KostasKri Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Έχεις πρόσβαση στην database; Πώς έβγαλες το μέσο όρο από εκατοντάδες θέματα; Ίσως ναι
Retromaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, KostasKri είπε Ίσως ναι Hacker 😛
dimilask Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλά όσο τα αναβαθμίζουμε τα ios , τα παλαιότερα hardware κολάνε κ περισσότερο και σε αναγκάζουν να πέρνεις νέο κινητΟ. vgainoexo
dtk-386 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, DaemonLord92 είπε Νομίζω πως αν οποιαδήποτε εταιρία μπορούσε να κατορθώσει το παραπάνω χωρίς να κάνει τρελές υποχωρήσεις σε άλλους τομείς τότε θα το έκανε. Νομίζω πως είναι και θέμα τεχνολογίας μπαταριών. Σίγουρα μια μεγαλύτερη μπαταρία θα μεγάλωνε την αυτονομία αλλά 2-3 μέρες χρήσης μου φαίνεται δύσκολο ακόμα. δεν έχει νόημα όταν με μία φόρτιση 65W γεμίζεις σε 20-30 λεπτά.
kariolikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Και απ' ότι φαινεται δεν θα είναι τόσο μικρές οι οπές όσο αρχικά είχε διαρρεύσει.
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, Xviper13 είπε Προσωπική μου άποψη. Ευτυχώς από ότι φαίνεται θα κρατήσει το Face ID. Και ο λόγος είναι ότι απλά δεν υπάρχει καλύτερο σύστημα ασφαλείας (ταχύτητα, απόκριση και πραγματική ασφάλεια). Για να μην σχεδιάζει να βάλει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη φαντάζομαι η τεχνολογία που υπάρχει σήμερα δεν θα προσφέρει την ποιότητα που έχει ο σημερινός. Και εγώ σαν κάτοχος pro max δεν με ενοχλεί καθόλου. Έχει τόσο μεγάλη οθόνη που το notch για εμένα περνάει απαρατήρητο. Έχεις δει το power button το οποίο δουλεύει και ως δακτυλικο τι ταχυτητα ξεκλειδωματος έχει? Βαζει κάτω οποία λύση on screen ξεκλειδωματος υπάρχει ακόμη και της πιο ακριβής συσκευής.
freegr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Όλοι το επιβεβαιώνουν αλλά στο τέλος θα είναι διαφορετικό το κινητο ως συνήθως οπότε κρατάμε μικρό καλάθι
b-boy_steve Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, Xviper13 είπε Προσωπική μου άποψη. Ευτυχώς από ότι φαίνεται θα κρατήσει το Face ID. Και ο λόγος είναι ότι απλά δεν υπάρχει καλύτερο σύστημα ασφαλείας (ταχύτητα, απόκριση και πραγματική ασφάλεια). Για να μην σχεδιάζει να βάλει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη φαντάζομαι η τεχνολογία που υπάρχει σήμερα δεν θα προσφέρει την ποιότητα που έχει ο σημερινός. Και εγώ σαν κάτοχος pro max δεν με ενοχλεί καθόλου. Έχει τόσο μεγάλη οθόνη που το notch για εμένα περνάει απαρατήρητο. Βλέποντας τέτοια ηλιθια σχόλια πέταξα τα λεφτά μου σε iPhone 12 για να τα δοκιμάσω μετά από τόσα χρόνια Android. Ε ούτε μήνα δεν κατάφερα να το δουλέψω!!! Και πάνω σ αυτό που εγραψες. Είναι πολύ ποιο αργό το ξεκλείδωμα από δαχτυλικο σε s20 fe. Και όποιος λέει ότι το face id λειτουργεί πάντα, η ότι είναι ποιο γρήγορο από δαχτυλικο προφανώς τρολαρει!!! 5 1
AtiX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Βλέποντας τέτοια ηλιθια σχόλια πέταξα τα λεφτά μου σε iPhone 12 για να τα δοκιμάσω μετά από τόσα χρόνια Android. Ε ούτε μήνα δεν κατάφερα να το δουλέψω!!! Και πάνω σ αυτό που εγραψες. Είναι πολύ ποιο αργό το ξεκλείδωμα από δαχτυλικο σε s20 fe. Και όποιος λέει ότι το face id λειτουργεί πάντα, η ότι είναι ποιο γρήγορο από δαχτυλικο προφανώς τρολαρει!!! Κοίτα, υπάρχεις “εσύ” που το μετάνιωσες και “εγώ” που δεν το μετάνιωσα… με βάση αυτό το να χαρακτηρίζεις “ηλίθια σχόλια” είναι το λιγότερο άκομψο απέναντι σε έναν συμφορητη που τουλάχιστον ξεκινάει με την έκφραση “Προσωπική μου άποψη”… Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από AtiX 6
b-boy_steve Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοίτα, υπάρχεις “εσύ” που το μετάνιωσες και “εγώ” που δεν το μετάνιωσα… με βάση αυτό το να χαρακτηρίζεις “ηλίθια σχόλια” είναι το λιγότερο άκομψο απέναντι σε έναν συμφορητη που τουλάχιστον ξεκινάει με την έκφραση “Προσωπική μου άποψη”… Αν θυμάμαι καλά τα δικά σου σχόλια ήταν που με έκαναν να πάρω το 12 αρι... Ρε λες λέω;;; Ούτε καν τελικά. Δεν μίλησα για απόψεις! Μίλησα για γεγονότα! Δεν είναι άποψη το ότι αργεί να ξεκλειδώσει σε σχέση με δαχτυλικο η και δεν ξεκλειδώνει. Είναι γεγονός!!! 2
AtiX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Δεν μίλησα για απόψεις! Μίλησα για γεγονότα! Δεν είναι άποψη το ότι αργεί να ξεκλειδώσει σε σχέση με δαχτυλικο η και δεν ξεκλειδώνει. Είναι γεγονός!!! Τα εκατομμύρια χρηστών και των δυο τεχνολογιών διαφωνούν, είσαι ο μόνος που υποστηρίζει κάτι τέτοιο… 12 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Αν θυμάμαι καλά τα δικά σου σχόλια ήταν που με έκαναν να πάρω το 12 αρι... Ρε λες λέω;;; Ούτε καν τελικά. 🤣🤣🤣 1
NickTG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 hour ago, b-boy_steve said: Δεν μίλησα για απόψεις! Μίλησα για γεγονότα! Δεν είναι άποψη το ότι αργεί να ξεκλειδώσει σε σχέση με δαχτυλικο η και δεν ξεκλειδώνει. Είναι γεγονός!!! Ούτε στο P40 Pro που έχει αντίστοιχη τεχνολογία έχω δει να αργεί ή να μην ξεκλειδώνει ούτε σε iPhone 11 και 12 έχω δει κάτι. 1
AtiX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, NickTG είπε Ούτε στο P40 Pro που έχει αντίστοιχη τεχνολογία έχω δει να αργεί ή να μην ξεκλειδώνει ούτε σε iPhone 11 και 12 έχω δει κάτι. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνει το συμπέρασμα που υποστηρίζει ο @b-boy_steveοτι δεν λειτουργεί ή είναι αργό το Face ID… ΥΓ: καλό θα ήταν οι φατσούλες με το confused να έχουν ουσία σε έναν διάλογο, το να πατήσουμε μια αντίδραση και να την κάνουνε δεν προσφέρει τίποτα ούτε στην συζήτηση, ούτε σε αυτούς που μας διαβάζουν… Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από AtiX
b-boy_steve Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, NickTG είπε Ούτε στο P40 Pro που έχει αντίστοιχη τεχνολογία έχω δει να αργεί ή να μην ξεκλειδώνει ούτε σε iPhone 11 και 12 έχω δει κάτι. Τι να σου πω; 🤔 Αυτό είδα εγώ... Γενικά σκέψου λάτρεψα την Samsung που το s7 και το note 10 ήθελα να τα σπάσω!!! Το 12 με κούρασε αλλά όχι τόσο όσο αυτά που ανέφερα... Μόλις τώρα, AtiX είπε Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνει το συμπέρασμα που υποστηρίζει ο @b-boy_steveοτι δεν λειτουργεί ή είναι αργό το Face ID… Το πρωί που ξυπναγα έπρεπε να το χονω στα μούτρα μου!!! Δεν έχεις ιδέα πόσες φορές μου είχε πέσει στα μούτρα η μαγκανια!!! Γενικά δεν με βολεύει το face id. Επίσης κάτι φορές αν το κοιτάξεις από περίεργες γωνίες δεν ξεκλειδώνει. Δεν έχει την "ελευθερία" του δαχτυλικου κάτι το οποίο με κούρασε πολυ... 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνει το συμπέρασμα που υποστηρίζει ο @b-boy_steveοτι δεν λειτουργεί ή είναι αργό το Face ID… ΥΓ: καλό θα ήταν οι φατσούλες με το confused να έχουν ουσία σε έναν διάλογο, το να πατήσουμε μια αντίδραση και να την κάνουνε δεν προσφέρει τίποτα ούτε στην συζήτηση, ούτε σε αυτούς που μας διαβάζουν… Έχω και δουλειές. Αλλά έλα να κάνουμε σχόλια για την αγαπημένη σου εταιρεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα