korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, iTroll είπε Ο παππούς έχει πεθάνει εδώ και κοντά 10 χρόνια οκ, τσεκαρε το άλλο θέμα online/enter και αν στο λογαριασμό σου δεν γράφει πίστωση ΤΕΜ (κρατική επιδότηση) , τότε πληρώνεις 3 φορές παραπάνω το ρεύμα απο 1/1/22. Δηλαδή κάντε κινήσεις και αλλάξτε το όνομα , μην το αφήνεις (δες και αν δικαιούσαι ΚΟΤ)
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Το όνομα είναι αποτυχημένο.δεν έχω έρθει να τρολαρο.ειναι από το world of warcraft που έπαιζα παλιά και το είχα σε χαρακτήρα troll.απλα είπα να το ξεκαθαρίσω και αυτό 6 λεπτά πριν, korakios είπε οκ, τσεκαρε το άλλο θέμα online/enter και αν στο λογαριασμό σου δεν γράφει πίστωση ΤΕΜ (κρατική επιδότηση) , τότε πληρώνεις 3 φορές παραπάνω το ρεύμα απο 1/1/22. Δηλαδή κάντε κινήσεις και αλλάξτε το όνομα , μην το αφήνεις (δες και αν δικαιούσαι ΚΟΤ) Γράφει Γ1 οικιακό τιμολόγιο.τωρα τα αλλά δεν έχω ιδέα τι λες Σε ευχαριστώ όμως! Αυτή την ΤΕΜ που την λέει στον λογαριασμό;
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, iTroll είπε Γράφει Γ1 οικιακό τιμολόγιο.τωρα τα αλλά δεν έχω ιδέα τι λες Σε ευχαριστώ όμως! Αυτή την ΤΕΜ που την λέει στον λογαριασμό; αν είναι εκκαθαριστικός τότε πρέπει να γράφει πίστωση ΤΕΜ , όπως και στη φωτό Spoiler
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Συνηθως καλούν στο τηλέφωνο απο εισπρακτική,αν δεν το έχουν το τηλέφωνο τοτε δεν ειδοποιούν.Και σίγουρα δεν το κόβουν με τον πρώτο ληγμένο λογαριασμό. Επειδή και η δικιά μου παροχή είναι μπερδεμένη όπως του φίλου το τηλεφωνο μου το βρήκαν απο τις πληρωμές που έκανα μέσω τους site τους με κάρτα. Πιο πιθανό θεωρώ να έκοψαν λάθος ρολόι. 1
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, korakios said: αν είναι εκκαθαριστικός τότε πρέπει να γράφει πίστωση ΤΕΜ , όπως και στη φωτό Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) @iTroll αυτό δε δείχνει αν παίρνεις την επιδότηση , απο 1/1/22 παίζει μόνο για την κύρια κατοικία, αν ο λογαριασμός σου είναι παλιότερος ή περιλαμβάνει περίοδο προ 31/12/21 δεν ξέρω και δε βγαίνει άκρη δεν έχω ιδέα ,παρα μόνο λογιστής ,τι παίζει σε περίπτωση θανάτου , ψάξτο πάντως γιατί το ποσό που γράφει ρήτρα αναπροσαρμογής θα είναι και μεγαλύτερο και δε θα έχεις τις πιστώσεις ΤΕΜ καλή συνέχεια Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από korakios
SabotazNic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πιο πιθανό θεωρώ να έκοψαν λάθος ρολόι. Αναφερει οτι ειναι 2οροφο σπιτι, δικο τους, οποτε ακραιο να εκαναν λαθος οχι μονο στον κωδικο παροχης, αλλα και στην διευθυνση. 6 λεπτά πριν, iTroll είπε Τιναυτο ; Τιποτα, ο φιλος δεν ξερει να κανει quote/mention
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε @iTroll αυτό δε δείχνει αν παίρνεις την επιδότηση , απο 1/1/22 παίζει μόνο για την κύρια κατοικία δεν έχω ιδέα ,παρα μόνο λογιστής τι παίζει σε περίπτωση θανάτου , ψάξτο γιατί το ποσό που γράφει ρήτρα αναπροσαρμογής , θα είναι και μεγαλύτερο και δε θα έχεις τις πιστώσεις ΤΕΜ καλή συνέχεια Σε υπέρ ευχαριστω για τον χρόνο σου! Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Αναφερει οτι ειναι 2οροφο σπιτι, δικο τους, οποτε ακραιο να εκαναν λαθος οχι μονο στον κωδικο παροχης, αλλα και στην διευθυνση. Τιποτα, ο φιλος δεν ξερει να κανει quote/mention Δεν έχω ιδέα είναι η αλήθεια και έχω χαθεί λίγο,σχωρατε με!
SPY_oo7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε @SPY_oo7 αν δεν καταλάβεις κάτι, να βοηθήσω. Για πες τι εκανες.............
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, korakios είπε ναι , καταγγελία στο myrae κατά πάροχου ΔΕΗ επίσης το οτι δε φαινόταν η πληρωμή , μάλλον δε θα φαινόταν καμιά πληρωμή όχι η τελευταία μόνο επίσης οφείλουνε να ειδοποιήσουν πριν οποιαδήποτε ενέργεια εντολής διακοπής στο ΔΕΔΔΗΕ Ανάλογα πως πάει ζητάς εφαρμογή ποινικής ρήτρας στην εταιρία (τα λεφτά τα παίρνεις εσύ) υπόψιν , ο χρόνος που θα πάρει είναι 6+ μήνες , αλλιώς προχωράς με εξώδικο αν βιάζεσαι Το βρήκα το myrae , έφτιαξα λογαριασμό.βρηκα τα στοιχεία όλα τα συμπλήρωσα και δεν πατάει αποστολη με τίποτα,μόνο ακύρωση.τι γίνεται δεν ξερω
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, iTroll είπε Το βρήκα το myrae , έφτιαξα λογαριασμό.βρηκα τα στοιχεία όλα τα συμπλήρωσα και δεν πατάει αποστολη με τίποτα,μόνο ακύρωση.τι γίνεται δεν ξερω δυστυχώς είναι κλασσικό πρόβλημα , δοκίμασε να απενεργοποιήσεις adblocker , δοκίμασε άλλο browser ή και άλλη συσκευή αν δεν πιάνει στείλε στο info της RAE info@rae.gr ανεβάζοντας τα αρχεία σε κάποιο λινκ (πχ drive) αλλά να είναι προσβάσιμα και αναφέρεις οτι έχει πρόβλημα το myrae
vasilllis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Yπηρχε προηγουμενο ανεξοφλητο υπολοιπο 9€ για αυτο με το που εληξε δωθηκε εντολη διακοπης.Η ειδοποιηση διακοπης αναγραφεται στο κατω μερος του λογαριασμου.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, vasilllis είπε Yπηρχε προηγουμενο ανεξοφλητο υπολοιπο 9€ για αυτο με το που εληξε δωθηκε εντολη διακοπης.Η ειδοποιηση διακοπης αναγραφεται στο κατω μερος του λογαριασμου. 8,98€ είναι στην γραμμη ΦΠΑ.Στο ανεξόφλητο δεν υπάρχει ποσό.
Gatilaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Τα συνεργεια που κανουν διακοπες κλπ ειναι απο εργολαβους,το πιο πιθανο ειναι να εκαναν οτι να 'ναι και να φαγατε τζαμπα την ταλαιπωρια της αρκουδας.Απο 'κει κ περα κανε μια ερωτηση να δεις τι θελει για να αλλαξει το ρολοι ονομα γιατι,εμπειρικα μιλωντας παντα,οσο πανε οι προυποθεσεις και το κοστος ανεβαινει συν οτι εαν γινει καποια "στραβη" τυπου διακοπης(γιατι αυτο που εγινε τωρα ηταν εξυπηρετηση και λογικα το συνεργειο ειχε κανει κ αλλες μ@λακιες κ το ηξεραν) θα απαιτηθει και το ποσο για την επανασυνδεση και οτι αλλο για την αλλαγη του ρολογιου της ΔΕΗ συν οτι δεν δικαιουσαι και πραγματα οπως εξοικονομω,ΚΟΤ κλπ.
takoulou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Τα συνεργεια που κανουν διακοπες κλπ ειναι απο εργολαβους,το πιο πιθανο ειναι να εκαναν οτι να 'ναι και να φαγατε τζαμπα την ταλαιπωρια της αρκουδας.Απο 'κει κ περα κανε μια ερωτηση να δεις τι θελει για να αλλαξει το ρολοι ονομα γιατι,εμπειρικα μιλωντας παντα,οσο πανε οι προυποθεσεις και το κοστος ανεβαινει συν οτι εαν γινει καποια "στραβη" τυπου διακοπης(γιατι αυτο που εγινε τωρα ηταν εξυπηρετηση και λογικα το συνεργειο ειχε κανει κ αλλες μ@λακιες κ το ηξεραν) θα απαιτηθει και το ποσο για την επανασυνδεση και οτι αλλο για την αλλαγη του ρολογιου της ΔΕΗ συν οτι δεν δικαιουσαι και πραγματα οπως εξοικονομω,ΚΟΤ κλπ. Καλημερα... Τις εντολες της δινει στον Δεδδηε ο εκαστοτε παροχος.. Τι να κανει μην την εκτελεσει.. Δεν ξερει τι παιζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις