Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Όντας νέος οδηγός μόλις πήρα το δίπλωμα Α2 και πιστεύω είμαι έτοιμος για μια νέα μηχανη. Προς το παρόν δεν έχω κάτι στο μυαλό μου διότι αλλες μηχανές μου αρέσουν (sport) και άλλη μου χρειάζεται (touring).

Οι διαδρομές που θα κάνω είναι κυρίως μέσα στην πόλη και γύρω γύρω αλλά και το αθηνα- Θεσσαλονίκη 3-4 φορές το χρόνο. Το μπάτζετ μου είναι καπου στα 3500-3800. Ελπίζω να μου δώσετε αρκετές ιδέες.

Δημοσ.

Καλημέρα Ηλία .Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις καποιο dayotona t310 η το voge 300 ds η το beneli trk 250 μιας και είναι μικρά adventure και θα σε καλύψουν για αυτό που θες με μια παραχώρηση ως προς την Αθήνα.

Για πιο sport οδήγηση θα κοίταγα για κάποιο gsxr ,cbr ,ninja 250 μιας και όλα περίπου είναι τα ίδια.

Με πάντα γνώμονα τα λεφτά σου και πως είσαι νέος οδηγός!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα κι από μένα. Είμαι κι εγώ νεα οδηγός και αρκετά κοντή (1.60). Θέλω ένα μηχανάκι για μέσα στην πόλη, το οποίο όμως να μου αρέσει και αισθητικά. Δηλαδή κάποια naked ή sport μοτοσυκλέτα. Σήμερα είδα ένα mt το οποίο λόγω ύψους δε μπόρεσα να κουμαντάρω ούτε στο ελάχιστο. Οι απορίες μου είναι τρεις:

1) υπάρχει τρόπος να χαμηλώσει το μτ με ασφάλεια;

2) έχετε να μου προτείνετε κάτι έως 300κκ το οποίο να είναι ανετο για το ύψος μου; 

3) για τις cf moto, τι απόψεις υπάρχουν;;

Σας ευχαριστώ πολύ :))

Δημοσ.
7 ώρες πριν, frosoK είπε

Σήμερα είδα ένα mt το οποίο λόγω ύψους δε μπόρεσα να κουμαντάρω ούτε στο ελάχιστο.

τι εννοείς δεν μπόρεσες να κουμαντάρεις; δεν πατούσες κάτω με τα δύο πόδια; δεν πατούσες ούτε με το ένα; 

το mt έχει αρκετά χαμηλή σέλα στα 78cm και δύσκολά κάποιο μηχανάκι να έχει ποιό κοντή σέλα..  το kawasaki z300 έχει ίδιο ύψος, το honda cbr 300r έχει το ίδιο ύψος... 

(το σκούτερ μου να φανταστείς έχει 79cm, η μηχανή μου 85cm)

Δημοσ.
8 hours ago, frosoK said:

Παιδιά καλησπέρα κι από μένα. Είμαι κι εγώ νεα οδηγός και αρκετά κοντή (1.60). Θέλω ένα μηχανάκι για μέσα στην πόλη, το οποίο όμως να μου αρέσει και αισθητικά. Δηλαδή κάποια naked ή sport μοτοσυκλέτα. Σήμερα είδα ένα mt το οποίο λόγω ύψους δε μπόρεσα να κουμαντάρω ούτε στο ελάχιστο. Οι απορίες μου είναι τρεις:

1) υπάρχει τρόπος να χαμηλώσει το μτ με ασφάλεια;

2) έχετε να μου προτείνετε κάτι έως 300κκ το οποίο να είναι ανετο για το ύψος μου; 

3) για τις cf moto, τι απόψεις υπάρχουν;;

Σας ευχαριστώ πολύ :))

Σε πιο χαμηλό υπάρχει το Zontes V310. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το mt-125 που δοκίμασα, μάλλον είναι πιο ψηλό γιατί έχει σέλα στα 810μμ. Οπότε ήμουν στις μύτες και στα δύο πόδια. Τυχαία δοκίμασα μια κατεβασμένη νιντζα 400αρα, η οποία μου καθισε τελεια. Θα δοκιμάσω και το μτ-03. Το ζοντες θα δω αν υπάρχει κάπου στη Θεσσαλονίκη, να το δοκιμάσω. Για το κινέζικο είστε αρνητικοί; Επίσης είδα ένα voge γύρω στα 780μμ σέλα. Λέω να το δω κι αυτό, απλά δε βρίσκω απόψεις όσον αφορά την αξιοπιστία τους...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, frosoK είπε

Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το mt-125 που δοκίμασα, μάλλον είναι πιο ψηλό γιατί έχει σέλα στα 810μμ. Οπότε ήμουν στις μύτες και στα δύο πόδια. Τυχαία δοκίμασα μια κατεβασμένη νιντζα 400αρα, η οποία μου καθισε τελεια. Θα δοκιμάσω και το μτ-03. Το ζοντες θα δω αν υπάρχει κάπου στη Θεσσαλονίκη, να το δοκιμάσω. Για το κινέζικο είστε αρνητικοί; Επίσης είδα ένα voge γύρω στα 780μμ σέλα. Λέω να το δω κι αυτό, απλά δε βρίσκω απόψεις όσον αφορά την αξιοπιστία τους...

Το voge 300r το πήρα για τη γυναίκα που που είναι 1.55 και το καταφέρνει.Παταει οριακά με τις μύτες και τα δύο πόδια αλλά αν βάλει το ένα πόδι στο μασπιε με το άλλο πατάει καλύτερα.

Δημοσ.
20 hours ago, frosoK said:

Εγώ πάντως δεν είμαι αρνητικός με τα κινέζικα. 

Άλλωστε και το V310 που έγραψα κινέζικο είναι. 

Απλά δεν ξέρω αν η Cfmoto έχει μηχανές με τόσο χαμηλή θέση οδήγησης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...