Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

συγνώμη αν βρίσκομαι στο λάθος μέρος, σκέφτηκα να το βάλω στα "Γενικά" μιας και μιλάω για 2 διαφορετικές αγορές.

• Αρχικά ψάχνω μια νέα κάρτα δικτύου με bluetooth, που θα χρησιμοποιείται για να συνδέομαι στο internet μέσω wifi, και να μπορώ επίσης να συνδέσω το PS5 χειριστήριο στο pc, μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα μόνο με καλώδιο. Το budget μου είναι μέχρι 40€, μπορώ να πάω στα 50€ αν υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας στο ακριβότερο μοντέλο. Το προτεινόμενο best seller στο σκρουτζ αυτή τη στιγμή είναι το Gigabyte GC-WBAX200 που είναι ακριβώς στη τιμή που ψάχνω, είναι η σωστή επιλογή; Δε μου αρέσει που δεν έχει ψύκτρα, είχα παλιότερα πρόβλημα με αποσυνδέσεις λόγω υπερθέρμανσης (παρακολουθώ livestreams για ώρες σχεδόν καθημερινά).
  • Το δεύτερο προϊόν είναι ένας 14άρης ανεμιστήρας για το πάνω μέρος του κουτιού ενός φίλου μου (Antec 300). Στο δικό μου κουτί έχω 4 Be Quiet Pure Wings και λατρεύω το πόσο ήσυχα είναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν στο setup του φίλου μου με μόνο 2 fans (ένα 12άρι fan προς μέσα, αυτό το 14άρι fan προς έξω) θα μετακινεί αρκετό ζεστό αέρα έξω από το κουτί, μιας και τα Pure Wings είναι φτιαγμένα για να είναι ήσυχα, θυσιάζοντας ίσως λίγη απόδοση. Το budget είναι σίγουρα κάτω από 10€, και όσο φθηνότερο μπορεί να είναι, τόσο καλύτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...