Thrylos7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Θελω να παρω ενα δωρακι, bluetooth ακουστικα/mic ψειρες τυπου Airpods. Ειναι για γυναικα και επειδη εχουν κατακλυσει την αγορα απειρα μοντελα, θα ηθελα καμια γνωμη για αξιοπιστα και οικονομικα. Ποιοτητα ηχου δεν ειναι προταιρεοτητα, απατη θα παει, αλλα το να ακουγεται καλα το μικροφωνο εχει σημασια γιατι τα θελει και για video calls. Επισης το αλλο σημαντικο θεωρω να εχουν αξιοπιστη συνδεση, μη με πρηξει μετα οτι αποσυνδεονται καθε 10 λεπτα και αλλα τετοια. Μια δευτερη value4money προταση με πιο πολλη εμφαση στην ποιοτητα ηχου για εμενα επισης θα με ενδιεφερε να ακουσω. ξεχασα να πω οτι χρησιμοποιουμε και οι 2 android συσκευες
Ravenclaw Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Τι σημασία εχει ρε αδερφέ οτι ειναι για γυναίκα; Τα θέλεις ροζ;
Thrylos7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, Ravenclaw είπε Τι σημασία εχει ρε αδερφέ οτι ειναι για γυναίκα; Τα θέλεις ροζ; σημαινει 3 πολυ σημαντικα πραγματα : 1) η ποιοτητα ηχου εχει μηδαμινη σημασια 2) η δυνατοτητα tinkering και λυση θεματων ειναι ανυπαρκτη, it must work by default, no disconnections etc 3) η ανθεκτικοτητα εχει σημασια γιατι η "προσοχη" θα ειναι μηδενικη, τα τελευταια wired ακουστικα που της ειχα παρει τα διελυσε ο σκυλος
Ravenclaw Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Α ευτυχώς που το διευκρίνησες, να ξερουμε οτι οι γυναίκες δεν προσεχουν τα γκαντζετ τους, δεν ξερουν από τεχνολογία και δεν εκτιμούν την ποιότητα ηχου! Ε ρε θεματα που εχει ο κοσμος! Να σε χαίρεται η μανουλα σου 2 1
Thrylos7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, Ravenclaw είπε Α ευτυχώς που το διευκρίνησες, να ξερουμε οτι οι γυναίκες δεν προσεχουν τα γκαντζετ τους, δεν ξερουν από τεχνολογία και δεν εκτιμούν την ποιότητα ηχου! Ε ρε θεματα που εχει ο κοσμος! Να σε χαίρεται η μανουλα σου μιλαω για τη δικη μου γυναικα την οποια αφορα και η συγκεκριμενη αγορα. Μπορει να γινει μια γενικευσησε καποια αππ τα παραπανω με γνωμονα την πλειψηφια αλλα ας μη παμε σε τετοια μονοπατια γιατι καταλαβαινω οτι χτυπησα ευαισθητη χορδη σε καποιον/καποια που ψαχνεται να αρπαχτει. οποτε ας το αφησουμε στο πλαισιο του δικου μου σεναριου.
Ravenclaw Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Εγινε... Στειλε το σκρινσοτ στη γυναίκα σου να σε ξαναερωτευτει
Hiddenite Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Στις 1/3/2022 στις 10:36 ΠΜ, Thrylos7 είπε Θελω να παρω ενα δωρακι, bluetooth ακουστικα/mic ψειρες τυπου Airpods. Ειναι για γυναικα και επειδη εχουν κατακλυσει την αγορα απειρα μοντελα, θα ηθελα καμια γνωμη για αξιοπιστα και οικονομικα. Ποιοτητα ηχου δεν ειναι προταιρεοτητα, απατη θα παει, αλλα το να ακουγεται καλα το μικροφωνο εχει σημασια γιατι τα θελει και για video calls. Επισης το αλλο σημαντικο θεωρω να εχουν αξιοπιστη συνδεση, μη με πρηξει μετα οτι αποσυνδεονται καθε 10 λεπτα και αλλα τετοια. Μια δευτερη value4money προταση με πιο πολλη εμφαση στην ποιοτητα ηχου για εμενα επισης θα με ενδιεφερε να ακουσω. ξεχασα να πω οτι χρησιμοποιουμε και οι 2 android συσκευες Έχω τα qcy t13 σε λευκό χρώμα. Όμορφα και κομψά ακουστικά όπως και η θήκη που τα τοποθετείς. Από ήχο και σε συνομιλία και σε μουσική δεν έχω παράπονο. Η μπαταρία τους σούπερ. Βέβαια δεν έχω τρελές απαιτήσεις, για τα χρήματα που έδωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα