intruder99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα. Προσπαθώ να μπω στο outlook.live.com (όχι στην εφαρμογή) και μου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα. Αναφορά σε κείμενο Εντοπίσαμε ασυνήθιστη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας Microsoft [email protected] ή πιστεύουμε ότι τα διαπιστευτήριά σας είναι σε κίνδυνο. Για την ασφάλειά σας και προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις που μου ζητούνται, οπότε η επαλήθευση αποτυγχάνει. Σκέφτηκα να στείλω μήνυμα στο customer support της Microsoft, αλλά δεν τα κατάφερα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Τον λογαριασμό τον έχω πάνω από 5 χρόνια και δεν θέλω να τον χάσω.
kormos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα. Προσπαθώ να μπω στο outlook.live.com (όχι στην εφαρμογή) και μου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις που μου ζητούνται, οπότε η επαλήθευση αποτυγχάνει. Σκέφτηκα να στείλω μήνυμα στο customer support της Microsoft, αλλά δεν τα κατάφερα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Τον λογαριασμό τον έχω πάνω από 5 χρόνια και δεν θέλω να τον χάσω. Πόσο συχνά κάνεις χρήση το λογαριασμό αυτό? Από φυλλομετρητή μπαίνεις εδώ https://login.live.com/ και σου εμφανίζει αυτό που αναφέρεις?
intruder99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 3:24 ΜΜ, kormos είπε Πόσο συχνά κάνεις χρήση το λογαριασμό αυτό? Από φυλλομετρητή μπαίνεις εδώ https://login.live.com/ και σου εμφανίζει αυτό που αναφέρεις? Έκανα είσοδο τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα. Το χρησιμοποιούσα κυρίως για κάνω εγγραφή σε newsletters ή σε διάφορα eshops, οπότε δεν έχασα κάτι σημαντικό. Αλλά και πάλι μου την δίνει που δεν μπορώ να ανακτήσω έναν λογαριασμό που είχα τόσα χρόνια. Ναι από αυτό το link μπαίνω. Δοκίμασα Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Σε όλα εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα.
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, intruder99 είπε Έκανα είσοδο τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα. Το χρησιμοποιούσα κυρίως για κάνω εγγραφή σε newsletters ή σε διάφορα eshops, οπότε δεν έχασα κάτι σημαντικό. Αλλά και πάλι μου την δίνει που δεν μπορώ να ανακτήσω έναν λογαριασμό που είχα τόσα χρόνια. Ναι από αυτό το link μπαίνω. Δοκίμασα Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Σε όλα εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα. Μπορείς να παραθέσεις ένα screenshot?
intruder99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, kormos είπε Μπορείς να παραθέσεις ένα screenshot?
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Μάλιστα, στην επαλήθευση τι πάει λάθος? Κάνε μια δοκιμή στον παρακάτω σύνδεσμο https://support.microsoft.com/en-us/groupme/contact
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 On 02/03/2022 at 17:12, intruder99 said: . Αλλά και πάλι μου την δίνει που δεν μπορώ να ανακτήσω έναν λογαριασμό που είχα τόσα χρόνια. επειδη εβαλες random ή και ψευτικα στοιχεια και τωρα δεν μπορεις να τα απαντησεις.να εισαι τυχερος να σε ρωτησουν τι email ειχες μεσα μπας και στο ανοιξουν αν και πλεον δυσκολο εως απιθανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα