iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα! Σήμερα, ενώ ήμουν στην δουλειά,ήρθε ένα συνεργείο της ΔΕΗ (δεδηε δεηδε ούτε ξέρω πως λέγονται) και μου έκοψε το ρεύμα στο σπίτι με εντολή διακοπής λόγο οφειλών. Χωρίς προειδοποίηση χωρίς τίποτα. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι είχε διακοπή ρεύματος.η ώρα 12 το μεσημέρι και δεν μπορούσε ούτε να μαγειρέψει,ούτε να ετοιμάσει φαγητό στο μωρό ούτε θέρμανση ούτε τίποτα. Με τα πολλά και με τα λίγα κατάλαβε ότι δεν έχει μόνο το σπίτι μας ρεύμα,η πεθερά μου στο διπλανό διαμέρισμα είχε κανονικά. Πήγε η πεθερά μου στην ΔΕΗ και έκανε φασαρία και μας το ξανά σύνδεσαν.η ταλαιπωρία κράτησε περίπου 2,5 ώρες. Το θέμα ποιο είναι; Ότι δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ..όλοι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι και είπαν ότι δεν φαινόταν η πληρωμή στο σύστημα. Για να μην πάω και τα κάνω λαμπογυαλο όλα εκεί μέσα,οριακά είμαι.μπορω να κάνω κάτι νομικά; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
takoulou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Από τον Δεδδηε ήρθαν με την εντολή από την ΔΕΗ.. Πιθανόν να μην φαίνεται στο συστήμα ότι υπήρξε η πληρωμη.. Δυσκολο να κάνεις κάτι.. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από takoulou 2
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, iTroll είπε Για να μην πάω και τα κάνω λαμπογυαλο όλα εκεί μέσα,οριακά είμαι.μπορω να κάνω κάτι νομικά; ναι , καταγγελία στο myrae κατά πάροχου ΔΕΗ επίσης το οτι δε φαινόταν η πληρωμή , μάλλον δε θα φαινόταν καμιά πληρωμή όχι η τελευταία μόνο επίσης οφείλουνε να ειδοποιήσουν πριν οποιαδήποτε ενέργεια εντολής διακοπής στο ΔΕΔΔΗΕ Ανάλογα πως πάει ζητάς εφαρμογή ποινικής ρήτρας στην εταιρία (τα λεφτά τα παίρνεις εσύ) υπόψιν , ο χρόνος που θα πάρει είναι 6+ μήνες , αλλιώς προχωράς με εξώδικο αν βιάζεσαι 4
takoulou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε ναι , καταγγελία στο myrae κατά πάροχου ΔΕΗ επίσης το οτι δε φαινόταν η πληρωμή , μάλλον δε θα φαινόταν καμιά πληρωμή όχι η τελευταία μόνο επίσης οφείλουνε να ειδοποιήσουν πριν οποιαδήποτε ενέργεια εντολής διακοπής στο ΔΕΔΔΗΕ Ανάλογα πως πάει ζητάς εφαρμογή ποινικής ρήτρας στην εταιρία (τα λεφτά τα παίρνεις εσύ) υπόψιν , ο χρόνος που θα πάρει είναι 6+ μήνες , αλλιώς προχωράς με εξώδικο αν βιάζεσαι Ποτε ο Δεδδηε δεν ειδοποιεί ότι θα γίνει η αποκοπή ρευματος..
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, takoulou είπε Ποτε ο Δεδδηε δεν ειδοποιεί ότι θα γίνει η αποκοπή ρευματος.. δεν είπα το αντίθετο 13 λεπτά πριν, iTroll είπε όλοι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι και είπαν ότι δεν φαινόταν η πληρωμή στο σύστημα. δες πρώτα όμως στους λογαριασμούς για οτιδήποτε περίεργο όπως προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό και ειδοποίηση διακοπής
l337 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Πολλά κενά έχει η ιστορία σου με το κυριότερο ότι πήγε η πεθερά σου για συναλλαγή άλλου φυσικού προσώπου κάτι το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί. Επίσης, αφού όπως λες η πληρωμή δεν φαίνεται στο σύστημα, τι σου είπαν ότι τους έδωσες τον κωδ. συναλλαγής; Επίσης στον ΑΦΜ σου (του κατόχου τέλοσπάντων) τι ληξιπρόθεσμη οφειλή υπάρχει; του είπαν του κατόχου; Και επίσης, από πότε είναι αυτή η οφειλή; Πολλά δεν κολλάνε μεταξύ τους, το ξέρεις πρώτα απ' όλα κι εσύ ο ίδιος. 6
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, korakios είπε ναι , καταγγελία στο myrae κατά πάροχου ΔΕΗ επίσης το οτι δε φαινόταν η πληρωμή , μάλλον δε θα φαινόταν καμιά πληρωμή όχι η τελευταία μόνο επίσης οφείλουνε να ειδοποιήσουν πριν οποιαδήποτε ενέργεια εντολής διακοπής στο ΔΕΔΔΗΕ Ανάλογα πως πάει ζητάς εφαρμογή ποινικής ρήτρας στην εταιρία (τα λεφτά τα παίρνεις εσύ) υπόψιν , ο χρόνος που θα πάρει είναι 6+ μήνες , αλλιώς προχωράς με εξώδικο αν βιάζεσαι Δεν βιάζομαι. Θέλω κάτι να γίνει απλά .δεν γίνεται να κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει χωρίς επιπτώσεις..εγώ σαν πολίτης γιατί να έχω επιπτώσεις αν κάνω κάτι λάθος; Πόσο μάλλον να έχω επιπτώσεις από δικό τους λάθος αφού δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ πουθενά. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έμειναν 2 ώρες και χωρίς ρεύμα χωρίς θέρμανση και χωρίς φαγητό 3 ώρες πριν, takoulou είπε Ποτε ο Δεδδηε δεν ειδοποιεί ότι θα γίνει η αποκοπή ρευματος.. Δεν θα έπρεπε να ειδοποιήσει η ΔΕΗ τότε; Κάποιος.αν δεν φαίνονται οι πληρωμές στο σύστημά τους δεν είναι δικό τους θέμα; 1 ώρα πριν, l337 είπε Πολλά κενά έχει η ιστορία σου με το κυριότερο ότι πήγε η πεθερά σου για συναλλαγή άλλου φυσικού προσώπου κάτι το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί. Επίσης, αφού όπως λες η πληρωμή δεν φαίνεται στο σύστημα, τι σου είπαν ότι τους έδωσες τον κωδ. συναλλαγής; Επίσης στον ΑΦΜ σου (του κατόχου τέλοσπάντων) τι ληξιπρόθεσμη οφειλή υπάρχει; του είπαν του κατόχου; Και επίσης, από πότε είναι αυτή η οφειλή; Πολλά δεν κολλάνε μεταξύ τους, το ξέρεις πρώτα απ' όλα κι εσύ ο ίδιος. Και τα 2 ρολόγια της ΔΕΗ είναι στο όνομα του παππού της γυναίκας μου. Δεν υπάρχει κανένα χρέος.η αλήθεια ειναι ότι είχαν περάσει μερικές μέρες που έληξε ο λογαριασμός και τον πλήρωσα. Το ποσό ήταν 180κατι ευρώ. Η πεθερά μου πήγε και έκανε "φασαρία" κάποιον πήραν τηλέφωνο είπαν ότι έγινε λάθος και έστειλαν το συνεργείο και το ξανά συνδεσε.εγω ήμουν στην δουλειά.αν μπορέσω θα πάω αύριο να ζητήσω την εντολή διακοπής
DownUNDERground Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, iTroll είπε η αλήθεια ειναι ότι είχαν περάσει μερικές μέρες που έληξε ο λογαριασμός και τον πλήρωσα. Το ποσό ήταν 180κατι ευρώ. Δεν κόβουν έτσι απλά το ρεύμα για μερικές ημέρες μη πληρωμής φίλε. Αν ίσχυε θα τους κυνήγαγαν όλοι με μηνύσεις όπως θες κι εσύ. Συντάσσομαι με @l337. Δε νομίζω ότι τα λες όλα. 2
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, l337 είπε Πολλά κενά έχει η ιστορία σου με το κυριότερο ότι πήγε η πεθερά σου για συναλλαγή άλλου φυσικού προσώπου κάτι το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί. Επίσης, αφού όπως λες η πληρωμή δεν φαίνεται στο σύστημα, τι σου είπαν ότι τους έδωσες τον κωδ. συναλλαγής; Επίσης στον ΑΦΜ σου (του κατόχου τέλοσπάντων) τι ληξιπρόθεσμη οφειλή υπάρχει; του είπαν του κατόχου; Και επίσης, από πότε είναι αυτή η οφειλή; Πολλά δεν κολλάνε μεταξύ τους, το ξέρεις πρώτα απ' όλα κι εσύ ο ίδιος. 4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Δεν κόβουν έτσι απλά το ρεύμα για μερικές ημέρες μη πληρωμής φίλε. Αν ίσχυε θα τους κυνήγαγαν όλοι με μηνύσεις όπως θες κι εσύ. Συντάσσομαι με @l337. Δε νομίζω ότι τα λες όλα. Ανέβασα μια φωτογραφία! Δεν έχω λόγο να πω ψέματα.
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, iTroll είπε Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. ok, αλλά καταλαβαίνεις οτι δε γίνεται να πάει άλλος να πάρει πληροφορίες για την κατάσταση άλλου λογαριασμού με διαφορετικό ΑΦΜ , καλή επιτυχία
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, iTroll είπε Ανέβασα μια φωτογραφία! Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Εμένα το θέμα μου είναι να γίνει κάτι.δεν μπορώ να δεχτώ να μην χάνω μεροκάματο για να έχει η οικογένεια μου τα βασικά και να έρχεται από το πουθενά ένας να μου κόβει το ρεύμα.δεν το δέχομαι απλα 2
SabotazNic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δεν ξερω αν καταφερεις γενικα κατι. Στα ρολογια φαινονται κανονικα οι κωδικοι παροχης? Ειστε σε πολυκατοικια? Μαλλον ειχαν εντολη διακοπης απλα επιασαν λαθος ρολοι 1
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε ok, αλλά καταλαβαίνεις οτι δε γίνεται να πάει άλλος να πάρει πληροφορίες για την κατάσταση άλλου λογαριασμού με διαφορετικό ΑΦΜ , καλή επιτυχία Ο παππούς έχει πεθάνει εδώ και κοντά 10 χρόνια και πήγε η κόρη του ( η πεθερά μου) τώρα τι να σου πω.δεν πήγα εγώ και πάλι καλά γιατί δεν είμαι και πολύ ψύχραιμος.και αυτό θελω να αποφύγω.να μην φέρω κάνα γραφείο Τούμπα,έχω παιδιά να μεγαλώσω 2
SabotazNic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, korakios είπε ok, αλλά καταλαβαίνεις οτι δε γίνεται να πάει άλλος να πάρει πληροφορίες για την κατάσταση άλλου λογαριασμού με διαφορετικό ΑΦΜ , καλή επιτυχία Αφου ανηκει το ρευμα στον πατερα της πεθερας του, λογικο να παει και φανταζομαι θα εχει την εξουσιοδοτηση για τετοια πραγματα. @iTrollΓενικα, αν δεν ειναι εν ζωη ο παππους (οκ πηρα την απαντηση μου), καλο ειναι να κανετε τις διαδικασιες να περασει σε καποιον αλλο το ρευμα. @SPY_oo7 αν δεν καταλάβεις κάτι, να βοηθήσω. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από SabotazNic 1
iTroll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν ξερω αν καταφερεις γενικα κατι. Στα ρολογια φαινονται κανονικα οι κωδικοι παροχης? Ειστε σε πολυκατοικια? Μαλλον ειχαν εντολη διακοπης απλα επιασαν λαθος ρολοι Όχι.2 διαμερίσματα είναι στον πρώτο όροφο και δεν έχει τίποτα άλλο εκεί.2 ρολόγια στο ίδιο όνομα.κανενα δεν χρωστάει ούτε ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις