Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν έχεις ασφάλεια όταν είσαι εγγεγραμμένος ως άνεργος; 

Λήγει η ασφάλεια μου στο ΙΚΑ τον επόμενο μήνα και δε ξέρω αν θα έχω αυτόματα ασφάλεια από τον ΟΑΕΔ ή αν θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, KpL3 είπε

Λήγει η ασφάλεια μου στο ΙΚΑ τον επόμενο μήνα και δε ξέρω αν θα έχω αυτόματα ασφάλεια από τον ΟΑΕΔ ή αν θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση; 

Λογικά έχεις και για την καινούργια σεζόν να δεις online την ασφαλιστική σου ικανότητα  

https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ergasias-kai-koinonikon-upotheseon/elektronikos-ethnikos-phoreas-koinonikes-asphalises-e-ephka/asphalistike-ikanoteta

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, KpL3 είπε

θα κάνεις αίτηση, δες αν δικαιούσαι

https://www.oaed.gr/parokhi-iatrofarmakeftikis-perithalpsis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από όσο γνωρίζω όλοι έχουν ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, ακόμη και οι άνεργοι, αρκεί να έχεις ΑΜΚΑ. Η μόνη διαφορά σε περίπτωση που δεν έχεις κανονική ασφάλιση (δηλαδή ένσημα στην ουσία) είναι ότι δικαιούσαι δωρεάν εξετάσεις μόνο σε δημόσια νοσοκομεία, αν πας σε ιδιώτη ιατρό θα πρέπει να πληρώσεις.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Εφόσον έχεις κάρτα ανεργίας, σε καλύπτει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καλό είναι να έχεις εκτυπωμένη την βεβαίωση απο τον ΟΑΕΔ.Αν και λογικά θα φαίνεται μέσω του ΑΜΚΑ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εφόσον έχεις κάρτα ανεργίας, σε καλύπτει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καλό είναι να έχεις εκτυπωμένη την βεβαίωση απο τον ΟΑΕΔ.Αν και λογικά θα φαίνεται μέσω του ΑΜΚΑ.

Μόνο ΑΜΚΑ ζητάνε πλέον, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Είχα πάει σε κέντρο υγείας προσωπικά για θέμα υγείας, ενώ ήμουν άνεργος και με "ληγμένη" ασφάλιση, και μου ζήτησαν μόνο ΑΜΚΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...