Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gust είπε

Μόλις παρέλαβα.

Είναι steam code σε κασετινα για δίσκο.

Οριακά φθηνότερο από κλειδάδικο βγήκε οπότε καλή προσφορά. Και μένει η κασετινα γαι συλλογη

Πόσο το είχε;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιταξτε στο θεο τους τι ηρθε μηνυμα οτι μου στελνουν . Οχι το steam παιχνιδι ... H παραγγελια σας μπλα μπλα συνδεσμος .. 2 ανεμιστηρες και καντε και κλικ στο λινκ για να πληρωσετε 100ευρο . Μπραβο παιδια ετσι και το καλοκαιρι στειλτε τη θερμαστρα

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Το XZ1 υποστηρίζει DLNA, πιθανόν να γίνεται.Μάλλον θα πρέπει και η TV να έχει θύρα HDMI DLNA.

Αυτός ο αντάπτορας όμως, χρειάζεται καλώδιο απο D-Sub σε HDMI η αντάπτορα απο D-Sub σε HDMI, δεν παίρνει κατευθείαν HDMI.

Moλις παρελαβα το τεσταρα με P30 pro ,μια χαρα βγαζει εικονα.

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ.
Στις 1/3/2022 στις 3:29 ΠΜ, safridia είπε

Παρελαβα την τσικνοπεμπτη ενα ποντικι και κωδικο δεν εχω λαβει ακομη

Καλεσα σημερα γιατι εχει περασει η εβδομαδα και μου ειπαν οτι θελει 7 εργασιμες ημερες.
Ουτε στο δημοσιο τοσο καλη οργανωση αυτη η εταιρια.
7 εργασιμες ημερες για να τρεξει ενα αυτοματοποιημενος κωδικας να βγαλει και να στειλει εναν κωδικο,

• Like 1
Δημοσ.

εμενα μου ειπαν 7-10 εργασιμες, παρηγγειλα στις 28/2 , θα εχει περασει και η προθεσμια εξαργυρωσης ειπα στην κοπελιτσα, καλα θα μπουν νωριτερα ειπε 😂 🤣

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, p14767 είπε

εμενα μου ειπαν 7-10 εργασιμες, παρηγγειλα στις 28/2 , θα εχει περασει και η προθεσμια εξαργυρωσης ειπα στην κοπελιτσα, καλα θα μπουν νωριτερα ειπε 😂 🤣

Α εχουμε και προθεσμια εξαργυρωσης; Ποτε ληγουν;

• Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, safridia είπε

Α εχουμε και προθεσμια εξαργυρωσης; Ποτε ληγουν;

15-3 το γραφει κατω απο το μπανερ του προμο

image.png.b2d69f00963b5e5ba12c56e2e67a975f.png

Αυτα ειναι... Περα απο τον "τζογο", θα την παρει κανεις ή οχι. Διαβαζουμε μελη που αναφερουν σε καθε σχετικο τοπικ οτι δεν ελαβαν τελικα δωροεπιταγη! Γιατι;;;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

15-3 το γραφει κατω απο το μπανερ του προμο

image.png.b2d69f00963b5e5ba12c56e2e67a975f.png

Αυτα ειναι... Περα απο τον "τζογο", θα την παρει κανεις ή οχι. Διαβαζουμε μελη που αναφερουν σε καθε σχετικο τοπικ οτι δεν ελαβαν τελικα δωροεπιταγη! Γιατι;;;

Σάμπως είναι πρώτη φορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Σάμπως είναι πρώτη φορά;

Παιδιά πήρα τηλέφωνο (γιατί αλλιως δεν…) κ στείλαν μειλ στο αντίστοιχο τμήμα κ μ στάλθηκε την επόμενη μερα η δωροεπιταγή , κ λέει μέχρι 31 Μαρτίου ότι ισχύει

Επεξ/σία από williamlawson
  • Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Σάμπως είναι πρώτη φορά;

Αυτο ακριβως λεμε. Γιατι;

"Σε καθε σχετικο τοπικ" γραφω, 4-5 φορες ειχαμε αυτο το προμο σε αντιστοιχα τοπικς, 2-3 φορες τον χρονο συμβαινει.

Δημοσ.

αγορασα το ace combat 7 και dirty rally 2 για 4,99 το καθενα,εξαιρετικα και τα δυο!Υπήρχε κωδικος steam μεσα στις θηκες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...