Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzamakos είπε

Ε λογικό, πανδημία, πόλεμος, ανασφάλεια, σου λέει ο άλλος, μαζί μου θα τα πάρω; ας πάρω ένα s22, εννοείται πως κάνω πλάκα, είναι πραγματικά καταπληκτική συσκευή, αν και εγώ είμαι πιστός στα fold

Σε έχουν βολέψει τα Fold?? Έχω το S20 FE και κοιτάω σε λίγο καιρό να αλλάξω smartphone και είμαι μεταξύ του s22 plus και του Fold.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kotronas είπε

Τελικά λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν!

Σου ζήτησαν δανεικά για να το αγοράσουν ή είσαι εφοριακός; Αν δεν είσαι τίποτα από τα δύο τότε η μιζέρια σου χτύπησε την πόρτα....

1 ώρα πριν, pseira είπε

Και εγώ ψηνόμουν αλλά τελικά συγκρατήθηκα.

και μετά από τα day 1 προβλήματα του exynos , καλά έκανα :)

Ποια είναι αυτά προβλήματα;

30 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Σε έχουν βολέψει τα Fold?? Έχω το S20 FE και κοιτάω σε λίγο καιρό να αλλάξω smartphone και είμαι μεταξύ του s22 plus και του Fold.

Το Σάββατο έδωσα το S21 Ultra 512 που είχα και πήρα το Fold 3. Πέρα από την κάμερα που είναι μεγάλο downgrade και την μπαταρία, η συσκευή είναι φοβερή. Η εξωτερική οθόνη με χαλάει που είναι στενή, αλλά είναι 100% λειτουργική. 

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tzamakos είπε

Ε λογικό, πανδημία, πόλεμος, ανασφάλεια, σου λέει ο άλλος, μαζί μου θα τα πάρω; ας πάρω ένα s22, εννοείται πως κάνω πλάκα, είναι πραγματικά καταπληκτική συσκευή, αν και εγώ είμαι πιστός στα fold

Ναι αλλά τώρα θα εκτιμήσετε το Note 7. Νατοϊκο όπλο! το πέταγες και μπαμ!

σ.σ. Κάτοχος s9 για να μην με πουν hater.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Ναι αλλά τώρα θα εκτιμήσετε το Note 7. Νατοϊκο όπλο! το πέταγες και μπαμ!

σ.σ. Κάτοχος s9 για να μην με πουν hater.

Σωστοοοοοος.....

44 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Ναι, δεν έχω αλλάξει από το fold 1 και δεν έχω πάρει τίποτε άλλο, βασικά σκέψου ότι έχω μαγαζί με κινητά έχω ότι μοντέλο μπορείς να φανταστείς, η αλήθεια είναι ότι για επαγγελματική χρήση είναι αχτύπητο υπό την προϋπόθεση όμως μην κάνεις καμιά δουλειά στο ύπαιθρο, είναι πιο πολύ τηλέφωνο γραφείου, ελπίζω να βοήθησα....

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tzamakos είπε

Και γω αγαπητέ στην αρχή για fold 3 ξεκίνησα αλλά μετά είδα το ultra και το ξανασκεφτομαι είναι η αλήθεια 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, M0r1as είπε

Και γω αγαπητέ στην αρχή για fold 3 ξεκίνησα αλλά μετά είδα το ultra και το ξανασκεφτομαι είναι η αλήθεια 

Λογικό διλλημα να σου πω, επίσης μιλάω καθαρά υποκειμενικά είχα φίλο που έδωσε το fold 3 και πήρε s22 ultra και μου λέει ότι δεν ξαναγυρνάει ποτέ σε fold, εγώ πάντως προσωπικά δεν θα το αλλάζω με τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Μέχρι να δουν τις επιδόσεις του exynos μετά θα γεμίσουμε με πωλήσεις και ανταλλαγές 😂

Άσε να τσουλάει το insomnia να ανεβαίνουν και οι αξιολογήσεις 😬🤭😁😀

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Μέχρι να δουν τις επιδόσεις του exynos μετά θα γεμίσουμε με πωλήσεις και ανταλλαγές 😂

Σώπα εσυ ρε γραφίστα που καλύπτεις όλη την δύναμη του exynos πολιτικέ μηχανικέ 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VideoCapture_20220228-225643.jpg.c48cedfa12f250d2a6fb1eb1eebf8bec.jpg

και τα προβλήματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, το δικό μου έχει φάει σκάλωμα στην lockscreen 6 φορές μέχρι τώρα

Επεξ/σία από xaris310702
Δημοσ.

Για όποιον νομίζει ότι ο exinos είναι σαν τον περσινό... Η AMD έκανε δουλειά... 

Εννοείται μέχρι περσυ μισούσα τους exinos!!! 

1 ώρα πριν, xaris310702 είπε

και τα προβλήματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, το δικό μου έχει φάει σκάλωμα στην lockscreen 6 φορές μέχρι τώρα

Νταξει θα διορθωθούν αυτά φαντάζομαι... Ακόμα είμαι με το s20 fe... Του χρόνου θα γίνει η μετάβαση σε s22 fe... 😂 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν κουράσει όλοι τους.

"Είμαστε οι νούμεροι 1", "περάσαμε κάθε προσδοκία" και άλλες τέτοιες μλ***ιες. Για πόσο χάπατα μας έχουν.

Ναι μάγκα μου "πέρασες κάθε προσδοκία". Όχι ότι οι προσδοκίες σου ήταν ήδη στον πάτο.

16 hours ago, kotronas said:

Τελικά λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν!

Δεν είναι ότι υπάρχουν λεφτά. Είναι ότι υπάρχουν άτομα που πετάνε τις οικονομίες τους σε άχρηστα πράγματα όπως smartphones των 1,5κ και PCs των 2,5κ σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Και εγω αυτο μπηκα να γραψω. Βρε 2000 ευρω να τα πανε αφου τα περνουν γιατι οχι.

Συγνώμη εδώ εγώ βγάζω 5:30 ώρες Sot και που δεν έχω δει ποτέ με  samsung...τι εννοείς χάλια πόσο φτάνει το δικό σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Έχουν κουράσει όλοι τους.

"Είμαστε οι νούμεροι 1", "περάσαμε κάθε προσδοκία" και άλλες τέτοιες μλ***ιες. Για πόσο χάπατα μας έχουν.

Ναι μάγκα μου "πέρασες κάθε προσδοκία". Όχι ότι οι προσδοκίες σου ήταν ήδη στον πάτο.

Δεν είναι ότι υπάρχουν λεφτά. Είναι ότι υπάρχουν άτομα που πετάνε τις οικονομίες τους σε άχρηστα πράγματα όπως smartphones των 1,5κ και PCs των 2,5κ.

Ρε μπαρμπα-Μπαμπη της γειτονιας που τα ξερεις ολα, να σε ρωτησω. Τι σε νοιαζει εσενα που πεταει ο κοσμος τις οικονομιες του και ποιος εισαι εσυ για να κρινεις τι ειναι αχρηστο για τον καθενα; Τουλαχιστον αυτοι τα αγοραζουν γιατι γουσταρουν να τα εχουν και οχι για να μπαινουν Insomnia και να κραζουν τα γουστα των αλλων... Ισως αν χαλουσες και εσυ οικονομιες σε πραγματα που γουσταρεις να μην ησουν εδω να βαφτιζεις αντικειμενα που για καποιους εχουν αξια ως "αχρηστα"

(Ναι εχουν κουρασει και η Samsung εχει παρει κατηφορα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

Επεξ/σία από xotz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, xaris310702 είπε

Θα εχεις προβληματικη συσκευη φιλε κανε DOA.. Με το day 1 patch ειναι απλα απροβληματιστο το κινητο με Exynos (S22 Ultra 256Gb εχω) και γενικα επειδη το εχω απο πρωτη μερα τετοιο θεμα δεν αντιμετωπισα ποτε ουτε διαβασα για κατι τετοιο απο αλλους.

Σε γενικοτερο πλαισιο..

Το μονο προβλημα που εχω αυτη την στιγμη ειναι το απιστευτα μεγαλο standby power consumption (5-8% κατα την διαρκεια της νυχτας αλλα οχι το SoT που ειναι πολυ καλο) και ελπιζω να λυθει σε μελλοντικο patch. Kαι ειναι τρομερα περιεργο γιατι το SoT ειναι εμφανεστατα πολυ καλο (οχι iPhone tremendous autonomy levels αλλα παρα πολυ καλο για τετοιο κινητο)

Και οι σενσορες δεν ειναι οι ιδιοι μην γραφουμε οτι θελουμε εχουν αλλαξει και εχουν μεγαλυτερο διαφραγμα το κινητο σε σχεση με το S20 Ultra μου αλλα και το S21 Ultra (που εχει φιλος και το εχω δει αρκετα), εχει καλυτερη φωτογραφια και ειδικα νυχτα. Καλα ο periscope zoom απλα ειναι σε αλλο επιπεδο usuable 30x πρωτη φορα βλεπω το συγκρινα με το δικο μου S20 Ultra και γελουσα απλα ποσο καλης ποιοτητας ειναι το optical/digital zoom σε αυτο το νουμερο για κινητο. Το 10x οπτικο ειναι εκπληκτικης ποιοτητας φανταστικο αν τραβηξετε φωτογραφιες μονοι σας θα καταλαβετε ποσο καλο ειναι. Το macro οκ κανει σεβαστοτατη δουλεια, τα πορτραιτα και το edge detection πηγαν σε κορυφαιο επιπεδο, η μπροστινη καμερα ειναι next level απλα και τα μονα αδουλευτα ειναι το βιντεο (καλυτερο αλλα καμια σχεση με iPhone video παραμενει subpar και το γεγονος οτι το βραδυ το zoom δεν χρησιμοποιει τον περισκοπικο τηλεφακο αλλα κανει ψηφιακο. 

Η οθονη σε επιπεδα αντιθεσης κατω απο την ηλιο ειναι τρομερη, το κινητο σαν user experience ειναι πολυ snappy και το μονο που απομενει ειναι να το τεσταρω ενδελεχως κατω απο συνθηκες καλοκαιριου με πολυ φωτογραφια και gaming να δω αν και κατα ποσο throttlarei o Exynos σε extreme καταστασεις. Αν δεν ειχα ουσιαστικα θεματα με το S20 Ultra σε αυτο τον τομεα λιγο δυσκολο να εχω με αυτο το SoC (ουτε καν παραλια με νταλα ηλιο καλοκαιρι) αλλα οκ δεν ειμαι και τυπος που θα κατσει να αναπαραγει τις πιο extreme συνθηκες, εμενα με νοιαζει να μην βλεπω εγω σε καθημερινες συνθηκες τετοια θεματα.   

Εχω βαρεθει να καθομαι να ασχολουμαι με benchmarks και νουμερα, αυτο που θελω ειναι flagship experience και προς το παρον αυτο που περνω ειναι flagship seemless experience. Αν το κινητο με το day 1 patch ειναι ετσι σημερα τοτε με τα συνεχη updates που δινει η Samsung μονο καλυτερο μπορει να γινει..

Σιγουρα οτιδηποτε απο S20Ultra/Note 20 Ultra δεν θα δει μερα νυχτα διαφορες αλλα υπαρχουν πολλα πραγματα που ειναι τελειοποιημενα πλεον σαν εμπειρια χρησης. Απο οτι διαβαζετε αυτη την στιγμη στο twitter και βλεπετε στο yt να ειστε παραπανω απο σκεπτικοι.. Επειδη ειναι trending και πουλαει views/shares/likes/subs γραφει ο καθενας την κουτουραδα του και μαλιστα οι μισοι λενε και ψεμματα και το διαπιστωνω μεσω της συσκευης μου. 

Τωρα αν αξιζει και τι αξιζει και λοιπα ειναι κουβεντες που γινονταν, γινονται και θα γινονται . Ο καθεις επιλεγει οτι θελει με τον οβολο του, σκεφτεται οπως θελει και οπως τον βολευει μερικες φορες, δεν θελω να συμμετεχω σε τετοιου ειδους συζητησεις.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, thelos257 είπε

Ναι γι αυτο τα καναμε προπαραγγελεια στις 16/2/2022 και ειμαστε στο περιμενε περιμενε. Φυσικα μας ειπαν πως θα τα εχουμε στα μεσα του Μαρτιου.

εγω ειχα κανει παραγγελεια 18/2/2022 και στις 24/2 το ειχα στα χερια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...