Προς το περιεχόμενο

sat tuner & pc & πεδιόμετρο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αλήθεια ξερει κανεις αν γινεται να εχω ενα pc (κατα προτίμηση φορητό) και να έχω ενα sat tuner και να μπορω να μετρήσω το σήμα του δορυφόρου, την ποιοτητά του. μιλάω για ποιο advanced καταστάσεις. αντι να χρησιμοποιεις πεδιόμετρο να εχεις το φορητο και να κανεις τη δουλειά σου. να μπορείς να πάρεις μέτρηση για ενα σύνολο κανάλίων και γενικα να κάνεις οτι μπορείς όπως με ένα πεδιόμετρο. γινεται να υλοποιήθει κατί τετοιο? γίνεται να φτιάξουμε ή πρέπει να έχω sat tuner? υπάρχει κάποιο software για αυτη τη δουλεια? (επειδή ρωτάω και για software, sorry, αν εγραψα αυτο το topic σε λάθος κατηγορία)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την δουλειά που θέλεις μπορείς να πάρεις ένα USB Sat Tunner και μέσω αυτού με το συνοδευτικό software να διαλέγεις τον δορυφόρο και να κάνεις τις μετρίσεις σου. Ένα USB Sat Tunner κοστίζει περίπου €200.

to exo dei kai se test einai poly kalo

bebaia tha exei mia diafora sth timh apo to poio pano poy anaferthike alla gia sostes doyleies sosta organa

opoios exei kinhto piato kyrios prepei na exei sosto organo

filika

ναι ρε παιδια αλλα έγω θέλω να ελέγχω και την εικόνα και επιπλέον να έχω γενικότερα πιο πολλες δυνατότητες. έχω αναλογικό πεδιόμετρο και κουβαλάω και εναν free to air δέκτη για πιο ακριβή μέτρηση. την δουλεια μου την κάνω και πολύ καλά έτσι. το θέμα ειναι αν μπορω να την κάνω πιο εύκολη.

ego gia na eimai eilikrinhs exo ena monitor 7 intson kai ena dekti pou ton koubalao opou kai na pao taratsa mpalkoni aera thalasa pantoy

to pediometro stoixizei ligo alla ta exeo ola ensomatomena

filika

basika kai ego to epsaxna afto pio palia alla tote den eixa laptop kai den to epsaxa arketa..

otan to eixa psaxei eixa brei MIA kai monadiki eteria kapou sto exoteriko pou eixe bgali kapies kartes gia laptop pou pisteuo tha itan korifi gia tin doulia pou thes..

distixos omos den mou apantisan pote sta mail mou pou tous zitousa leptomeries gia na agoraso kapio komati...

tora pleon exo to laptop gia alles doulies opote tha prepei na xanarxiso to psaximo kai ego...

an breis kati otidipote apo to software mexri to hardware pes kai mena :)))

ps usb dektes sat poulane pantou einai to pio eukolo na breis..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...