Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο δεν έχει να κάνει με κάποιον mail server κτλ απλά το έχω απορία (για αυτό δεν το ποστάρω στο web development). 

Υπάρχει πιθανότητα να στέλνω ένα mail, να λαμβάνω πίσω mail από το Mail Delivery System ότι δεν παραδόθηκε ποτέ, αλλά αυτό τελικά να έχει παραδοθεί;

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.
9 ώρες πριν, rafinos είπε

Το συγκεκριμένο δεν έχει να κάνει με κάποιον mail server κτλ απλά το έχω απορία (για αυτό δεν το ποστάρω στο web development). 

Υπάρχει πιθανότητα να στέλνω ένα mail, να λαμβάνω πίσω mail από το Mail Delivery System ότι δεν παραδόθηκε ποτέ, αλλά αυτό τελικά να έχει παραδοθεί;

Για τι λογαριασμό εμαιλ αναφέρεσαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kormos είπε

Για τι λογαριασμό εμαιλ αναφέρεσαι?

Εγώ στέλνω από gmail. Ο άλλος είναι custom του στυλ [email protected]

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kormos είπε

Μήπως να πεις στον άλλο να κάνει κάποιο έλεγχο στο domain του?

Δεν είναι κάποιος γνωστός μου. Απλά έστειλα mail, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν το έχουν λάβει. Μου απάντησαν ναι, αλλά μετά από ώρα είδα στα ανεπιθύμητα μήνυμα από το Mail Delivery System ότι δεν παραδόθηκε με την παρακάτω δικαιολογία:
mailbox is full: retry timeout exceeded

Και απλά μου δημιουργήθηκε η απορία πως γίνεται να το έλαβαν ενώ μου ήρθε το εν λόγω mail. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, rafinos είπε

Δεν είναι κάποιος γνωστός μου. Απλά έστειλα mail, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν το έχουν λάβει. Μου απάντησαν ναι, αλλά μετά από ώρα είδα στα ανεπιθύμητα μήνυμα από το Mail Delivery System ότι δεν παραδόθηκε με την παρακάτω δικαιολογία:

Και απλά μου δημιουργήθηκε η απορία πως γίνεται να το έλαβαν ενώ μου ήρθε το εν λόγω mail. 

Εσβησαν μερικά και παραδόθηκε το δικο σου.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, rafinos είπε

Το σφάλμα που παραθέτεις τώρα δείχνει πως έχουν γεμάτο mailbox 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Το σφάλμα που παραθέτεις τώρα δείχνει πως έχουν γεμάτο mailbox 

Ναι αλλά αν αδειάσει χώρος το mail θα πάει αυτόματα ενώ δεν κατάφερε να φτάσει την πρώτη φορά; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rafinos είπε

Ναι αλλά αν αδειάσει χώρος το mail θα πάει αυτόματα ενώ δεν κατάφερε να φτάσει την πρώτη φορά; 

Δεν σου είπαν  ότι το έλαβαν;Τι σκας παραπάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Δεν σου είπαν  ότι το έλαβαν;Τι σκας παραπάνω;

Απλή περιέργεια. :P

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Δες στα απεσταλμένα σου πότε στάλθηκε το email και πότε είχες την ειδοποίηση ότι δεν παραδόθηκε.

Μπορεί να έγινε ξανά προσπάθεια αποστολής από το gmail και να παραδόθηκε σε δεύτερο χρόνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...