Chris_BMW Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 55 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Εξαρτάται από ποια οπή το βλέπεις Κάπως έτσι πάει για και για αυτούς που έχουν android. Φαίνεται είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Έτσι λες εσυ . Βέβαια ειδήσεις που αφορούν android έχουν 5 -10 σχόλια και συνήθως κανένα από τους «γνωστούς» εδώ μέσα I phone Users αλλά οκ . 1
tolstoy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Σπουδαίο πράγμα η τρύπα. Έχω ήδη μαζέψει τα 20 από τα 1500 που χρειάζονται για το επόμενο iphone. Αλλιώς θα περιμένω το 15.
Retromaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Έτσι λες εσυ . Βέβαια ειδήσεις που αφορούν android έχουν 5 -10 σχόλια και συνήθως κανένα από τους «γνωστούς» εδώ μέσα I phone Users αλλά οκ . Πχ. εχω δει στα Xiaomi τι κοροϊδία πέφτει από apple fan's επειδή ξέρω ποιοι είναι. Καλή ώρα 3
Chris_BMW Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στα του άρθρου τώρα . Ούτε που με ενδιαφέρει τι σχήμα θα έχει πως θα είναι κτλ. Όλο αυτό είναι για να αναλώνονται οι απανταχού leakers ανά τον κόσμο και για να έχουμε να συζητάμε μέχρι την παρουσίαση . Επικεντρωνόμαστε στο αν θα έχει μια τρύπα , ένα «χάπι» η ένα notch σε σχήμα όπως τώρα και έτσι έρχεται το νέο I phone με λίγο καλύτερα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (ας ελπίσουμε γιατί η μπαταρία μια μειώνεται μια αυξάνεται ) και ότι είχαμε έχουμε .
Retromaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Στα του άρθρου τώρα . Ούτε που με ενδιαφέρει τι σχήμα θα έχει πως θα είναι κτλ. Όλο αυτό είναι για να αναλώνονται οι απανταχού leakers ανά τον κόσμο και για να έχουμε να συζητάμε μέχρι την παρουσίαση . Επικεντρωνόμαστε στο αν θα έχει μια τρύπα , ένα «χάπι» η ένα notch σε σχήμα όπως τώρα και έτσι έρχεται το νέο I phone με λίγο καλύτερα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (ας ελπίσουμε γιατί η μπαταρία μια μειώνεται μια αυξάνεται ) και ότι είχαμε έχουμε . Είναι "τεχνολογικό" κουτσομπολιό. Δεν είναι κακό. Για την μπαταρία πιστεύω ότι φταίνε οι ίδιοι οι χρήστες της apple αφού δεν τους νοιάζει το μέγεθος αλλά η διάρκεια. Και έχουν και ένα δίκιο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Θα μπορούσε βέβαια η apple μαζί με το optimization να βάλει και μεγάλη μπαταρία και να έχουμε ένα κινητό με 2-3 ημέρες μπαταρία. Αλλά αν τα δώσει όλα με την με την μία το θα δίνει μετά κάθε χρόνο.
DaemonLord92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Είναι "τεχνολογικό" κουτσομπολιό. Δεν είναι κακό. Για την μπαταρία πιστεύω ότι φταίνε οι ίδιοι οι χρήστες της apple αφού δεν τους νοιάζει το μέγεθος αλλά η διάρκεια. Και έχουν και ένα δίκιο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Θα μπορούσε βέβαια η apple μαζί με το optimization να βάλει και μεγάλη μπαταρία και να έχουμε ένα κινητό με 2-3 ημέρες μπαταρία. Αλλά αν τα δώσει όλα με την με την μία το θα δίνει μετά κάθε χρόνο. Νομίζω πως αν οποιαδήποτε εταιρία μπορούσε να κατορθώσει το παραπάνω χωρίς να κάνει τρελές υποχωρήσεις σε άλλους τομείς τότε θα το έκανε. Νομίζω πως είναι και θέμα τεχνολογίας μπαταριών. Σίγουρα μια μεγαλύτερη μπαταρία θα μεγάλωνε την αυτονομία αλλά 2-3 μέρες χρήσης μου φαίνεται δύσκολο ακόμα.
Retromaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Νομίζω πως αν οποιαδήποτε εταιρία μπορούσε να κατορθώσει το παραπάνω χωρίς να κάνει τρελές υποχωρήσεις σε άλλους τομείς τότε θα το έκανε. Νομίζω πως είναι και θέμα τεχνολογίας μπαταριών. Σίγουρα μια μεγαλύτερη μπαταρία θα μεγάλωνε την αυτονομία αλλά 2-3 μέρες χρήσης μου φαίνεται δύσκολο ακόμα. Μα έχει με 2700-3000 μπαταρία πάνω από μία ημέρα. Φαντάσου να είχε 4500-5000 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από Retromaniac
DaemonLord92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μα έχει με 2700-3000 μπαταρία πάνω από μία ημέρα. Φαντάσου να είχε 4500-5000 Το ταπεινό μου iphone 12 κρατάει μία μερα. Στο τέλος μιας γεμάτης ημέρας είμαι με 20%-25%. Ακούω πως τα 13ρια έχουν ανεβασμένη αυτονομία αλλά δεν είμαι σίγουρος πως η σχέση μπαταρίας/αυτονομίας είναι γραμμική.
Retromaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε Το ταπεινό μου iphone 12 κρατάει μία μερα. Στο τέλος μιας γεμάτης ημέρας είμαι με 20%-25%. Ακούω πως τα 13ρια έχουν ανεβασμένη αυτονομία αλλά δεν είμαι σίγουρος πως η σχέση μπαταρίας/αυτονομίας είναι γραμμική. Είναι γραμμική 1
KostasKri Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Χμμ το ίδιο λένε και αυτοί που έχουν android. Και οι δύο πλευρές το πιστεύουν και δεν το λένε ψέματα. Ή μπορείς να δεις πόσα comments υπάρχουν στα άρθρα εδώ μέσα και να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιος ασχολείται παραπάνω με τους άλλους 😛 1
Retromaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, KostasKri είπε Ή μπορείς να δεις πόσα comments υπάρχουν στα άρθρα εδώ μέσα και να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιος ασχολείται παραπάνω με τους άλλους 😛 Αδύνατο να το δούμε. Είναι πάρα πολλά θέματα με αμέτρητα μηνύματα.
KostasKri Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Αδύνατο να το δούμε. Είναι πάρα πολλά θέματα με αμέτρητα μηνύματα. Θέμα για Apple - 100-150+ σχόλια (χωρίς αυτά που έχουν διαγράψει οι moderators) Θέμα για Android - 50-100 στην καλύτερη Προσωπικά οι αριθμοί αυτοί μου λένε πολλά για το ποιοι ποστάρουν περισσότερο και ποιοι προσπαθούν να κάνουν ποιους trigger. 1
EmptyPromises Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 μπραβο apple εισαι πολυ μπροστα κανεις αλλος δεν το εχει κανει και παλι μπραβο αντε παρε και ενα ζητωωω
Retromaniac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, KostasKri είπε Θέμα για Apple - 100-150+ σχόλια (χωρίς αυτά που έχουν διαγράψει οι moderators) Θέμα για Android - 50-100 στην καλύτερη Προσωπικά οι αριθμοί αυτοί μου λένε πολλά για το ποιοι ποστάρουν περισσότερο και ποιοι προσπαθούν να κάνουν ποιους trigger. Έχεις πρόσβαση στην database; Πώς έβγαλες το μέσο όρο από εκατοντάδες θέματα; 2
Herald Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, KostasKri είπε Έχει πλάκα γιατί κάτι τέτοιες ειδήσεις για notch κτλ νοιάζουν αυτούς που δεν χρησιμοποιούν και δεν θα χρησιμοποιήσουν iPhone και δεν νοιάζουν αυτούς που χρησιμοποιούν Λογικο δεν είναι? Αν σε ενοχλεί το notch στο iphone πιθανον να σε οδηγήσει στο να μη πάρεις iphone, αν δεν σε ενοχλει τότε θα πάρεις iphone. Αρα κατα μεγαλη πλειοψηφία καταλήγει να ενοχλει οσους δεν το επελεξαν. Με ολα τα προϊόντα το ιδιο ισχύει. Εμενα με ενοχλει η τιμη της ferrari f40 γιαυτό δεν εχω αγορασει, αν δεν με ενοχλούσε η τιμη θα είχα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα