Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Mute_ είπε

Αυτά είναι τα απεριόριστα της cosmote. Μόλις ενεργοποιήθηκαν χθες έπεσε κόφτης από τα 80mbps στα 11mbps.

Screenshot_2022-03-05-17-24-11-510.jpg

Εγώ μέσα στο σπίτι 22mbps είχα και χτες, 22 έχω και τώρα.... 

Screenshot_20220305_173645_com.android.chrome_edit_245488434642228.jpg

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εγώ μέσα στο σπίτι 22mbps είχα και χτες, 22 έχω και τώρα.... 

Screenshot_20220305_173645_com.android.chrome_edit_245488434642228.jpg

Αυτές δεν είναι ταχύτητες 4g αλλά "adsl".... 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mute_ είπε

Διάβασε τι έγραψες... Δες τι απάντησα... 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Διάβασε τι έγραψες... Δες τι απάντησα... 

Διάβασα. Στα 22mbps δεν μιλάμε για ταχύτητες 4g. Οπότε τι να κόψουν; Να το πάνε στα 2-3 mbps; Θα τους πάρουμε με τις πέτρες.Εγώ μιλάω για πτώσεις από ταχύτητες 4g σε "adsl". Να έβλεπα στο δικό σας 100mbps και σήμερα 90mbps να έλεγα oκ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε προσφορά απεριόριστων βλέπω τέτοιες πτώσεις. Κάθε φορά τα ίδια κάνει η cosmote. 

Και όχι δεν έχει φορτωμένο δίκτυο η περιοχή.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, jonis είπε

Άντε μπας και κατεβάσουμε κανα mkv :D

33CB4B2F-4D12-48A2-BBD7-90D8E7DDCDA4.png

Για κατέβασε για μια ώρα συνεχόμενα με το κινητό σου wifi hotspot να μας πεις πότε θα κάνει μπαμ

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Για κατέβασε για μια ώρα συνεχόμενα με το κινητό σου wifi hotspot να μας πεις πότε θα κάνει μπαμ

σε iphone 11 pro max για ώρες... ούτε μπιμ ούτε μπαμ.

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mute_ είπε

Συνηθισμενες ομως για μεσα στην Αθηνα και τα προαστια της αυτες οι ταχυτητες. Πολλοι μαλιστα δεν ειναι ουτε στα μισα απο αυτες. 4-7Mbps σε πολλες περιοχες της Αθηνας πιανω με wind, αντιθετα σε λιγοστες και σχετικα σπανια μπορω να πω,  βλεπω κατι 300αριαMbps.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _filippos_ είπε

σε iphone 11 pro max για ώρες... ούτε μπιμ ούτε μπαμ.

Ε πες το ότι είναι Apple, ποιότητα. Πάρε όμως και καμιά καινούργια συσκευή γιατί εγώ μιλάω για χρήση σε 5g... 🤣

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Ε πες το ότι είναι Apple, ποιότητα. Πάρε όμως και καμιά καινούργια συσκευή γιατί εγώ μιλάω για χρήση σε 5g... 🤣

με την υλοποίηση που έχουν αυτη τη στιγμή στο 5G (αν κρίνω απο vodafone) δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω κινητό. Και το 4G μια χαρά είναι

Δημοσ.
9 ώρες πριν, matrixxx είπε

Συνηθισμενες ομως για μεσα στην Αθηνα και τα προαστια της αυτες οι ταχυτητες. Πολλοι μαλιστα δεν ειναι ουτε στα μισα απο αυτες. 4-7Mbps σε πολλες περιοχες της Αθηνας πιανω με wind, αντιθετα σε λιγοστες και σχετικα σπανια μπορω να πω,  βλεπω κατι 300αριαMbps.

Δεν αντιλέγω ότι υπάρχει φόρτος δικτύου. Απλά σε μέρος που δεν υπάρχει τέτοιο ζόρι είναι απαράδεκτο και παράξενο τέτοιες πτώσεις ξαφνικά.

9.00 το πρωί και λίγο καλυτερεψε η κατάσταση με 65mbps. Αλλά πλάι μιλάμε για το ίδιο σημείο που μόλις λήξει η προσφορά θα πιάνει 80-90mbps ώρες αιχμής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...