agnostos13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, gust είπε Μόλις παρέλαβα. Είναι steam code σε κασετινα για δίσκο. Οριακά φθηνότερο από κλειδάδικο βγήκε οπότε καλή προσφορά. Και μένει η κασετινα γαι συλλογη Πόσο το είχε;
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κοιταξτε στο θεο τους τι ηρθε μηνυμα οτι μου στελνουν . Οχι το steam παιχνιδι ... H παραγγελια σας μπλα μπλα συνδεσμος .. 2 ανεμιστηρες και καντε και κλικ στο λινκ για να πληρωσετε 100ευρο . Μπραβο παιδια ετσι και το καλοκαιρι στειλτε τη θερμαστρα Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από Mhlogiatros 1
nikx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το XZ1 υποστηρίζει DLNA, πιθανόν να γίνεται.Μάλλον θα πρέπει και η TV να έχει θύρα HDMI DLNA. Αυτός ο αντάπτορας όμως, χρειάζεται καλώδιο απο D-Sub σε HDMI η αντάπτορα απο D-Sub σε HDMI, δεν παίρνει κατευθείαν HDMI. Moλις παρελαβα το τεσταρα με P30 pro ,μια χαρα βγαζει εικονα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από nikx
safridia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Στις 1/3/2022 στις 3:29 ΠΜ, safridia είπε Παρελαβα την τσικνοπεμπτη ενα ποντικι και κωδικο δεν εχω λαβει ακομη Καλεσα σημερα γιατι εχει περασει η εβδομαδα και μου ειπαν οτι θελει 7 εργασιμες ημερες. Ουτε στο δημοσιο τοσο καλη οργανωση αυτη η εταιρια. 7 εργασιμες ημερες για να τρεξει ενα αυτοματοποιημενος κωδικας να βγαλει και να στειλει εναν κωδικο, 1
p14767 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 εμενα μου ειπαν 7-10 εργασιμες, παρηγγειλα στις 28/2 , θα εχει περασει και η προθεσμια εξαργυρωσης ειπα στην κοπελιτσα, καλα θα μπουν νωριτερα ειπε 😂 🤣 1
safridia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, p14767 είπε εμενα μου ειπαν 7-10 εργασιμες, παρηγγειλα στις 28/2 , θα εχει περασει και η προθεσμια εξαργυρωσης ειπα στην κοπελιτσα, καλα θα μπουν νωριτερα ειπε 😂 🤣 Α εχουμε και προθεσμια εξαργυρωσης; Ποτε ληγουν;
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, safridia είπε Α εχουμε και προθεσμια εξαργυρωσης; Ποτε ληγουν; 15-3 το γραφει κατω απο το μπανερ του προμο Αυτα ειναι... Περα απο τον "τζογο", θα την παρει κανεις ή οχι. Διαβαζουμε μελη που αναφερουν σε καθε σχετικο τοπικ οτι δεν ελαβαν τελικα δωροεπιταγη! Γιατι;;; 1
DownUNDERground Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, matrixxx είπε 15-3 το γραφει κατω απο το μπανερ του προμο Αυτα ειναι... Περα απο τον "τζογο", θα την παρει κανεις ή οχι. Διαβαζουμε μελη που αναφερουν σε καθε σχετικο τοπικ οτι δεν ελαβαν τελικα δωροεπιταγη! Γιατι;;; Σάμπως είναι πρώτη φορά;
williamlawson Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Σάμπως είναι πρώτη φορά; Παιδιά πήρα τηλέφωνο (γιατί αλλιως δεν…) κ στείλαν μειλ στο αντίστοιχο τμήμα κ μ στάλθηκε την επόμενη μερα η δωροεπιταγή , κ λέει μέχρι 31 Μαρτίου ότι ισχύει Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από williamlawson
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Σάμπως είναι πρώτη φορά; Αυτο ακριβως λεμε. Γιατι; "Σε καθε σχετικο τοπικ" γραφω, 4-5 φορες ειχαμε αυτο το προμο σε αντιστοιχα τοπικς, 2-3 φορες τον χρονο συμβαινει.
HatTrick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 αγορασα το ace combat 7 και dirty rally 2 για 4,99 το καθενα,εξαιρετικα και τα δυο!Υπήρχε κωδικος steam μεσα στις θηκες τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα