Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vste είπε

Ναι η 3060ti ειναι εφικτη. Αποκλειω λυση AMD kυριως λογο DLSS μιας και σε αυτη την κατηγορια το real 4κ ειναι ανεφικτο. Με τρωνε τα χρηματα να τα δωσω μιας και καιρο θελω να κανω ενα upgrade αλλα εχω πει να το σκεφτω μεχρι το Σαββατο και να καταληξω τοτε. Θα ηταν πιο ευκολο αν εδινα την 1050 κανα 100ρικο, οπως προτεινε καποιο παιδι, αλλα την θελω για το 2ο PC.

Anyway ευχαριστω και παλι.

δωστην και παιρνεις μετα μια 1030 καινουρια

Δημοσ.

Νιώθω ότι ζητάς μια ώθηση προς το ps5. Στην θέση σου θα έπαιρνα το ps5, θα πουλούσα το ps4 και θα έβαζα αυτά τα χρήματα στην άκρη για να μαζεύω πάλι λίγο λίγο παρατηρώντας τις τιμές στις gpu για να αλλαχτεί κι αυτή όταν βρεθεί η ευκαιρία

• Like 2
Δημοσ.

Πουλάς PS4 , αγοράζεις PS5 και έχεις χρόνο να περιμένεις για gpu αργότερα όταν οι τιμές έρθουν στα λογικά τους.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vste είπε

Με πολυ ζορι καταφερα και μαζεψα καποια χρηματα για να αγορασω ενα gadget. Οπως οι περισσοτεροι μου αρεσουν περισσοτερα απο ενα πραγματα αλλα δυστυχως η τσεπη ενα αντεχει και για πολυ καιρο μετα δεν θα εχει αλλο.

Ενα background:

Αυτη την στιγμη εχω ενα PC i5-10400/16GB/GTX 1050 2GB, ενα PS4 Pro με πολλα παιχνιδια και ενα αρχαιο XBox One το απλο. Ολα αυτα ειναι συνδεδεμενα σε 85" TV Sony Bravia 4k.

Καταφερα και μαζεψα γυρω στα 600 ευρω και οι επιλογες που σκεφτομαι ειναι μεταξυ μιας GPU (που το PC πλεον πασχει χοντρα), ενος PS5 & ενος Steam Deck που το εχω προπαραγγειλει και ειναι να ερθει το 2ο 3μηνο.

Να πω την αληθεια το Steam Deck μαλλον το βλεπω εκτος ανταγωνισμου γιατι αν και ενδιαφερον gadget ουσιαστικα δεν μου προσφερει κατι που δεν εχω.

Ο προβληματισμος ειναι μεταξυ PS5 Disc και GPU και ακομα δεν εχω καταληξει ποιο απο τα 2 θα μου προσφερει τα περισσοτερα.

Με τις τιμες που εχουν οι GPU μιλαμε για βαρια RTX 3060 και αυτο αν ειμαι τυχερος στα 600, καρτα που ειναι medium/low. Και με μεγαλη πιθανοτητα να μην βρισκεται σε αυτα τα λεφτα. To PS5 φαινεται πολυ πιο plug n play λυση. Αλλα απο την αλλη εκει χανω τα φθηνα παιχνιδια και τα δωρα του θειου.

Τελος για το Steam Deck οπως εγραψα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα συσκευη που μπορει να παιξει και σαν φορητο, αλλα και σαν PC αντιστοιχων δυνατοτητων με αυτο που εχω, αλλα δεν εχει επεκτασιμοτητα.

Επειδη οπως ειπα μετα απο αυτη την αγορα θα κανω καιρο να μπορεσω να ξαναπαρω κατι θα ηθελα να ακουσω μερικες αποψεις πριν να προχωρησω.

Οκ το ξερω δεν ειναι ακριβως μονο PC Hardware αλλα εμπεριεχει και αυτο :D

Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε γνωμη.

Λύση xbox series X την σκέφτηκες; Στα 510€; Έχει και στοκ.

Πάντως από εμένα πήγαινε σε κονσόλα για να μπορείς να παίζεις σε 4κ τα παιχνίδια σου , και ας αγοράσεις κάποια λίγο πιο ακριβά. Για 4k gaming θες μια 3080 για να μην πω 3080ti. Κονσόλα η καλύτερη επιλογή για τώρα.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Λύση xbox series X την σκέφτηκες; Στα 510€; Έχει και στοκ.

Πάντως από εμένα πήγαινε σε κονσόλα για να μπορείς να παίζεις σε 4κ τα παιχνίδια σου , και ας αγοράσεις κάποια λίγο πιο ακριβά. Για 4k gaming θες μια 3080 για να μην πω 3080ti. Κονσόλα η καλύτερη επιλογή για τώρα.

Για Xbox δεν το σκεφτομαι γιατι θεωρω οτι εχουν τα ιδια ακριβως games οπου και το Xbox χανει σε τιμες παιχνιδιων. Το PS5 ακομα βγαζει περισσοτερα exclusives ωστε να δικαιολογει για εμενα τον χαρακτηρισμο 2ο μηχανημα. + το οτι τοσα χρονια εχω μαζεψει μια βιβλιοθηκη στο PS4 ενω στο xbox εχω ελαχιστα και παλαια. Αν ειναι να παω σε MS με 510 και να χασω την βιβλιοθηκη steam τοτε προτιμω την αναβαθμιση καρτας.

Ευχαριστω παντως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vste είπε

Για Xbox δεν το σκεφτομαι γιατι θεωρω οτι εχουν τα ιδια ακριβως games οπου και το Xbox χανει σε τιμες παιχνιδιων. Το PS5 ακομα βγαζει περισσοτερα exclusives ωστε να δικαιολογει για εμενα τον χαρακτηρισμο 2ο μηχανημα. + το οτι τοσα χρονια εχω μαζεψει μια βιβλιοθηκη στο PS4 ενω στο xbox εχω ελαχιστα και παλαια. Αν ειναι να παω σε MS με 510 και να χασω την βιβλιοθηκη steam τοτε προτιμω την αναβαθμιση καρτας.

Ευχαριστω παντως.

Εάν βρεις στοκ σε ps5 το παίρνεις κατευθείαν διότι αφού έχεις και βιβλιοθήκη σε συμφέρει καλύτερα και σε ενδιαφέρουν τα exclusives. Κοίτα σε καταστήματα από κοντά ίσως έχουν κάνα δυο κομμάτια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...