thelos257 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλημερα σημερα το πρωι πηρα το παραπανω μηνυμα οπου απο οσο καταλαβα μου μπλοκαραν τις δημοσιευεις μου για 30 ημερες ενα μηνα ??? Πως ειναι δυνατον ; Μονο τραγουδια απο το youtube και φωτογραφιες βαζω τιποτα παραπανω.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Τα τραγουδια και οι φωτό δεν μπορεί να είναι σπαμ; Αν δεν τα βάλεις αυτά για λίγες μερες θα σου είναι τόσο σημαντικό; Μηπως πρέπει να το σκεφτείς καλύτερα ;
thelos257 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τα τραγουδια και οι φωτό δεν μπορεί να είναι σπαμ; Αν δεν τα βάλεις αυτά για λίγες μερες θα σου είναι τόσο σημαντικό; Μηπως πρέπει να το σκεφτείς καλύτερα ; Καλησπερα δεν πιστευω οτι αυτα αποτελουνε περισσοτερο σπαμ και παρα πολυ σπαμ.
kormos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα σημερα το πρωι πηρα το παραπανω μηνυμα οπου απο οσο καταλαβα μου μπλοκαραν τις δημοσιευεις μου για 30 ημερες ενα μηνα ??? Πως ειναι δυνατον ; Μονο τραγουδια απο το youtube και φωτογραφιες βαζω τιποτα παραπανω. Μόλις ξεμπλοκάρουν το λογαριασμό μην το κάνεις και εσύ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Να ποστάρεις με ηπιότερο ρυθμό. Μην βάζεις όλο το YouTube στην καθισιά σου. 😛
thelos257 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 21 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Να ποστάρεις με ηπιότερο ρυθμό. Μην βάζεις όλο το YouTube στην καθισιά σου. 😛 Ειπαμε με μετρο αριστο παντοτε αλλα δεν μπορω να εξηγησω αυτο το μπλοκο που εφα στα καλα καθουμενα. Ποια λογικη εχει αυτη η Facebook και μπλοκαρει τον κοσμο πανω σανιμο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Ειπαμε με μετρο αριστο παντοτε αλλα δεν μπορω να εξηγησω αυτο το μπλοκο που εφα στα καλα καθουμενα. Ποια λογικη εχει αυτη η Facebook και μπλοκαρει τον κοσμο πανω σανιμο ; Προφανώς είναι αυτοματοποιημένο. Όταν η δραστηριότητα ποσταρίσματος είναι αυξημένη, περνάει ως spam για να "προστατεύσει" τους υπόλοιπους. Πάρε σαν παράδειγμα κάποιον που μιλάει πολύ και του λένε να σταματήσει, επειδή τους πήρε το κεφάλι. Αυτό στην καλύτερη, που γίνεται χωρίς δόλο, γιατί υπάρχουν κι οι κακόβουλες ενέργειες, οπότε είναι κι αυτό ένα μέτρο για να το περιορίσουν. Απλά ρίξε τους ρυθμούς και δεν θα σου τον κλειδώσουν πάλι. Και, φυσικά, μια παραπάνω προσοχή όταν γίνεται ποστάρισμα σε ομάδες/σελίδες. Μπορεί να γίνει απ' το facebook, αλλά μπορεί να σε προλάβει και καμιά αναφορά απ' τους συμμετέχοντες. Δεν ξέρω, εικάζω, ώστε να είσαι κι εσύ πιο φειδωλός σε αυτά που βάζεις, στον ρυθμό που τα δημοσιεύεις.
thelos257 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Προφανώς είναι αυτοματοποιημένο. Όταν η δραστηριότητα ποσταρίσματος είναι αυξημένη, περνάει ως spam για να "προστατεύσει" τους υπόλοιπους. Πάρε σαν παράδειγμα κάποιον που μιλάει πολύ και του λένε να σταματήσει, επειδή τους πήρε το κεφάλι. Αυτό στην καλύτερη, που γίνεται χωρίς δόλο, γιατί υπάρχουν κι οι κακόβουλες ενέργειες, οπότε είναι κι αυτό ένα μέτρο για να το περιορίσουν. Απλά ρίξε τους ρυθμούς και δεν θα σου τον κλειδώσουν πάλι. Και, φυσικά, μια παραπάνω προσοχή όταν γίνεται ποστάρισμα σε ομάδες/σελίδες. Μπορεί να γίνει απ' το facebook, αλλά μπορεί να σε προλάβει και καμιά αναφορά απ' τους συμμετέχοντες. Δεν ξέρω, εικάζω, ώστε να είσαι κι εσύ πιο φειδωλός σε αυτά που βάζεις, στον ρυθμό που τα δημοσιεύεις. Καλημερα πιστευω οτι τα λες πολυ σωστα τα πραγματα φιλε μου ετσι θα ειναι.
thelos257 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Ξανα αρχισε παλι. τελευταια δεν παει καλα καθολου ομως το facebook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα