andreas1gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Mute_ είπε Αυτά είναι τα απεριόριστα της cosmote. Μόλις ενεργοποιήθηκαν χθες έπεσε κόφτης από τα 80mbps στα 11mbps. Εγώ μέσα στο σπίτι 22mbps είχα και χτες, 22 έχω και τώρα.... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από andreas1gr
Mute_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εγώ μέσα στο σπίτι 22mbps είχα και χτες, 22 έχω και τώρα.... Αυτές δεν είναι ταχύτητες 4g αλλά "adsl"....
andreas1gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, Mute_ είπε Αυτές δεν είναι ταχύτητες 4g αλλά "adsl".... Διάβασε τι έγραψες... Δες τι απάντησα...
Mute_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Διάβασε τι έγραψες... Δες τι απάντησα... Διάβασα. Στα 22mbps δεν μιλάμε για ταχύτητες 4g. Οπότε τι να κόψουν; Να το πάνε στα 2-3 mbps; Θα τους πάρουμε με τις πέτρες.Εγώ μιλάω για πτώσεις από ταχύτητες 4g σε "adsl". Να έβλεπα στο δικό σας 100mbps και σήμερα 90mbps να έλεγα oκ. Δεν είναι η πρώτη φορά που σε προσφορά απεριόριστων βλέπω τέτοιες πτώσεις. Κάθε φορά τα ίδια κάνει η cosmote. Και όχι δεν έχει φορτωμένο δίκτυο η περιοχή.
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 47 λεπτά πριν, jonis είπε Άντε μπας και κατεβάσουμε κανα mkv Για κατέβασε για μια ώρα συνεχόμενα με το κινητό σου wifi hotspot να μας πεις πότε θα κάνει μπαμ
_filippos_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Για κατέβασε για μια ώρα συνεχόμενα με το κινητό σου wifi hotspot να μας πεις πότε θα κάνει μπαμ σε iphone 11 pro max για ώρες... ούτε μπιμ ούτε μπαμ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Mute_ είπε Αυτές δεν είναι ταχύτητες 4g αλλά "adsl".... Συνηθισμενες ομως για μεσα στην Αθηνα και τα προαστια της αυτες οι ταχυτητες. Πολλοι μαλιστα δεν ειναι ουτε στα μισα απο αυτες. 4-7Mbps σε πολλες περιοχες της Αθηνας πιανω με wind, αντιθετα σε λιγοστες και σχετικα σπανια μπορω να πω, βλεπω κατι 300αριαMbps.
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε σε iphone 11 pro max για ώρες... ούτε μπιμ ούτε μπαμ. Ε πες το ότι είναι Apple, ποιότητα. Πάρε όμως και καμιά καινούργια συσκευή γιατί εγώ μιλάω για χρήση σε 5g... 🤣
_filippos_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Ε πες το ότι είναι Apple, ποιότητα. Πάρε όμως και καμιά καινούργια συσκευή γιατί εγώ μιλάω για χρήση σε 5g... 🤣 με την υλοποίηση που έχουν αυτη τη στιγμή στο 5G (αν κρίνω απο vodafone) δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω κινητό. Και το 4G μια χαρά είναι
jonis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν έχουν βάλει κάποιο κόφτη.
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καρα- κοφτη ειχε εδω χτες το βραδυ . 80 με την unlimited 10 με τη κοσμοκαρτα της προσφορας . Το upload ανοιχτο μονο και πιανει
Mute_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, matrixxx είπε Συνηθισμενες ομως για μεσα στην Αθηνα και τα προαστια της αυτες οι ταχυτητες. Πολλοι μαλιστα δεν ειναι ουτε στα μισα απο αυτες. 4-7Mbps σε πολλες περιοχες της Αθηνας πιανω με wind, αντιθετα σε λιγοστες και σχετικα σπανια μπορω να πω, βλεπω κατι 300αριαMbps. Δεν αντιλέγω ότι υπάρχει φόρτος δικτύου. Απλά σε μέρος που δεν υπάρχει τέτοιο ζόρι είναι απαράδεκτο και παράξενο τέτοιες πτώσεις ξαφνικά. 9.00 το πρωί και λίγο καλυτερεψε η κατάσταση με 65mbps. Αλλά πλάι μιλάμε για το ίδιο σημείο που μόλις λήξει η προσφορά θα πιάνει 80-90mbps ώρες αιχμής.
jonis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, tiniakos είπε Μια χαρά ταχύτητες το 5g Και φαντάσου να μην είχαμε και κόφτη. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις