poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 14 minutes ago, andreas1gr said: Τι μου θύμησες… Αγόρασα ένα τέτοιο μαξιλάρι που είχε πούπουλα… Το έβαλα να το πλύνω και να το στεγνώσω σύμφωνα με τις οδηγίες σε στεγνωτήριο… Το μαξιλάρι μύριζε σα να είχες πάει σε κοτέτσι που είχε πάνω από 200 κότες, ημέρα βροχής…!!! Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ και πήγε στον κάδο… Μετά έμαθα ότι τα πουπουλένια προϊόντα «ΔΕΝ τα πλένεις ποτέ» αν θέλεις αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρομίσουν! ή να μαθεις πως πλενουν το πουπουλο γιατι πλενονται και αυτα .εκτος αν ηταν πουπουλο απο δεινοσαυρο.
andreas1gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, poulinos είπε ή να μαθεις πως πλενουν το πουπουλο γιατι πλενονται και αυτα .εκτος αν ηταν πουπουλο απο δεινοσαυρο. Το πλένεις - στεγνώνεις σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Δύσκολο να το κατανοήσεις αυτό ε; *μαξιλάρι από πασίγνωστη ακριβή μάρκα…
chipakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, ekechagi είπε Καλησπέρα, Το παρακάτω αποτελεί υπόθεση, καθώς δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Στο σπίτι που είμαι (και μπήκα σχετικά πρόσφατα) είναι επιπλωμένο και διέθετε μαξιλάρια. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες περίπου δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Τότε, όταν έβαλα τις μαξιλαροθήκες για πλύσιμο αισθανόμουν στην αφή σαν να έχουν μια λιπαρότητα ασυνήθιστη. Έπλυνα τις μαξιλαροθήκες με ρούχα και όταν στέγνωσαν, διαπίστωσα ότι ανέδυαν μια έντονη μυρωδιά, ελαφρώς σαν λεμόνι, αλλά σε πολύ άσχημη εκδοχή. Εκτός αυτού αισθάνονται πιο σκληρά στην αφή. Τότε δεν είχα καταλάβει πού οφείλονταν και δεν έδωσα σημασία. Για την ακρίβεια, η μυρωδία προέρχονταν κυρίως από τα ρούχα που ακουμπούσαν άμεσα στις μαξιλαροθήκες. Έκτοτε έχω ξαναβάλλει πλυντήριο και τα ρούχα που απέκτησαν τη μυρωδιά και τις μαξιλαροθήκες. Χτες συνειδητοποίησα ότι πρέπει να προέρχεται από το μαξιλάρι, καθώς όταν ξαπλώνω και αυτό ζεστένεται, φαίνεται να ποτίζει τις μαξιλαροθήκες. Το μαξιλάρι αυτό καθ' αυτό δεν έχει κάποια μυρωδιά. Η μυρωδιά αυτή φαίνεται να είναι πολύ μεταδοτική, ακόμα και με την επαφή. Έβαλα ένα μαξιλαράκι του καναπέ στο προσκέφαλο του κρεβατιού και σε ένα δεκάλεπτο είχε αποκτήσει τη μυρωδιά αυτή. Επιπλέον, το στρώμα στην περιοχή του προσκεφάλου έχει τη μυρωδιά, ενώ το υπόλοιπο όχι. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και που οφείλεται; Και, κυρίως, πώς μπορεί να φύγει; Μέχρι στιγμής, με πλύσιμο με απορρυπαντικό και μαλλακτικό δεν φαίνεται να φεύγει. Αμέσως μετά το πλύσιμο, εξακολουθούν να μυρίζουν τα ρούχα. Αν ο προηγούμενος είχε σκύλο μπορεί τα μαξιλάρια να τα πηδούσε ο σκύλος.Μα βάζετε το κεφάλι σας σε ξένα μαξιλάρια??? 10 ευρώ έχουν καινούρια το κάθε ένα.
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 9 minutes ago, andreas1gr said: Το πλένεις - στεγνώνεις σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Δύσκολο να το κατανοήσεις αυτό ε; *μαξιλάρι από πασίγνωστη ακριβή μάρκα… εχω πλυνει sleeping bag πουπουλο και ολα μια χαρα.και μπουφαν επισης.οποτε ειτε κατι λαθος ή ποιοτητα μηδεν. δεν υπαρχει αυτο που εγραψες Μετά έμαθα ότι τα πουπουλένια προϊόντα «ΔΕΝ τα πλένεις ποτέ» αν θέλεις αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρομίσουν χωρις παρεξηγηση αλλα καποια στιγμη πρεπει να πλυθει
SB_1957 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, ekechagi είπε Έβαλα ένα μαξιλαράκι του καναπέ στο προσκέφαλο του κρεβατιού και σε ένα δεκάλεπτο είχε αποκτήσει τη μυρωδιά αυτή. Επιπλέον, το στρώμα στην περιοχή του προσκεφάλου έχει τη μυρωδιά, ενώ το υπόλοιπο όχι. Αν το πρόβλημα είναι στο στρώμα άλλαξε στρώμα ή πάρε αδιάβροχο προστατευτικό στρώματος, αυτά που χρησιμοποιούν για τους άρρωστους που είναι συνέχεια στο κρεβάτι.
sphinxgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από sphinxgr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις