Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.. Πριν απο 2 μερες παρατηρησα μεγαλη πτωση στην ταχυτητα και στην αποδοση του Ιντερνετ μου. Εκανα test με το speedtest και εδειξε οτι τα pings, download speed, upload speed , packet loss ειναι σε μαυρα χαλια αλλα το πιο εξωφρενικο απο ολα ειναι οτι μου δειχνει πως ο παροχος μου ειναι η Wind και οχι η Cosmote! Επισης εχει αλλαξει και η διευθυνση ΙP μου! Στη συνεχεια διαπιστωσα οτι το λαμπακι τις ενδειξης τηλεφωνου πανω στο modem/router της Cosmote ειναι σβηστο(δεν εχω συνδεδεμενη τηλεφωνικη συσκευη).
Εκανα ολες τις διαδικασιες με ελεγχο του καλωδιου,hard reset στο modem router κτλ αλλα δεν εχει διορθωθει το προβλημα... Τηλεφωνησα στη τεχνικη εξυπηρετηση της Cosmote αλλα απο οτι φαινεται ουτε αυτοι μπορουν να βγαλουν ακρη και εχω την εντυπωση οτι με εχουν περασει για καποιον ηλιθιο που εχει συνδεθει σε λαθος ρουτερ και κανει speedtest... Εχω δηλωσει βλαβη και περιμενω αλλα δεν βλεπω θερμη ανταποκριση πανω στο προβλημα.
Γνωριζει κανεις για πoιο λογο το speedtest μου βγαζει οτι ο παροχος μου ειναι η Wind και οχι η Cosmote, εχω χαλια ταχυτητα,αποδοση και γιατι η τηλεφωνικη γραμμη μου ειναι νεκρη ενω ομως το intenet λειτουργει? Υπαρχει περιπτωση να εχει γινει καποια λαθος εργασια στη συνδεσμολογια του καφαο η στο κουτι της πολυκατοικιας?

ΥΓ. Ειμαι παντα πελατης της Cosmote και δεν εχω κανει ποτε καποια αλλαγη παροχου.

Επεξ/σία από Hermes87GR
Δημοσ.

Τα παντα παιζουν φιλε μου...και δυστυχως δεν θα βγαλεις ευκολα ακρη αν δεν εχεις καποιον γνωστο στην εταιρια. εμεις ταλαιπωρουμαστε πανω απο 2 χρονια, οι μισοι στο support της cosmote λενε αλλα οι αλλοι μισοι αλλα. Τελικη λυση; Βαλαμε αυτο το ιντερνετ με sim καρτα και κοψαμε ακομα και το σταθερο. και μιλαμε δεν ειμαστε καν πανω απο 10 χλμ απο το κεντρο της Αθηνας. 

απο οτι φαινεται υπαρχουν ενα σωρο χαλασμενα καλωδια και ΚΑΦΑΟ που ο ΟΤΕ δεν ενδιαφερεται να κανει τιποτα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Captain_Iglo είπε

Τα παντα παιζουν φιλε μου...και δυστυχως δεν θα βγαλεις ευκολα ακρη αν δεν εχεις καποιον γνωστο στην εταιρια. εμεις ταλαιπωρουμαστε πανω απο 2 χρονια, οι μισοι στο support της cosmote λενε αλλα οι αλλοι μισοι αλλα. Τελικη λυση; Βαλαμε αυτο το ιντερνετ με sim καρτα και κοψαμε ακομα και το σταθερο. και μιλαμε δεν ειμαστε καν πανω απο 10 χλμ απο το κεντρο της Αθηνας. 

απο οτι φαινεται υπαρχουν ενα σωρο χαλασμενα καλωδια και ΚΑΦΑΟ που ο ΟΤΕ δεν ενδιαφερεται να κανει τιποτα.

Ευχαριστω για την απαντηση σου! Εχω περιπου 6 χρονια που μετακομισα σε αυτο το σπιτι και εκανα τη συνδεση ιντερνετ στη Cosmote. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα (φυσικα ποτε δεν πηρα αυτο που πληρωνω και που αναγραφει το συμβολαιο).

Εχω 50αρα vdsl και συγκεκριμενα μεχρι πριν απο μερικες ειχα 7-8ms pings , 31 download , 4,55 upload , 0% packet loss. Τωρα μου βγαζει 33ms pings , 12download , 0,3 upload , 75% packet loss και το πιο αστειο ειναι οτι μου βγαζει οτι ο παροχος μου ειναι η Wind!!!

Κατα καιρους τους επαιρνα τηλεφωνο να τους ρωτησω γιατι ενω πληρωνω τοσα χρονια για 50 τελικα πιανω 30 και μου απαντανε οτι "ετσι ειναι" , "περιμενετε σε 1 χρονο οπου θα γινει αναβαθμιση του δικτυου"... Εχουν περασει 6 χρονια και καθε χρονο περιμενω... Η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο!

Στον ελευθερο μου χρονο ασχολουμαι με το gaming αλλα τωρα με αυτα χαλια που να παιξω... Ελπιζω να εντοπισουν το προβλημα και να το διορθωσουν αλλιως θα εχουμε τραβηγματα.....

Δημοσ.

καλο κουραγιο. το προβλημα ειναι οτι και παροχο να αλλαξεις, καλωδια και καφαο του οτε ειναι παλι. Εμεις αναγκαστικα παμε στη λυση που θα ακυρωσουμε τη γραμμη τηλεφωνου και θα παιρνουμε ιντερνετ μεσω των 5G Sim που δινουν οι εταιριες για οικιακη χρηση. Μιλαμε για καταντια....και ειμαστε και σχετικα κοντα στο κεντρο της Αθηνας. 

Και ολα αυτα την εποχη που ο Ελον Μασκ λεει θα στειλει ανθρωπους στον Αρη.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Hermes87GR είπε

Κατα καιρους τους επαιρνα τηλεφωνο να τους ρωτησω γιατι ενω πληρωνω τοσα χρονια για 50 τελικα πιανω 30 και μου απαντανε οτι "ετσι ειναι" , "περιμενετε σε 1 χρονο οπου θα γινει αναβαθμιση του δικτυου"... Εχουν περασει 6 χρονια και καθε χρονο περιμενω...

Ορίστε λοιπόν. Έγινε η αναβάθμιση. :mad:

Πέρα από το τρόλλινγκ, τους ζήτησες να σου αλλάξουν το ρούτερ μήπως φταίει αυτό;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Εχω νεα παιδια...Κατα τυχη πετυχα εναν τεχνικο του OΤΕ εξω απο το σπιτι μου και τον ρωτησα αν ειναι για μενα δινοντας του τα στοιχεια της δικης μου αναφορας βλαβης και τελικα ναι, ειχε ερθει για μενα... Τρελος συγχρονισμος! Ειχε μολις τελειωσει την εργασια του απο το καφαο της γειτονιας και με ενημερωσε οτι ο ΟΤΕ εκανε λαθος και συνεδεσε στη δικη μου γραμμη αλλη γραμμη Wind😂😂😂... Τελος παντων μαλλον το διορθωσε ο ανθρωπος... Πριν απο λιγο και για περιπου 35 λεπτα πρεπει να ειχαν μπει στο modem/router μου και να εκαναν ρυθμισεις, αφου μου κοπηκε τελειως η συνδεση και τα λαμπακια αναβοσβηναν συνεχεια. Οταν ηρεμησε εκανα παλι τεστ και αυτη τη φορα μου βγαζει τα αποτελεσματα που ειχα πριν το προβλημα, καθως επισης μου βγαζει οτι ο παροχος μου ειναι και παλι η Cosmote και οχι η Wind😂.Ομως το λαμπακι της ενδειξης του τηλεφωνου πανω στο modem/router παραμενει σβηστο αρα κατι συνεχιζει να μην πηγαινει σωστα.

Τελος παντων απο οτι φαινεται εχουν εντοπισει το προβλημα και μαλλον θα διορθωθει. Μου φανηκε τελειως "κουλο" που το speedtest εδειχνε οτι ο παροχος μου ειναι η Wind ενω εχω Cosmote και σκεφτηκα να το γραψω εδω αφου δεν βρηκα κατι αντιστοιχο στην αναζητηση.

Καλη συνεχεια σε ολους και ελπιζω καποια στιγμη στην Ελλαδα να σοβαρευτουν και να παρεχουν σωστες υπηρεσιες , χωρις προβληματα... Τους πληρωνουμε κανονικα επειδη τους εχουμε αναγκη και αυτοι μας δουλευουν! Που να βρουμε ομως το δικιο μας μετα? Αντε να μπλεξουμε με δικαστηρια...

Ακουσα οτι ο Κουλης εκανε συνεργασια με τους Γερμανους και οτι μεσα στα επομενα 5 χρονια θα εχουν τα περισσοτερα σπιτια fiber. Για να δουμε....

Δημοσ.

Για το τηλέφωνο ξαναπάρε στην εξυπηρέτηση να το δούνε. Μην το αφήνεις και περιμένεις τζάμπα γιατί αν δεν ήρθε αμέσως δεν θα έρθει ποτέ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Για το τηλέφωνο ξαναπάρε στην εξυπηρέτηση να το δούνε. Μην το αφήνεις και περιμένεις τζάμπα γιατί αν δεν ήρθε αμέσως δεν θα έρθει ποτέ.

Θα τους παρω τωρα... Ευχαριστω!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hermes87GR είπε

Ακουσα οτι ο Κουλης εκανε συνεργασια με τους Γερμανους και οτι μεσα στα επομενα 5 χρονια θα εχουν τα περισσοτερα σπιτια fiber. Για να δουμε....

Ναι, με εντολή του Μωυσή θα κάνουν οι Γερμανοί επενδύσεις σε δίκτυα FTTH και όχι ότι αυτά τα δίκτυα είναι προγραμματισμένα από χρόνια, όχι μόνον από την Cosmote αλλά και από άλλους παρόχους, καθώς και τα σχετικά προγράμματα broadband (Rural, SFBB, UFBB,WiFi4EU κλπ) έτσι ώστε να είμαστε μέσα στο χρονοδιαγράμματα της "Ψηφιακής Ατζέντας 2020" που ξεκίνησε το 2010 και την συνέχειά της ως "Ψηφιακή Πυξίδα 2030" για την επόμενη δεκαετία.

Δημοσ.

Ελπιζω να απαιτησες να σου περικοψουν τα παγια που αντιστοιχουνε στις μερες που ειχαν κανει τη χοντραδα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...