Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα πολυμπριζο ασφαλειας της APC αγορασμενο απο eshop το 2010,με εγγυηση απο την APC LIFE TIME...καηκε η μια σειρα και μου ειπαν οτι για αντικατασταση θα χρειαστει η αποδειξη αγορας την οποια δεν την εχω...Το eshop αδυνατει να μου την βρει λογο αλλαγης της εταιριας απο το 2017...Απο τη στιγμη που ειναι life time η εγγυηση τι την θελουν την αποδειξη? 

• Haha 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dukas77 είπε

Απο τη στιγμη που ειναι life time η εγγυηση τι την θελουν την αποδειξη? 

Για να αποδείξεις οτι το αγόρασες απο αυτούς.... και οχι απο Πλαίσιο πχ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dukas77 είπε

Απο τη στιγμη που ειναι life time η εγγυηση τι την θελουν την αποδειξη?

Και για να επιβεβαιώσουν ότι αγοράστηκε από την ευρωπαϊκή ένωση (συν κάποιες άλλες χώρες) και όχι εκτός

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Και για να επιβεβαιώσουν ότι αγοράστηκε από την ευρωπαϊκή ένωση (συν κάποιες άλλες χώρες) και όχι εκτός

Δεν ξερω σιγουρα για UPS ή για APC, αλλα σε αλλα προϊοντα αυτο φαινεται και απο το serial number.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sstratos είπε

Για να αποδείξεις οτι το αγόρασες απο αυτούς.... και οχι απο Πλαίσιο πχ

την εγγυηση την δινει η apc,οχι το eshop

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/3/2022 στις 5:34 ΠΜ, poulinos είπε

την ζηταει η apc ή το eshop? τους ειπες οτι πχ την εχασες;

Η APC την ζηταει...

Δημοσ.

εμενα πάντως μέσω του app στο eshop μ εμφανίζει αγορές από το 2009 ακόμα

μπες με το profile σου κ δες αν στις παραγγελίες το βρεις, (αν το είχες στο όνομά σου)

μετά τους λες ημερομηνία, αριθμό παραγγελίας κ τους ζητάς ό,τι θες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 06/03/2022 at 13:14, dukas77 said:

Η APC την ζηταει...

εξηγησε τους οτι δεν την εχεις για χ ψ λογους .δεν νομιζω να ειναι τοσο αρνητικοι και να μην το δεχτουν.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Που πήγες για την αλλαγή? 

Εχω παρόμοιο πρόβλημα αλλά δε ξέρω που να πάω... 

Αγορά από eshop κι εγώ. 

Δημοσ.

Απο ότι ξέρω άν δεν υπάρχει απόδειξη το βρίσκουν με τον σειριακό στο αυτοκόλλητο της συσκευής,ενημέρωσε τους πως η εταιρεία που το αγόρασες έκλεισε.

Δημοσ.
8 hours ago, cpc464 said:

Απο ότι ξέρω άν δεν υπάρχει απόδειξη το βρίσκουν με τον σειριακό στο αυτοκόλλητο της συσκευής,ενημέρωσε τους πως η εταιρεία που το αγόρασες έκλεισε.

ε ναι σιγουρα δεν ειναι ο πρωτος που δεν εχει αποδειξη και το καταστημα εχει κλεισει.

Δημοσ.
Στις 28/2/2022 στις 3:31 ΜΜ, dukas77 είπε

εχω ενα πολυμπριζο ασφαλειας της APC αγορασμενο απο eshop το 2010,με εγγυηση απο την APC LIFE TIME...καηκε η μια σειρα και μου ειπαν οτι για αντικατασταση θα χρειαστει η αποδειξη αγορας την οποια δεν την εχω...Το eshop αδυνατει να μου την βρει λογο αλλαγης της εταιριας απο το 2017...Απο τη στιγμη που ειναι life time η εγγυηση τι την θελουν την αποδειξη? 

εφόσον το αγόρασες απο eshop ψάξε στα email σου το όνομα του eshop και πήγαινε κοντα στην χρονιά που το αγόρασες (αν βγάλει πολλαπλά αποτελέσματα) ή ψάξε με το όνομα του μοντέλου. 

Αν τώρα σβήνεις τα email απο τα καταστήματα που αγοράζεις και έχουν τις αποδείξεις δεν σου φταίει κανένας αλλά εσύ :P  

Απο εκει και πέρα αν δεν βρεις 1) απλά πες τους το και επέμενε να στο αλλάξουν 2) κάνε ένα ψεύτικο πχ αγόρασε το ίδιο απο κάποιο κατάστημα θα σου στείλουν τιμολόγιο σ εmail και ακύρωσε την παραγγελία επεξεργάσου το mail με επεξεργαστή PDF και άλλαξε την ημερομηνία αγοράς profit. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/12/2024 at 03:34, Dr_Pepper said:

εφόσον το αγόρασες απο eshop ψάξε στα email σου το όνομα του eshop και πήγαινε κοντα στην χρονιά που το αγόρασες (αν βγάλει πολλαπλά αποτελέσματα) ή ψάξε με το όνομα του μοντέλου. 

Αν τώρα σβήνεις τα email απο τα καταστήματα που αγοράζεις και έχουν τις αποδείξεις δεν σου φταίει κανένας αλλά εσύ :P  

Απο εκει και πέρα αν δεν βρεις 1) απλά πες τους το και επέμενε να στο αλλάξουν 2) κάνε ένα ψεύτικο πχ αγόρασε το ίδιο απο κάποιο κατάστημα θα σου στείλουν τιμολόγιο σ εmail και ακύρωσε την παραγγελία επεξεργάσου το mail με επεξεργαστή PDF και άλλαξε την ημερομηνία αγοράς profit. 

το τελευταιο το κανεις και χωρις να το αγορασεις /ακυρωσεις.απλα παιρνεις ενα δελτιο απο οποιοδηποτε προιον και κανεις την αλλαγη :P . ειναι χαζο σε lifetime να σου ζητανε την αποδειξη.ας εχουν τα Serial number που εχουν δοθει σε ευρωπη. αλλα γενικως σε Ups ειχα δωσει νομιζω το serial number και το πηραν( οταν δουλευα τεχνικος υπολογιστων και ειχε φερει ενας πελατης ενα χαλασμενο).

ta email ας τα σβηνει.τα attachment να σωζει :P

γενικα η apc ειναι αρκετα καλη και χαλαρη με τις εγγυησεις με προσωπικη εμπειρια. δεν αντιμετωπισα προβλημα αν και δυσκολα χαλαει κατι.καλη κατασκευη αλλα απλα ακριβα.

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...