Dr_Pepper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, poulinos είπε θα κοιταξω δευτερα μηπως μου εχει περισσεψει κανεις για να μην αγορασεις. Συνηθως εχω. Ούτε που σε κατάλαβα εντωμεταξύ τι έγινε ο γκούφι ; 1
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, Dr_Pepper said: Ούτε που σε κατάλαβα εντωμεταξύ τι έγινε ο γκούφι ; ειπα να αλλαξω avatar,wallpaper. και τα εχω αλλαξει 2-3 φορες τον τελευταιο καιρο. δεν ειμαι και super moderator οποτε περασα απαρατηρητος 😛
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, poulinos είπε ειπα να αλλαξω avatar,wallpaper. και τα εχω αλλαξει 2-3 φορες τον τελευταιο καιρο. δεν ειμαι και super moderator οποτε περασα απαρατηρητος 😛 Για πολλούς είσαι ο μοναδικός super mod του insomnia 🫡 1 1
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 On 14/12/2024 at 13:10, Mhlogiatros said: Ναι για το fritz .Ευχαριστω σου κανει? On 15/12/2024 at 03:53, Dr_Pepper said: Για πολλούς είσαι ο μοναδικός super mod του insomnia 🫡 μαλλον καποιοι δεν το βλεπουν ετσι 1
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Να σαι καλα αλλα δεν ειμαι αθηνα ειμαι κρητη . Ειναι πανω σε λαμtech γυρισμενο σε 2A εχει θεμα ετσι ;
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 7 minutes ago, Mhlogiatros said: Να σαι καλα αλλα δεν ειμαι αθηνα ειμαι κρητη . Ειναι πανω σε λαμtech γυρισμενο σε 2A εχει θεμα ετσι ; Μπορώ να στα στείλω και box now αν θες. Θεωρητικα δεν θα έχεις θεμα. και 3 amps μετασχηματιστή να έχει δεν σημαίνει ότι θα τα φτάσει.
LouCi4er Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Στις 19/12/2024 στις 4:23 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Να σαι καλα αλλα δεν ειμαι αθηνα ειμαι κρητη . Ειναι πανω σε λαμtech γυρισμενο σε 2A εχει θεμα ετσι ; Και 100Α(λεμε τωρα) να βαλεις,η συσκευη θα τραβηξει οσο πρεπει,ασχετα με το τι λεει το τροφοδοτικο.Τα Α στις συσκευες δηλωνουν το ποσο τραβανε,ποσο καταναλωνουν.Τα Α στους φορτιστες-τροφοδοτικα δηλωνουν μεχρι ποσο μπορουν να δωσουν,δεν σημαινει οτι δινουν μονιμα το μεγιστο.Δεν εχεις κανενα θεμα,ουτε με το τροφοδοτικο του poulinos.
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 On 21/12/2024 at 08:53, LouCi4er said: Και 100Α(λεμε τωρα) να βαλεις,η συσκευη θα τραβηξει οσο πρεπει,ασχετα με το τι λεει το τροφοδοτικο.Τα Α στις συσκευες δηλωνουν το ποσο τραβανε,ποσο καταναλωνουν.Τα Α στους φορτιστες-τροφοδοτικα δηλωνουν μεχρι ποσο μπορουν να δωσουν,δεν σημαινει οτι δινουν μονιμα το μεγιστο.Δεν εχεις κανενα θεμα,ουτε με το τροφοδοτικο του poulinos. μαλλον εννοει οτι μπορει το lamtech να μην μπορει να δωσει σωστο ρευμα στο fritz αν και το συγκεκριμενο νομιζω φοραει 2amps .ειχαν βγει και μερικα μοντελα με 3 ampere αν και παλι δυσκολο να τα φτασει.στα Review συνηθως εβαζα και φωτογραφια με το τι μετασχηματιστη εχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα