natex94 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για την αγορά νέου κινητού με πολύ καλή κάμερα και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας καθώς βρίσκομαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Το budget ειναι μέχρι 600€. Ήμουν μεταξύ xiaomi 11t pro (αν και δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα) , galaxy s21 και iPhone 11. Πείτε μου την γνώμη σας γι αυτά και εννοείται οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ πολύ.
GATE123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, natex94 είπε Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για την αγορά νέου κινητού με πολύ καλή κάμερα και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας καθώς βρίσκομαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Το budget ειναι μέχρι 600€. Ήμουν μεταξύ xiaomi 11t pro (αν και δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα) , galaxy s21 και iPhone 11. Πείτε μου την γνώμη σας γι αυτά και εννοείται οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ πολύ. https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=4106&ref=bestprice.gr
roginsky12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, natex94 είπε Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για την αγορά νέου κινητού με πολύ καλή κάμερα και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας καθώς βρίσκομαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Το budget ειναι μέχρι 600€. Ήμουν μεταξύ xiaomi 11t pro (αν και δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα) , galaxy s21 και iPhone 11. Πείτε μου την γνώμη σας γι αυτά και εννοείται οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ πολύ. κανενα απο αυτα...Pixel 6, huawei p40 pro 1
john9 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 pixel 6 pro φίλε κινητάρα έχει όλα αυτά που θέλεις
power_1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, john9 είπε pixel 6 pro φίλε κινητάρα έχει όλα αυτά που θέλεις Προτεινετε κινητο που ειναι : α) 300€ !!!!!!! πανω απο το buget του β) δεν εχει αντιπροσωπεια google στην ελλαδα( αρα θα πρεπει να το αγορασει αποκλειστικα σχεδον απο το amazon για να εχει το κεφαλι του ισυχο αν παει κατι στραβα) γ) χωρις 5g γιατι τα δικτυα μας δεν υποστηριζουν το 5g στις συσκευες google Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από power_1 1
john9 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρώτον δεν σας μιλησα επιθετικά όποτε κρατήστε τους τροπους σας για εσάς. 5g αδιάφορο προσωπικά και όσον αφορά το αμαζον το προτιμώ από τα δικά μας καταστήματα Το budget ας το κρίνει ο φίλος και δεν θυμάμαι να ζήτησα τη γνώμη σας και πόσο μάλλον το υφάκι σας εγώ απλά πρότεινα στον φίλοκαι συνεχίζω ότι το κινητό είναι κορυφή. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από john9
power_1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, john9 είπε pixel 6 pro φίλε κινητάρα έχει όλα αυτά που θέλεις Οταν αναφερετε οτι "εχει ολα αυτα που θελεις" απευθυνεστε σε καποιον που θελει ,οπως λεει, ενα κινητο μεχρι 600€ Αν γραφατε " εχει ολα αυτα που θελω " τοτε θα ειχετε απολυτο δικιο γιατι αφορα εσας που δεν εχετε τον περιορισμο του budget. Τωρα αν η ενημερωση για την Αγορα απο amazon για να εχει εγγυηση ενα κινητο google και η μη υποστηριξη 5g απο τα δυκτια ειναι επιθετικη δεν το σχολιαζω 1
laserjesus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Αδιάφορο το 5G το 2022 .. το ακούσαμε και αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα