AtiX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Το πρωί που ξυπναγα έπρεπε να το χονω στα μούτρα μου!!! Δεν έχεις ιδέα πόσες φορές μου είχε πέσει στα μούτρα η μαγκανια!!! Γενικά δεν με βολεύει το face id. Επίσης κάτι φορές αν το κοιτάξεις από περίεργες γωνίες δεν ξεκλειδώνει. Δεν έχει την "ελευθερία" του δαχτυλικου κάτι το οποίο με κούρασε πολυ... Δυο ποστ νωρίτερα… 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Δεν μίλησα για απόψεις! Μίλησα για γεγονότα! Δεν είναι άποψη το ότι αργεί να ξεκλειδώσει σε σχέση με δαχτυλικο η και δεν ξεκλειδώνει. Είναι γεγονός!!! Ρε συ τώρα, λες τον άλλο ότι κάνει “ηλίθια σχόλια” και εσύ το τερματίζεις… 31 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Αλλά έλα να κάνουμε σχόλια για την αγαπημένη σου εταιρεία... το πρόβλημα δεν είναι αν είναι η αγαπημένη μου εταιρία ή όχι, το πρόβλημα είναι ότι α) χαρακτήρισες συμφορητη και β) είπες ότι το Face ID δεν δουλεύει ή αργεί… αν τα ξεδιαλύνεις αυτά τα τρία πράγματα ίσως και να κάνουνε διάλογο… 1
b-boy_steve Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, AtiX είπε Δυο ποστ νωρίτερα… Ρε συ τώρα, λες τον άλλο ότι κάνει “ηλίθια σχόλια” και εσύ το τερματίζεις… το πρόβλημα δεν είναι αν είναι η αγαπημένη μου εταιρία ή όχι, το πρόβλημα είναι ότι α) χαρακτήρισες συμφορητη και β) είπες ότι το Face ID δεν δουλεύει ή αργεί… αν τα ξεδιαλύνεις αυτά τα τρία πράγματα ίσως και να κάνουνε διάλογο… Νταξει τώρα... "χαρακτήρισα συμφορουμητη"... Σιγά... Απλά χαρακτήρισα το σχόλιο του έτσι δεν απευθύνθηκα εις το πρόσωπο του!!! Το face id σε όλα τα τηλέφωνα με εκνευρίζει. Και τα iPhone έχουν μονάχα αυτό!!! Με εκνευρίζει γιατί από αρκετές γωνίες δεν δουλεύει! Η θέλει παραπάνω από μια φορά για να δουλέψει!!! Ειδικά όταν το έχεις δίπλα στο κομοδίνο ενώ κοιμάσαι και θες να δεις τι σου λέει ο βλακας που σου έστειλε μήνυμα στις 3 το πρωί θα πρέπει να το χώσεις πάλι στην μούρη σου!!!
AtiX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Νταξει τώρα... "χαρακτήρισα συμφορουμητη"... Σιγά... Απλά χαρακτήρισα το σχόλιο του έτσι δεν απευθύνθηκα εις το πρόσωπο του!!! Το face id σε όλα τα τηλέφωνα με εκνευρίζει. Και τα iPhone έχουν μονάχα αυτό!!! Με εκνευρίζει γιατί από αρκετές γωνίες δεν δουλεύει! Η θέλει παραπάνω από μια φορά για να δουλέψει!!! Ειδικά όταν το έχεις δίπλα στο κομοδίνο ενώ κοιμάσαι και θες να δεις τι σου λέει ο βλακας που σου έστειλε μήνυμα στις 3 το πρωί θα πρέπει να το χώσεις πάλι στην μούρη σου!!! Έχεις καταλάβει ότι τίποτα από όλα αυτά τα μη βολικά του Face ID, είναι υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά? Είναι σαν να μου λέει ο άλλος, πω ρε φίλε μου, βαριέμαι να τεντώσω το χέρι μου, να θυμηθώ αν έχω βάλει δεξί ή αριστερό χέρι, να θυμηθώ αν έχω βάλει δείκτη ή αντίχειρα, να ακουμπήσω με το δάκτυλο μου την οθόνη αλλά με προσοχή για να μην την σπάσω μέσα στον ύπνο μου και αφού επιτέλους ξεκλειδώσει η συσκευή, να το γυρίσω και 45 μοίρες για να δω τι γράφει με την άκρη του ματιού μου… όλα αυτά για να διαβάσω στις τρεις τα μεσάνυχτα το μήνυμα που έστειλε ο βλάκας… φίλε μου, δεν σου φταίει ο τρόπος ξεκλειδωματος αλλά το ότι δεν βάζεις σε σίγαση το κινητό το βράδυ… 1
koutsis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Νταξει τώρα... "χαρακτήρισα συμφορουμητη"... Σιγά... Απλά χαρακτήρισα το σχόλιο του έτσι δεν απευθύνθηκα εις το πρόσωπο του!!! Το face id σε όλα τα τηλέφωνα με εκνευρίζει. Και τα iPhone έχουν μονάχα αυτό!!! Με εκνευρίζει γιατί από αρκετές γωνίες δεν δουλεύει! Η θέλει παραπάνω από μια φορά για να δουλέψει!!! Ειδικά όταν το έχεις δίπλα στο κομοδίνο ενώ κοιμάσαι και θες να δεις τι σου λέει ο βλακας που σου έστειλε μήνυμα στις 3 το πρωί θα πρέπει να το χώσεις πάλι στην μούρη σου!!! Θα μπορούσες λοιπόν να πεις εξ αρχής ότι εσένα απλά δεν σε βολεύει αυτή η τεχνολογία και όχι να αρχίσεις να μιλάς για ηλίθιους και για γεγονότα που μόνο εσύ βλέπεις, μιας και από ότι θα έχεις ήδη καταλάβει, είσαι ο μόνος με αυτές τις απόψεις... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από koutsis 1
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, AtiX είπε Έχεις καταλάβει ότι τίποτα από όλα αυτά τα μη βολικά του Face ID, είναι υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά? Είναι σαν να μου λέει ο άλλος, πω ρε φίλε μου, βαριέμαι να τεντώσω το χέρι μου, να θυμηθώ αν έχω βάλει δεξί ή αριστερό χέρι, να θυμηθώ αν έχω βάλει δείκτη ή αντίχειρα, να ακουμπήσω με το δάκτυλο μου την οθόνη αλλά με προσοχή για να μην την σπάσω μέσα στον ύπνο μου και αφού επιτέλους ξεκλειδώσει η συσκευή, να το γυρίσω και 45 μοίρες για να δω τι γράφει με την άκρη του ματιού μου… όλα αυτά για να διαβάσω στις τρεις τα μεσάνυχτα το μήνυμα που έστειλε ο βλάκας… φίλε μου, δεν σου φταίει ο τρόπος ξεκλειδωματος αλλά το ότι δεν βάζεις σε σίγαση το κινητό το βράδυ… Γ αυτό βάζεις παραπάνω από 1 δάχτυλο στο δακτυλικο και από τα δύο χέρια!!! Λόγο δουλειάς ποτέ δεν μπαίνει σε σίγαση το κινητό!!! Που μου διατιμπανιζετε τα σαπακια σαν "επαγγελματικά κινητά" μάλιστα... Χαχαχα κλαίω!!! 5 ώρες πριν, koutsis είπε Θα μπορούσες λοιπόν να πεις εξ αρχής ότι εσένα απλά δεν σε βολεύει αυτή η τεχνολογία και όχι να αρχίσεις να μιλάς για ηλίθιους και για γεγονότα που μόνο εσύ βλέπεις, μιας και από ότι θα έχεις ήδη καταλάβει, είσαι ο μόνος με αυτές τις απόψεις... Επίσης το ότι δεν σχολιάζουν άλλοι δεν σημαίνει ότι είμαι ο μόνος! Απλά δεν αξίζει καν να σχολιάσουν, ειδικά την συγκεκριμένη είδηση που υπάρχει στα Android εδώ και χρόνια...
koutsis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Επίσης το ότι δεν σχολιάζουν άλλοι δεν σημαίνει ότι είμαι ο μόνος! Απλά δεν αξίζει καν να σχολιάσουν, ειδικά την συγκεκριμένη είδηση που υπάρχει στα Android εδώ και χρόνια... Αυτό λέμε παλικάρι μου. Ο καθένας έχει την άποψή του με βάση αυτό που τον βολεύει. Τώρα το να αρχίσω εγώ να λέω εσένα ηλίθιο επειδή σου αρέσει το fingerprint ή ότι τα γεγονότα είναι μόνο αυτό που βολεύει εμένα, δεν είναι και ότι πιο ώριμο έτσι; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από koutsis 1 1
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Αυτό λέμε παλικάρι μου. Ο καθένας έχει την άποψή με βάση αυτό που τον βολεύει. Τώρα το να αρχίσω εγώ να λέω εσένα ηλίθιο επειδή σου αρέσει το fingerprint η ότι τα γεγονότα είναι μόνο αυτό που βολεύει εμένα, δεν είναι και ότι πιο ώριμο έτσι; Θεωρώ αρκετά ώριμο το ότι ήρθα και στην δικιά σας πλευρά αγοράζοντας το μήλο, ακούγοντας τις παπαντζες του καθενός για ποιο γρήγορους επεξεργαστές και καλύτερες κάμερες, και τελικά μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα! Ξαναπήγα δοκιμαστικά στην Samsung που κορόιδευα επίσης γιατί μου είχε βγάλει το λάδι το s7 και το note 10 και είδα την Samsung με άλλο μάτι μετά από το s20 fe... Ε, αν σε ενοχλεί εσένα που μ αρέσει να βάζω δάχτυλο (στο κινητό), επειδή το κινητό σου δεν έχει αυτή την πολυτέλεια, αυτό δεν κάνει το Face id καλύτερη επιλογή. Ειδικά με τις μάσκες σας είχα δει τι πακέτο είχατε φάει ρε κοκομοιρηδες... Που έγινε το Face id ξαφνικά η καλύτερη επιλογή ξεκλειδωματος... Έλεος δηλαδή... 1
koutsis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Θεωρώ αρκετά ώριμο το ότι ήρθα και στην δικιά σας πλευρά αγοράζοντας το μήλο, ακούγοντας τις παπαντζες του καθενός για ποιο γρήγορους επεξεργαστές και καλύτερες κάμερες, και τελικά μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα! Ξαναπήγα δοκιμαστικά στην Samsung που κορόιδευα επίσης γιατί μου είχε βγάλει το λάδι το s7 και το note 10 και είδα την Samsung με άλλο μάτι μετά από το s20 fe... Ε, αν σε ενοχλεί εσένα που μ αρέσει να βάζω δάχτυλο (στο κινητό), επειδή το κινητό σου δεν έχει αυτή την πολυτέλεια, αυτό δεν κάνει το Face id καλύτερη επιλογή. Ειδικά με τις μάσκες σας είχα δει τι πακέτο είχατε φάει ρε κοκομοιρηδες... Που έγινε το Face id ξαφνικά η καλύτερη επιλογή ξεκλειδωματος... Έλεος δηλαδή... Ξαναλέω για τελευταία φορά. Το τι αρέσει και βολεύει εσένα δεν είναι η συμπαντικη αλήθεια 1
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, koutsis είπε Ξαναλέω για τελευταία φορά. Το τι αρέσει και βολεύει εσένα δεν είναι η συμπαντικη αλήθεια Σε βόλευε τότε με τις μάσκες θες να μου πεις;;; Με δουλεύεις έτσι; Δεν υπάρχει λογική στον κόσμο τελικά... Τι να πω. Πολύ βολικό το Face id... Έτσι είναι... 😂 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 23 minutes ago, b-boy_steve said: Σε βόλευε τότε με τις μάσκες θες να μου πεις;;; Με δουλεύεις έτσι; Δεν υπάρχει λογική στον κόσμο τελικά... Τι να πω. Πολύ βολικό το Face id... Έτσι είναι... 😂 Ενώ αν θα έπρεπε να φοράμε υποχρεωτικά και γάντια, ξαφνικά θα ζητούσες και αφαίρεση του fingerprint sensor? 😛 btw μαζί με το apple watch μια χαρά λειτουργεί το Face ID με τη μάσκα. 1
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Ενώ αν θα έπρεπε να φοράμε υποχρεωτικά και γάντια, ξαφνικά θα ζητούσες και αφαίρεση του fingerprint sensor? 😛 btw μαζί με το apple watch μια χαρά λειτουργεί το Face ID με τη μάσκα. Μα σε Android έχεις και τις 2 επιλογές... Δεν φοράω τέτοια ρολογακια παλικάρι μου. Ευχαριστώ όμως για το ενδιαφέρον.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 hour ago, b-boy_steve said: Μα σε Android έχεις και τις 2 επιλογές... Δεν φοράω τέτοια ρολογακια παλικάρι μου. Ευχαριστώ όμως για το ενδιαφέρον. Φοράω εγώ. Άρα φαντάζομαι πως μπορώ να έχω αντίστοιχα την αποψάρα μου! 1
Herald Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Το fingerprint ειναι γενικα πιο βολικο στις περισσότερες καταστασεις για ευνοητους λογους, αλλα το πιο βολικο απο ολα ειναι να έχεις και τα δυο, ξεκαθαρα.
koutsis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Herald είπε Το fingerprint ειναι γενικα πιο βολικο στις περισσότερες καταστασεις για ευνοητους λογους, αλλα το πιο βολικο απο ολα ειναι να έχεις και τα δυο, ξεκαθαρα. Συμφωνώ ότι το ιδανικό είναι να τα έχεις και τα δύο. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δύο θα διάλεγα το face id.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα