NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jordaninio είπε Ναι και οτι θα το διορθωσουν και στο σάιτ οπως και κανανε. Ο διζωνικός στην οπελ δεν εμφανιζεται πουθενα πια. Κακά τα ψέμματα δεν ειναι μια λειτουργία που με έκανε να επιλεξω το αμαξι για μένα είναι λεπτομέρεια. Απλά πιστεύω οτι αφου αναφέρεται ρητα στο χαρτί που έχω υπογεγραμμενο απο τη διαμόρφωση, ασχετα αν ειναι λάθος ή παράλειψη, θα επρεπε να δωσουν κατι τωρα. Ας ειναι και καποιο-α σερβις δωρο Και παλι ειναι υπευθυνοι. Εγω θα κινηγουσα εκπτωση. Σιγουρα απο την στιγμη που ηταν στην προσφορα συμπεριλαμβανεται και στην τιμη. Απαραδεκτοι και ασοβαροι τελειως. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από NTC Labs 3 2
jordaninio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Και παλι ειναι υπευθυνοι. Εγω θα κινηγουσα εκπτωση. Σιγουρα απο την στιγμη που ηταν στην προσφορα συμπεριλαμβανεται και στην τιμη. Εκπτωση σε τι? το αμαξι εχει εξοφληθει
paylidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, jordaninio είπε Εκπτωση σε τι? το αμαξι εχει εξοφληθει πιστωση για μελλοντικη χρηση
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, jordaninio είπε Εκπτωση σε τι? το αμαξι εχει εξοφληθει Επιστροφη χρηματων. "Πιστωση" για το μελλον απλα θα στη φανε ολη στο πρωτο σερβις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 18 minutes ago, phanispal said: Εν τω μεταξύ τι πρεμούρα κι αυτή με το διζωνικό; Θέλω να πω, η καμπίνα αυτοκινήτου δεν είναι δύο διαφορετικά δωμάτια σε ένα σπίτι με κλιματιστικό στο καθένα. Απλά για να χτυπάει με άλλη θερμοκρασία ο αέρας τον οδηγό και με άλλη το συνοδηγό; Πού κανονικά δεν πρέπει να χτυπάει πάνω σου αλλά λέμε τώρα. Ποτέ δε μπορώ να συγχρονιστώ στην ίδια θερμοκρασία με συνοδηγού άλλου γένους... So, εσύ 25°C, εγώ 20, μια χαρά. Εδώ ο φίλος αποζητάει τον διζωνικό, εγώ που τον είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητο έκανα κάθε μερά την προσευχή μου μη χαλάσει το κλαπέτο και θέλει λύσιμο ΟΛΟ το αμάξι (κυριολεκτικά), μιλάμε για πολλές μέρες συνεργείο, εργατικά άνω των 300-400€ για ένα πλαστικό ανταλλακτικό των 10€ 😛 Οπότε θα το ξανασκεφτόμουν στη θέση του... Τέλος, το Mokka, μαζί με το 2008, το 208 και το Corsa είναι στη CMP πλατφόρμα του PSA Group. Δεν έχουν διζωνικό ούτε ηλεκτρικά GT να τα πάρεις με 40-45 χιλιάρικα. Μάλλον κάποιος έλληνας μεταφραστής είχε εμπνευσούλα καλή επειδή αναγράφεται η επιλεγμένη θερμοκρασία του clima και αριστερά και δεξιά στην οθόνη. Στο 208 σίγουρα συμβαίνει αυτό, είμαι σχεδόν σίγουρος και για τα υπόλοιπα, που φέρουν ακριβώς το ίδιο infotainment σύστημα NAC της Continental, απλά με διαφορετικά skins... 1
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ποτέ δε μπορώ να συγχρονιστώ στην ίδια θερμοκρασία με συνοδηγού άλλου γένους... So, εσύ 25°C, εγώ 20, μια χαρά. Εδώ ο φίλος αποζητάει τον διζωνικό, εγώ που τον είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητο έκανα κάθε μερά την προσευχή μου μη χαλάσει το κλαπέτο και θέλει λύσιμο ΟΛΟ το αμάξι (κυριολεκτικά), μιλάμε για πολλές μέρες συνεργείο, εργατικά άνω των 300-400€ για ένα πλαστικό ανταλλακτικό των 10€ 😛 Οπότε θα το ξανασκεφτόμουν στη θέση του... Τέλος, το Mokka, μαζί με το 2008, το 208 και το Corsa είναι στη CMP πλατφόρμα του PSA Group. Δεν έχουν διζωνικό ούτε ηλεκτρικά GT να τα πάρεις με 40-45 χιλιάρικα. Μάλλον κάποιος έλληνας μεταφραστής είχε εμπνευσούλα καλή επειδή αναγράφεται η επιλεγμένη θερμοκρασία του clima και αριστερά και δεξιά στην οθόνη. Στο 208 σίγουρα συμβαίνει αυτό, είμαι σχεδόν σίγουρος και για τα υπόλοιπα, που φέρουν ακριβώς το ίδιο infotainment σύστημα NAC της Continental, απλά με διαφορετικά skins... Δεν ειναι προβλημα του πελατη η ανικανοτητα των αλλων. Αναλογα το αμαξι, εχουν βρεθει λυσεις κατα καιρους για να μην χρειαζεται λυσιμο. Π.χ. στην ιουλιεττα η αντιπροσωπεια απευθιειας σου λεει λυσιμο ταμπλο. Εχει βρεθει λυση χωρις λυσιμο. Καποια στιγμη πηρα μια οθονη απο κωτσο. την οθονη μεταξυ των αλλων την επελεξα και με γνωμονα οτι εγραφαν οτι υποστηριζεται freesync. Παραλαμβανω. ανακαλυπτω οτι ΔΕΝ υποστηριζει freesync. Ηθελαν να μου δωσουν "πιστωτικο" με επιστροφη της οθονης. Αμ δε. Μολις ανεφερα συνηγορο καταναλωτη πηρα τα λεφτα μου πισω.Η ευθυνη για το τυπογραφικο λαθος τους βαραινει αυτους οχι εμενα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από NTC Labs 1
Dinos1973 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Και παλι ειναι υπευθυνοι. Εγω θα κινηγουσα εκπτωση. Σιγουρα απο την στιγμη που ηταν στην προσφορα συμπεριλαμβανεται και στην τιμη. Απαραδεκτοι και ασοβαροι τελειως. σιγα.......
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Και ομως εχει διαφορα. Μιας και το συζητάμε, υπάρχει θερμική απεικόνιση που να το αποδεικνύει; Έτσι εγκυκλοπαιδικά, όχι για το ποιος έχει δίκιο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 minute ago, NTC Labs said: Δεν ειναι προβλημα του πελατη. Φυσικά και όχι, αλλά δε μπορείς να διεκδικήσεις να σου βάλουν κάτι που δεν υπάρχει. Ούτε να σου πιστώσουν/επιστρέψουν κάποιο ποσό "καλή τη πίστη", γιατί δεν χρεώνεται με κάποιο ποσό γιατί δεν υπάρχει σαν extra! Άρα μόνη λύση επιστροφή αυτοκινήτου, επιστροφή ποσού, υπαναχώρηση και γεια σας. Και σε εμένα είχαν κάνει λάθος. Στη λίστα εξοπλισμού του 208 GT είχε "μεταλλικά πεντάλ και υποπόδιο". Το συγκεκριμένο δεν βγαίνει με μεταλλικό υποπόδιο. Το είχα μελετήσει, τους το είπα και that's all. Δεν πήγα μετά την παραλαβή με το χαρτί που υπέγραψα για να απαιτήσω κάτι που δεν βγαίνει έτσι το αυτοκίνητο. Να κάνουν τι; Να ανοίξουν τρύπες να μου βάλουν μεταλλικό υποπόδιο; Να μου χαρίσουν 2 service ως compensation; Να μου επιστρέψουν 200€; Ποιος θα έκρινε πόσο κοστίζει; Να δώσω πίσω όλο το αμάξι που γούσταρα και το πήρα και να πάρω άλλο μοντέλο/μάρκα επειδή έλειπε κομμάτι εξοπλισμού;
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Μιας και το συζητάμε, υπάρχει θερμική απεικόνιση που να το αποδεικνύει; Έτσι εγκυκλοπαιδικά, όχι για το ποιος έχει δίκιο. Ναι, η συζηγος που καθεται διπλα και το καλοκαιρι βαζω τη δικια μου πλευρα στους 23 και εκεινη τη δικια της στους 26 10 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε σιγα....... πωλητης σε αντιπροσωπο/εμπορα/μαντρα? 9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Φυσικά και όχι, αλλά δε μπορείς να διεκδικήσεις να σου βάλουν κάτι που δεν υπάρχει. Ούτε να σου πιστώσουν/επιστρέψουν κάποιο ποσό "καλή τη πίστη", γιατί δεν χρεώνεται με κάποιο ποσό γιατί δεν υπάρχει σαν extra! Άρα μόνη λύση επιστροφή αυτοκινήτου, επιστροφή ποσού, υπαναχώρηση και γεια σας. Και σε εμένα είχαν κάνει λάθος. Στη λίστα εξοπλισμού του 208 GT είχε "μεταλλικά πεντάλ και υποπόδιο". Το συγκεκριμένο δεν βγαίνει με μεταλλικό υποπόδιο. Το είχα μελετήσει, τους το είπα και that's all. Δεν πήγα μετά την παραλαβή με το χαρτί που υπέγραψα για να απαιτήσω κάτι που δεν βγαίνει έτσι το αυτοκίνητο. Να κάνουν τι; Να ανοίξουν τρύπες να μου βάλουν μεταλλικό υποπόδιο; Να μου χαρίσουν 2 service ως compensation; Να μου επιστρέψουν 200€; Ποιος θα έκρινε πόσο κοστίζει; Να δώσω πίσω όλο το αμάξι που γούσταρα και το πήρα και να πάρω άλλο μοντέλο/μάρκα επειδή έλειπε κομμάτι εξοπλισμού; Το κοστος μπορουν να το κρινουν πραγματογνωμονες και ο κατασκευαστης. Το οτι δεν βγαινει ετσι το αυτοκινητο το εμαθες ΜΕΤΑ την αγορα οχι πριν. αυτη ειναι η ουσιωδης διαφορα. Ψευδως λοιπον αναγραφουν οτι αναγραφουν. Τετοιες λογικες ειναι επικυνδυνες για τους καταναλωτες. Λεει ο κατασκευαστης : εβγαζα στανταρ εξοπλισμο με διζωνικο στα 27000. Τωρα βαζω μονοζωνικο , αλλα θα γραφουμε στο σαιτ οτι εχει διζωνικο παλι στα 27000. Και μην μου πει κανεις οτι δεν κανουν ακριβως αυτο. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από NTC Labs 4 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 minutes ago, phanispal said: Μιας και το συζητάμε, υπάρχει θερμική απεικόνιση που να το αποδεικνύει; Έτσι εγκυκλοπαιδικά, όχι για το ποιος έχει δίκιο. Υπάρχει διαφορά ναι. Δε λέμε ο ένας να το έχει 16 ψύξη και ο άλλος 28 θέρμανση, αλλά για 2-3-4 βαθμούς διαφορά. Και αμάξι είναι, εννοείται όταν έχει 3 βαθμούς το χειμώνα ή 44 κάτω από τον ήλιο το καλοκαίρι, θα το βάλεις να βαράει πάνω σου (είτε εμπρός είτε στα πόδια) 😛
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Πλήρωσες για κάτι που δεν στο παρέχουν,Το ήθελες ή όχι δεν έχει σημασία και δεν χρειάζεται να το ξέρουν.Δεν στο παρέδωσαν ́ όπως το παράγγειλες και πλήρωσες. Θα απαιτήσεις πίστωση ή επέκταση εγγύησης τουλάχιστον .Εγω θα πήγαινα σε δικηγόρο να τους στείλει ένα εξώδικο για αρχή. 3
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Πλήρωσες για κάτι που δεν στο παρέχουν,Το ήθελες ή όχι δεν έχει σημασία και δεν χρειάζεται να το ξέρουν.Δεν στο παρέδωσαν ́ όπως το παράγγειλες και πλήρωσες. Θα απαιτήσεις πίστωση ή επέκταση εγγύησης τουλάχιστον .Εγω θα πήγαινα σε δικηγόρο να τους στείλει ένα εξώδικο για αρχή. συνηγορο και μετα δικηγορο καλλιτερα.
ritualistic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Απευθυνσου απευθειας στον εισαγωγεα και ξεκινα διαδικασια με τον Συνηγορο Στειλε επισης mail στα κεντρικα της Οπελ στην Γερμανια και εχε υποψιν οτι εχει αρκετο τρεξιμο η υποθεση μεχρι να καταληξετε καπου Αν θες να επισπευσεις τις διαδικασιες απευθυνεσαι σε δικηγορο αν και δεν ξερω κατα ποσο θα σε συμφερε Οποιαδηποτε πειστηρια εχεις οτι υπηρχε διζωνικος στην προσφορα σου θα σου ειναι εξαιρετικα χρησιμα Κυνηγαμε αρκετο καιρο παρομοια υποθεση με τον @paylidis
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στην γερμανική επίσημη ιστοσελίδα πάντως το opel mokka ultimate ΔΕΝ βγαινει με διζωνικό κλιματισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα