TSP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Γεία σας παιδιά έχω πρόβλημα με την οθόνη μου μόνο σε μαύρο φόντο έχει κάτι σαν γκρί στίγματα σε οθόνη εξωτερική παίζει κανονικά υπάρχει λύση με κάποιον τρόπο η αλλαγή οθόνης ψάχνω να βρώ κάτι φτηνό έχω βρεί αυτήν εδώ ξέρει κανείς αν ταιριάζει https://superoffers.gr/innolux-n140fge-la2-othoni-14-hd-matte-40-pin-dexia.html?skr_prm=WyJiMTUxZGZmMy1iMGIyLTQ4MGItYmY1MS0yMTQ5MzU2NjYxZDMiLDE2NDYwNjk2MzI5NzcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 η αν υπάρχει κάτι φτηνό εδώ ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 α) βγάζεις την οθόνη και μας λες τον κωδικό που έχει από πίσω β) πας στο site της Lenovo https://pcsupport.lenovo.com/gr/en , βάζεις το ΜΤΜ του λάπτοπ, μετά το SN σου κ βλέπεις στα parts τις συμβατές οθόνες (panels) για το λάπτοπ σου. και μας τα λες αφού θα έχεις πια το part number , googla-ρεις, πας κ εδώ στις αγγελίες, πας σε site γνωστών καταστημάτων πχ https://www.itsys.gr/otoni-laptop-lenovo-t420-laptop-screen-monitor-kod-1358-html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 φίλε μου σε ευχαριστώ θα το λύσω και θα επανέλθω καλό βραδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, TSP είπε Γεία σας παιδιά έχω πρόβλημα με την οθόνη μου μόνο σε μαύρο φόντο έχει κάτι σαν γκρί στίγματα σε οθόνη εξωτερική παίζει κανονικά υπάρχει λύση με κάποιον τρόπο η αλλαγή οθόνης ψάχνω να βρώ κάτι φτηνό έχω βρεί αυτήν εδώ ξέρει κανείς αν ταιριάζει https://superoffers.gr/innolux-n140fge-la2-othoni-14-hd-matte-40-pin-dexia.html?skr_prm=WyJiMTUxZGZmMy1iMGIyLTQ4MGItYmY1MS0yMTQ5MzU2NjYxZDMiLDE2NDYwNjk2MzI5NzcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 η αν υπάρχει κάτι φτηνό εδώ ευχαριστώ πολύ Το ότι παραθέτεις ένα λινκ από κατάστημα με κόστος οθόνης 20€ και αναζητάς κάτι ποιό φθηνό...ειλικρινά είναι τραγικό! Πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο κάποια στιγμή... Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos85thess Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι η οθονη φιλε μου. Αυτα τα SLJ4.. chipset της intel για 2ης γενιας επεξεργαστες λαπτοπ, βγαζουν το σημα για CRT και LVDS απουθειας. Μπορει να εχει προβλημα το τσιπσετ δλδ. Δουλευει σε εξωτερικη αλλα δεν στελνει σωστα τα σηματα βιντεο στην οθονη του λαπτοπ δλδ. Ειναι συνηθες προβλημα.. Ειδικα αν δεν εχει και ψυκτρα πανω στο τσιπσετ το λαπτοπ σου, ενδεχεται να ειναι και αυτο το προβλημα δλδ. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από Giorgos85thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, kormos είπε Το ότι παραθέτεις ένα λινκ από κατάστημα με κόστος οθόνης 20€ και αναζητάς κάτι ποιό φθηνό...ειλικρινά είναι τραγικό! Πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο κάποια στιγμή... Μφχ φίλε μου δεν ζήτησα κάτι φτηνό, εδώ είπα ότι την βρήκα τόσο και αν ταιριάζει, απλά είπα αν έχει κάποιος φίλος εδώ και πόσο την δίνει σε λογικά πλαίσια ευχαριστώ για την απάντηση σου. 9 λεπτά πριν, Giorgos85thess είπε Δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι η οθονη φιλε μου. Αυτα τα SLJ4.. chipset της intel για 2ης γενιας επεξεργαστες λαπτοπ, βγαζουν το σημα για CRT και LVDS απουθειας. Μπορει να εχει προβλημα το τσιπσετ δλδ. Δουλευει σε εξωτερικη αλλα δεν στελνει σωστα τα σηματα βιντεο στην οθονη του λαπτοπ δλδ. Ειναι συνηθες προβλημα.. Ειδικα αν δεν εχει και ψυκτρα πανω στο τσιπσετ το λαπτοπ σου, ενδεχεται να ειναι και αυτο το προβλημα δλδ. καλησπέρα φίλε το σήμα το έδωσα μέσω HDMI ψύχτρα έχει αλλαγή πάστας noctua θερμοκρασίες χαμηλές 50 λεπτά πριν, @11h είπε σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα το ψάξω εμένα είναι με 40 pin το ίδιο και αυτή ΣυμβατότηταUniversalΔιαγώνιος14 "ΑνάλυσηHD+Τύπος ΕπιφάνειαςMatteConnector40 Pin δεξιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα