαιτητικά ακουστικά έστω και μέτρια θα ήταν μεγάλο plus. Π.χ. το τωρινό μου Mi9T δεν μπορεί με τίποτα να "οδηγήσει" τα Hifiman Sundara που έχω, ο ήχος είναι υπερβολικά χαμηλός. Tα Audio Technica ATH-M50x που έχω τα "οδηγεί" μια χαρά.
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; - Ναι. Όχι σε φάση επαγγελματικά, αλλά για να έχω ωραίες φωτογραφίες ως αναμνήσεις.
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; - Πολύ. Η καλή μπαταρία είναι must.
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - Μόνο Android.
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) - Δεν παίζω παιχνίδια, ούτε κάνω κάποια άλλη βαριά χρήση. Ακούω μουσική (Tidal), κάνω browsing, social media (reddit, linkedin κλπ), παρακολούθηση βίντεο (Youtube κλπ), και γενικά το χρησιμοποιώ σαν ένα βασικό πρακτικό εργαλείο της ζωής μου (e-mail, google maps, deliveroo κλπ)

Δημοσ.

Σόρρυ για την κάπως οφφ τοπικ απάντηση αλλά έχεις σκεφτεί να πάρεις dap?Κινητό χωρίς jack(δηλαδή type c) ικανό να οδηγήσει καλούς drivers δε θα βρεις. Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μικρό dap να ακούς τη μουσική σου. Υπάρχουν και dap με android για να έχεις τις streaming υπηρεσίες σου και πίστεψέ με θα δεις τεράστια διαφορά στη μουσική σου. Ειδικά άμα βάλεις high res στο tidal σε συνδυασμό με μια καλή συσκευή θα ναι η μέρα με τη νύχτα και δε μιλάμε για πολύ ακριβές συσκευές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...