Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρω καποια συγκεκριμένα εργαλεια parkside οπως μπουλονοκλειδο ηλεκτροκόλληση tig,mig,mma κομπρεσέρ αερα απο εξωτερικό η από κάποιο σιτε να τα πάρω online??

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά τέτοια site, υπόψιν όμως τα πουλάνε πολύ ακριβότερα από τις τιμές lidl.

Αν και θα ήταν πιο εύκολο να ψάξεις με τον κωδικό του μοντέλου που θέλεις, δες το παρακάτω: 

https://www.mdtools.gr/parkside-c-512.html?page=all

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου αρεσουν τα parki να περιμενεις να τα βγακει το lidl. Γιατι να πληρώσεις το καπελο.

Επειδή εχεις πέσει με τα μπουνιά και δεν λες τι τα θες, να ξερεις οτι ειναι ερασιτεχνικα εργαλεια. Δεν ειναι για συνεχή καταπόνηση. Καποια ειναι πολυ καλα και καποια ειναι μαπα.

Επεξ/σία από smpt
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορεις και μέσω του γερμανικου online  καταστηματος τους (πάντα διαθεσιμα, με καλες τιμες, ισως και σε καποιες προσφορες να τα βρεις και πιο χαμηλα απο Ελλαδα) αλλα το πρόβλημα ειναι οτι στελνουν μονο Γερμανία οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια forward μεταφορική εταιρία με εξτρα κόστος φυσικά.. 

Εχουν και πολλα προϊόντα που εδώ δεν έχουν έρθει ποτέ. 

Δημοσ.

Ναι το ξερω εχουν πολλα που δεν υπάρχουν εδω αλλα το θεμα ειναι απο οτι έχω καταλάβει πρεπει να πας εσυ ο διος να τα αγορασεις δεν υπάρχει ονλινε σελιδα στο εξωτερικό

Δημοσ.

Τα parkside ειναι πολυ ερασιτεχνικα εργαλεια.
Δεν ειναι τιποτα φοβερο,ειναι καλα για απλη χρηση.

Εχω δει δυστυχως parkside σε καροτσα  "επαγγελματια" .

Η φθηνια τρωει τον παρα παιδια..

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Aπό προσωπική εμπειρία, συγκριτικά με οτι έχω πιάσει στα χέρια μου, τα parkside είναι πολύ καλά -ερασιτεχνικά όπως σωστά αναφέρεις- εργαλεία. Στην κατηγορία τους, από κάτι φτηνά no name ή b&d είναι ίσως τα καλύτερα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Στο <<Εχω δει δυστυχως parkside σε καροτσα  "επαγγελματια">> δεν καταλαβαίνω το δυστυχώς. Η parkside έχει "φτιάξει" αρκετούς επαγγελματίες. Βασικά σε ένα επαγγελματία δεν χρειάζονται όλα τα εργαλεία να είναι καλά. Αν είσαι επαγγελματίας πλακάς και έχεις κόφτη parkside μπορεί και να είναι λάθος (ανάλογα την περίπτωση πάντα), ωστόσο αν είσαι μαραγκός και πάρεις ένα κόφτη parkside να τον έχεις; Μην ξεχνάς οτι όλοι έχουν περάσει κάποια στιγμή κρίση στα οικονομικά τους...

Επίσης θα σου δώσω παράδειγμα του γαμπρού μου που είναι μαραγκός. Όταν ξεκίνησε, πήγε και έσκασε 700 ευρώ για ηλεκτρικά κατσαβίδια makita (σετ των 2 με μπαταρίες κτλ). Σε 2 χρόνια του βγήκαν οι μπαταρίες off. Ξέρεις πόσο του ζήτησαν για αντικατάσταση τις μπαταρίες; Κάπου στα 150-200 (με μικρή επιφύλαξη). Από τότε έχει ρημάξει τα κατσαβίδια μπαταρίας της parkside και σε πληροφορώ είναι κατα ευχαριστημένος. Με 40 και 50 ευρώ τόσο δυνατά κατσαβίδια και με τόσο καλές μπαταρίες (κατά γενική ομολογία) στα 2 χρόνια 4-5 δεν πρόκειται να τα κάψει. Το παραπάνω παράδειγμα για το οτι η φτήνια δεν τρώει πάντα τον παρά, μπορεί να είναι ο κανόνας μα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Ευτυχώς τα makita τα πήγε σε κάποιο κέντρο μπαταρίας και του άλλαξαν τα στοιχεία, με λίγα σχετικά χρήματα,  οπότε και σώζονται ακόμη.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και οι τεχνικοί του Κωτσόβολου που μας εγκατέστησαν τα κλιματιστικά, το κατσαβίδι μπαταρίας ήταν Parkside. Τους ρώτησα σχετικά και μου είπαν δύο χρόνια που το έχουν είναι πολύ καλό.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Εστω οτι εισαι "επαγγελματίας" που λες, εχεις και 2-3 εργατες και ως επαγγελματίας (με τα δικα σου παντα δεδομένα) εχεις 2-3 εργαλεία makita dewalt και πανω σε ποιοτητα και τα δουλευον οι εργατες σου και τα λιώνουν. Μεχρι ποτε θα πληρωνες για service? 

Τα Parkside απο την αλλη με 3 χρονια εγγύηση (και δοκιμασμένη καλη) ειναι πιστευω ενα καλο deal και απο την στιγμη που αναλογα το τι θα παρεις αντέχει πολυ ξυλο.. Και το λεω εγω που εχω δουλεψει ολα τα εργαλεια που προανέφερα.. Καλα τα ακριβα για εναν που ειναι μονος αλλα και τα φθηνα με νη τα υποτιμάς.

Εκτος και αν πουλας. Τοτε αλλάζει. 

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια επαγγελματίας ως ξυλουργός/επιπλοποιος και έχοντας δει και δουλεψει σχεδον ολες τις μαρκες (bosch. Makita, hilti, dewalt, festool, stil, bti κ.α) εχω να πω οτι σε καμια περίπτωση τα Parkside δεν έχουν την ποιοτητα των ακριβων επαγγελματικων, ωστόσο σαν 2α βοηθητικα εργαλεια είναι πολυ τιμια.. Επισης σε μικρά εργαλεία πχ οπως ενα απλο δραπανο ή ενας απλός βιδολογος ισως να μην δεις μεγάλες διαφορες (σαφως και υπαρχει διαφορα πχ ως προς το βαρος όπου σε εναν επαγγελματια ή σε ενα εργοστασιο που καποιος βιδωνει 8 ωρες συνεχομενα βιδες παιζει ρολο καθώς με ενα παλμικο parkside σε 2 βδομάδες θα παθει τενοντιτιδα..) Αλλα σε πιο ειδικά εργαλεια οπως για παράδειγμα ενα φαλτσοπριονο ή παγκοπριονο ειναι η περίπτωση που θα δεις τις μεγαλες διαφορες με ενα σοβαρο εργαλειο καθως οι κοπες, τα φαλτσα  κτλ ειναι πιο ακριβείς σε σχεση με ενα φθηνο τυπου Parkside/einhell κτλ.. 

Εγω προσωπικά εχω σχεδον ολη την σειρα, απο βιδολογους/παλμικα, σεγα, τροχο, dremel, δραπανο, κρουστικο sds, κολλητηρια, κ.α., και τα εχω στην αποθήκη του σπιτιού για ερασιτεχνική χρηση σπιτιού και κανα diy..Ακομα και ενα φαλτσοπριονο αν παρω για να ενισχυσω το προσωπικο εργαστήριο δεν θα είναι κατι ακριβο καθως για μια σοβαρη δουλειά που θα θελήσω να κανω υπαρχουν τα επαγγελματικά μηχανηματα και εργαλεία του εργοστασιου όπως τεμαχιστικα/μασιφοκολληση/cnc/φρεζα/πλανη/κορδελα κτλ κτλ.. 

Συνοψιζοντας, τα Parkside τα θεωρω πολύ τιμια και σχετικα αξιόπιστα αλλα για εναν επαγγελματια που χρησιμοποιεί το εργαλείο πολλες ώρες μεσα στην μερα δεν κάνουν..το να κοψεις 10 φορες πχ  παγκο κουζινας με μια σεγα parkside ειναι ανεκτό, το να κόβεις καθε μερα είναι δεδομένο (και αποδεδειγμενο) οτι η σεγα θα το πει το ποιημα (εδω το είπε το ποιημα η σεγα festool των 500ε μετα απο 10 χρονια.. Αλλα εκει εχεις ανταλλακτικά/service  και με 100-150ε την κανεις καινούρια) 

Εμεις τα έχουμε για 2α βοηθητικα, και κυριως ελαφρυα εργαλεια οπως κάποιος τροχος ή κανενας βιδολογος. 

ΥΓ. Δεν εχω δοκιμάσει μόνο τα Milwaukee τα οποια θεωρώ οτι ναι μεν πρέπει να είναι κορυφη, αλλα πανακριβα.. 

Επεξ/σία από Maktheo
  • Like 4
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ  ότι τα Parkside είναι καθαρά ερασιτεχνικά,κάνουν  μια χαρά  για δουλειά σπιτιού αλλά  μέχρι εκεί,εχω ένα ηλεκτρικό  κατσαβίδι και ένα τρυπάνι για τούβλο και ξύλο οτι δουλειά χρειάστηκα στο σπίτι την εκανα αλλά κάποιες φορες φαινόταν ότι ζοριζόταν και  όχι σε κατι εξειδικευμένο οποτε σιγουρα δεν ειναι για επαγγελματική χρήση όταν η δουλειά είναι καθημερνή και απαιτεί δύναμη 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα parkside, συγγενικό πρόσωπο που είναι στον χώρο των κατασκευών έχει αρκετά parkside εκτός τον επαγγελματικών Makita DeWalt, έχει τελικά καταλήξει να δουλεύει μόνο  parkside ο λόγος 3 χρόνια εγγύηση, ότι του χάλασε άμεσα του έστειλαν καινούργιο χωρίς πολλά πολλά, αν χαλάσουν τα υποτιθέμενα ακριβά άσε που έχουν πιο λίγη εγγύηση σου βγάζουν την ψυχή για να το αντικαταστήσουν. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολλοί επαγγελματίες δουλευουν parkside για τους παραπανω λογους και οτι κανουν την δουλεια τους αξιόπιστα πολυ πιο φθηνα... 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το επαναφέρω μήπως ξέρει κάποιος έχω το ηλεκτρικό κατσαβίδι PSSA 3.6 D4, και δεν βρίσκω πουθενά τον φορτιστή ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ή έχει μήπως κανένας από κανένα χαλασμένο?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, achisael είπε

Το επαναφέρω μήπως ξέρει κάποιος έχω το ηλεκτρικό κατσαβίδι PSSA 3.6 D4, και δεν βρίσκω πουθενά τον φορτιστή ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ή έχει μήπως κανένας από κανένα χαλασμένο?

Γιατί δεν παίρνεις αντιπροσωπεία;

Από το manual που βρήκα online, λογικά ισχύει μα το ανεβάζω με κάθε επιφύλαξη

https://www.οδηγοσ-χρησησ.gr/parkside/pssa-36-d4/εγχειρίδιο?p=29

image.png.a719c6da2837329ea2450fb9b67c3f86.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...