noo_mercy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης μερικών... Δηλαδή θα έπρεπε να βγει στον δρόμο να δοκιμάσει και το ABS κατά την παραλαβή; Όταν η εταιρία πουλάει ένα προϊόν με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να το υποστηρίζει και όχι να είναι υποχρεωμένος ο αγοραστής να ελέγξει αυτά που πούλησε η εταιρία για να είναι καλυμμένος!! Αν είναι λάθος τους είτε τυπογραφικό είτε κάτι άλλο θα πρέπει να αποζημιωθεί ο αγοραστής. Και αν είναι και παραπλάνηση το σωστό θα ήταν να το κυνηγήσει περαιτέρω.. 11
jordaninio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, zanskou είπε γιατι δεν μας λες για ποια μαρκα/μοντέλο πρόκειται ; θα βοηθήσει πολύ την κουβεντα αυτή η πληροφορία. Οpel Mokka
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, jordaninio είπε Οpel Mokka Οποτε μαλακιες σου λενε. η Elegancle βγαινει με διζωνικο.
jordaninio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Οποτε μαλακιες σου λενε. η Elegancle βγαινει με διζωνικο. Ultimate εχω. Που το βασιζεις οτι βγαινει με διζωνικο? Στη διαμόρφωση το αλλαξαν και γραφει μονοζωνικός πια
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jordaninio είπε Ultimate εχω. Που το βασιζεις οτι βγαινει με διζωνικο? Σοβαρα τωρα? και η ultimate με διζωνικο βγαινει. μπες στον επισημο διαμορφωτη της Opel. Ειναι στον στανταρ εξοπλισμο σε ΟΛΕΣ τις εκδοσεις! https://www.o-velmar.gr/opel-configurator/mpv/mpv/series/mokka-my20/ Πληρωσες 27 χιλιαρικα χωρις καν να εχεις κανει ερευνα για το τι εξοπλισμο εχει η εκδοση που ηθελες να παρεις? ( δεν αναιρει το γεγονος οτι σε εξαπατησαν) Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από NTC Labs 1
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Εν τω μεταξύ τι πρεμούρα κι αυτή με το διζωνικό; Θέλω να πω, η καμπίνα αυτοκινήτου δεν είναι δύο διαφορετικά δωμάτια σε ένα σπίτι με κλιματιστικό στο καθένα. Απλά για να χτυπάει με άλλη θερμοκρασία ο αέρας τον οδηγό και με άλλη το συνοδηγό; Πού κανονικά δεν πρέπει να χτυπάει πάνω σου αλλά λέμε τώρα. 1
jordaninio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στον επίσημο διαμορφωτή το ειδα αυτό που σου λεω. Πια το εχουν αλλαξει σε μονοζωνικό
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, jordaninio είπε Στον επίσημο διαμορφωτή το ειδα αυτό που σου λεω. Πια το εχουν αλλαξει σε μονοζωνικό θα μας πεις αντιπροσωπο? Η βελμαρ γτ δεν τον εχει αλλαξει? ΠΟυ σημαινει οτι ο πωλητης ειπε ψεματα οτι γενικα το αμαξι δεν βγαινει/εβγαινε με διζωνικο. Σε καθε περιπτωση ευθυνεται ο εμπορος. Κυνηγα το. 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Εν τω μεταξύ τι πρεμούρα κι αυτή με το διζωνικό; Θέλω να πω, η καμπίνα αυτοκινήτου δεν είναι δύο διαφορετικά δωμάτια σε ένα σπίτι με κλιματιστικό στο καθένα. Απλά για να χτυπάει με άλλη θερμοκρασία ο αέρας τον οδηγό και με άλλη το συνοδηγό; Πού κανονικά δεν πρέπει να χτυπάει πάνω σου αλλά λέμε τώρα. Και ομως εχει διαφορα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από NTC Labs
zanskou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 ζητημα εισαγωγικης ειναι κατά τη γνωμη μου. καλύτερα να απευθυνθεις εκει
paylidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) κρατα αποδειξεις (με ημερομηνία) οτι ακομα και σημερα υπαρχει ο διζωνικος στην εκδοση και ξεκινα το κυνηγι σε αντιπροσωπο+εισαγωγικη... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από paylidis 2
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, zanskou είπε ζητημα εισαγωγικης ειναι κατά τη γνωμη μου. καλύτερα να απευθυνθεις εκει Δεν εχει καμια δουλεια να παει στην εισαγωγικη. Με τον εμπορο εχει δοσοληψια. ο Εμπορος ευθυνεται ως προς τον πελατη. Ο Εμπορος ας τα βρει με την εισαγωγικη. Μηπως να τους κανει και τους εκτελωνισμους? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από NTC Labs 1
jordaninio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, zanskou είπε ζητημα εισαγωγικης ειναι κατά τη γνωμη μου. καλύτερα να απευθυνθεις εκει με την οπελ μιλησα και μου ανεφεραν οτι πρεπει να μιλησω με τον αντιπροσωπο.. 1
paylidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Ο Εμπορος ας τα βρει με την εισαγωγικη. Α καλα ειδικα εδω σώθηκες... Ο εμπορος θα σε κανει πασα στην εισαγωγική... Been there... Μόλις τώρα, jordaninio είπε με την οπελ μιλησα και μου ανεφεραν οτι πρεπει να μιλησω με τον αντιπροσωπο.. Τοτε παιξε μπαλα με τον αντιπροσωπο... εφοσον στο ειπε η οπελ..
NTC Labs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επισης σε διαφορα σημεια του αμαξιου θα βρεις κατι αυτοκολλητα ( απο το εργοστασιο με κωδικους , ημερομηνιες και προς ΠΟΙΟΝ αντιπροσωπο φευγει το αμαξι απο το εργοστασιο, ακομα και την ημερομηνια παραγωγης). Συνηθως ειναι ενα κατω απο την ποδια του κινητηρα. Για ψαξε μηπως βγει και κανενα λαβρακι και δεν ειναι η my20 αυτη που πηρες. 5 λεπτά πριν, jordaninio είπε με την οπελ μιλησα και μου ανεφεραν οτι πρεπει να μιλησω με τον αντιπροσωπο.. Και η Opel σου ειπε οτι σου ειπε και ο αντιπροσωπος? οτι το μοντελο δεν βγαινει με διζωνικο γενικα? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από NTC Labs
jordaninio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Και η Opel σου ειπε οτι σου ειπε και ο αντιπροσωπος? οτι το μοντελο δεν βγαινει με διζωνικο γενικα? Ναι και οτι θα το διορθωσουν και στο σάιτ οπως και κανανε. Ο διζωνικός στην οπελ δεν εμφανιζεται πουθενα πια. Κακά τα ψέμματα δεν ειναι μια λειτουργία που με έκανε να επιλεξω το αμαξι για μένα είναι λεπτομέρεια. Απλά πιστεύω οτι αφου αναφέρεται ρητα στο χαρτί που έχω υπογεγραμμενο απο τη διαμόρφωση, ασχετα αν ειναι λάθος ή παράλειψη, θα επρεπε να δωσουν κατι τωρα. Ας ειναι και καποιο-α σερβις δωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα