Mary_alice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Παιδια πληρωνω δόσεις εφορίας (120) μέσω e-banking από εθνική. Η προθεσμία λήγει σήμερα 28/02, αλλα εχω πληρώσει απο νωρις μεσημέρι Παρασκευής. Δε μου έχει εμφανιστεί κάτι στα στοιχεία πληρωμών ομως στο taxis, και η συναλλαγή ήταν επιτυχής εχω και αποδειξη ονλαιν. Μήπως εχει παει κατι στραβά να το ψαξω; Εχω στειλει και μήνυμα σε Ααδε, αλλα δε ξερω ποτε θα το δουν. 🙄
iml Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαλήθευσε μόνο ότι η συναλλαγή από την τράπεζα έχει εγκριθεί. Αν έχει αφαιρεθεί το ποσό όλα οκ. Αν είναι pending και υπάρχουν τα χρήματα για να ολοκληρωθεί, πάλι οκ, θα γίνει σημερα. Μπορεί απλά να έχει καθυστερήσει λογω Σ-Κ, έχεις και την απόδειξη συναλλαγής, όλα καλά, το σύστημα λαμβάνει υπόψη την ημ/νια (εντολή) καταθεσης της οφειλής. Στα στοιχεια πληρωμών του taxis πάντα -σχεδόν- αργούν να φανούν (2-5 μέρες). ΜΟΝΟ αν δεις στο ιστορικό των συναλλαγών της τράπεζας καμία ένδειξη "ακυρώθηκε" πρέπει να ψαχτείς. (με την προυπόθεση ότι η ταυτότητα οφειλής που συμπλήρωσες είναι η σωστή και δεν έβαλες τπτ άκυρο) Φυσιολογική η καθυστέρηση, μην ανησυχείς. (Το μηνυμα σε Ααδε μπορεί να αργήσει πολύ να απαντηθεί) 😀 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από iml
Mary_alice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, iml είπε Επαλήθευσε μόνο ότι η συναλλαγή από την τράπεζα έχει εγκριθεί. Αν έχει αφαιρεθεί το ποσό όλα οκ. Αν είναι pending και υπάρχουν τα χρήματα για να ολοκληρωθεί, πάλι οκ. Μπορεί απλά να έχει καθυστερήσει λογω Σ-Κ, έχεις και την απόδειξη συναλλαγής, όλα καλά, το σύστημα λαμβάνει υπόψη την ημ/νια καταθεσης της οφειλής. Στα στοιχεια πληρωμών του taxis πάντα -σχεδόν- αργούν να φανούν (2-5 μέρες). ΜΟΝΟ αν δεις στο ιστορικό των συναλλαγών της τράπεζας καμία ένδειξη "ακυρώθηκε" πρέπει να ψαχτείς. (με την προυπόθεση ότι η ταυτότητα οφειλής που συμπλήρωσες είναι η σωστή και δεν έβαλες τπτ άκυρο) Φυσιολογική η καθυστέρηση, μην ανησυχείς. (Το μηνυμα σε Ααδε μπορεί να αργήσει πολύ να απαντηθεί) 😀 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πράγματι τα χρήματα εχουν φυγει, δε βλεπω τίποτα ουτε στο λογιστικό υπόλοιπο παρα ενα άσχετο μικρό ποσό μάλλον απο αγορές. Η ταυτότητα οφειλής ειναι αποθηκευμένη ευτυχώς και την διαλέγω να στείλει λεφτά καθε μηνα, το τσεκαρα βεβαια ακόμα κιαυτο καλού κακού. Κολλησα κυριως γιατι ειχα 4g οταν εγινε η συναλλαγή και αφού εγινε, δε μου φορτωνε μετα την αρχικη για να δείξει το νεο μου υπόλοιπο (το οποιο με ενα ριφρες οκ εμφανίστηκε όπως έπρεπε). Θα περιμένω να παει 8 η ωρα να ζαλίσω την εθνική μαλλον 😅
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, Mary_alice said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πράγματι τα χρήματα εχουν φυγει, δε βλεπω τίποτα ουτε στο λογιστικό υπόλοιπο παρα ενα άσχετο μικρό ποσό μάλλον απο αγορές. Η ταυτότητα οφειλής ειναι αποθηκευμένη ευτυχώς και την διαλέγω να στείλει λεφτά καθε μηνα, το τσεκαρα βεβαια ακόμα κιαυτο καλού κακού. Κολλησα κυριως γιατι ειχα 4g οταν εγινε η συναλλαγή και αφού εγινε, δε μου φορτωνε μετα την αρχικη για να δείξει το νεο μου υπόλοιπο (το οποιο με ενα ριφρες οκ εμφανίστηκε όπως έπρεπε). Θα περιμένω να παει 8 η ωρα να ζαλίσω την εθνική μαλλον 😅 λογικα σημερα θα φανει
Mary_alice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δυστυχώς ακομα τίποτα αν και μου ειπαν απο Ααδε (τηλεφωνικά) οτι και να αργήσει να φανει, μολις ενημερωθει το σύστημα θα σβηστουν και προσαυξήσεις που θα εχουν μπει (γιατι δε το βλεπω να βγαίνει ούτε αύριο). Οπως και να χει απο τραπεζα μου επιβεβαίωσαν οτι εγινε πληρωμή, οπότε περιμένω (πήρα και εκει).
InsertCoinToJoi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 η πληρωμη ολα καλα.... στην ααδε θα φανουν σε 3-4 εργασιμες
Clytoceyx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Την προτελευταια φορα στις δοσεις της εφοριας εκαναν 2 εβδομαδες να βεβαιωσουν την πληρωμη απο ΑΑΔΕ. Μαλιστα, ειχαν μπει και οι τοκοι αφου περασε ο μηνας, οι οποιοι σβηστηκαν μετα την βεβαιωση των πληρωμων. Πρωτη φορα ολο αυτο μετα απο πολλα χρονια. Στις δοσεις του Φλεβαρη, πληρωσα στις 24 και σημερα που κοιταξα ειχαν βεβαιωθει ολες οι πληρωμες. Οποτε, αν εσυ εκανες την πληρωμη εγκαιρα, μην ανησυχεις.
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Mary_alice είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δυστυχώς ακομα τίποτα αν και μου ειπαν απο Ααδε (τηλεφωνικά) οτι και να αργήσει να φανει, μολις ενημερωθει το σύστημα θα σβηστουν και προσαυξήσεις που θα εχουν μπει (γιατι δε το βλεπω να βγαίνει ούτε αύριο). Οπως και να χει απο τραπεζα μου επιβεβαίωσαν οτι εγινε πληρωμή, οπότε περιμένω (πήρα και εκει). Σωστά στα είπαν στην ΑΑΔΕ, πάντα έτσι γίνεται, αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι το εάν η πληρωμή φανεί μέσα σε 2 μέρες ή 2 βδομάδες. Όπως και να έχει δεν πρέπει να σε ανησυχεί, και να αργήσει, και να μην φανεί ποτέ, εφόσον έχεις στα χέρια σου το αποδεικτικό συναλλαγής μπορείς ανά πάσα στιγμή να αποδείξεις ότι πλήρωσες εγκαίρως.
Mary_alice Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ ολους και παλι, αίσιο τελος φαινονται στα στοιχεία πληρωμών πλέον οποτε αναμενω να περάσει κανονικα απο αύριο.😀 Πάντως να πω οτι σε τοσο μεγαλες ρυθμίσεις διάρκειας 10 χρονών περίπου σαν κιαυτη, το να σου δινουν ευκαιρία να αργησεις μονο μια φορά δόση και να μη τη χασεις ειναι μαλλον ακατόρθωτο... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από Mary_alice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα