KpL3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Ξέρει κάποιος αν έχεις ασφάλεια όταν είσαι εγγεγραμμένος ως άνεργος; Λήγει η ασφάλεια μου στο ΙΚΑ τον επόμενο μήνα και δε ξέρω αν θα έχω αυτόματα ασφάλεια από τον ΟΑΕΔ ή αν θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση;
tollisth Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, KpL3 είπε Ξέρει κάποιος αν έχεις ασφάλεια όταν είσαι εγγεγραμμένος ως άνεργος; Λήγει η ασφάλεια μου στο ΙΚΑ τον επόμενο μήνα και δε ξέρω αν θα έχω αυτόματα ασφάλεια από τον ΟΑΕΔ ή αν θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση; Λογικά έχεις και για την καινούργια σεζόν να δεις online την ασφαλιστική σου ικανότητα https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ergasias-kai-koinonikon-upotheseon/elektronikos-ethnikos-phoreas-koinonikes-asphalises-e-ephka/asphalistike-ikanoteta 1
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, KpL3 είπε Ξέρει κάποιος αν έχεις ασφάλεια όταν είσαι εγγεγραμμένος ως άνεργος; Λήγει η ασφάλεια μου στο ΙΚΑ τον επόμενο μήνα και δε ξέρω αν θα έχω αυτόματα ασφάλεια από τον ΟΑΕΔ ή αν θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση; θα κάνεις αίτηση, δες αν δικαιούσαι https://www.oaed.gr/parokhi-iatrofarmakeftikis-perithalpsis
gokuthelegend Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από όσο γνωρίζω όλοι έχουν ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, ακόμη και οι άνεργοι, αρκεί να έχεις ΑΜΚΑ. Η μόνη διαφορά σε περίπτωση που δεν έχεις κανονική ασφάλιση (δηλαδή ένσημα στην ουσία) είναι ότι δικαιούσαι δωρεάν εξετάσεις μόνο σε δημόσια νοσοκομεία, αν πας σε ιδιώτη ιατρό θα πρέπει να πληρώσεις. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από gokuthelegend
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Εφόσον έχεις κάρτα ανεργίας, σε καλύπτει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καλό είναι να έχεις εκτυπωμένη την βεβαίωση απο τον ΟΑΕΔ.Αν και λογικά θα φαίνεται μέσω του ΑΜΚΑ.
gokuthelegend Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εφόσον έχεις κάρτα ανεργίας, σε καλύπτει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καλό είναι να έχεις εκτυπωμένη την βεβαίωση απο τον ΟΑΕΔ.Αν και λογικά θα φαίνεται μέσω του ΑΜΚΑ. Μόνο ΑΜΚΑ ζητάνε πλέον, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Είχα πάει σε κέντρο υγείας προσωπικά για θέμα υγείας, ενώ ήμουν άνεργος και με "ληγμένη" ασφάλιση, και μου ζήτησαν μόνο ΑΜΚΑ.
japetus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Από 15 Μαρτίου η δωρεάν συνταγογραφηση και εξετάσεις θα γίνεται μόνο μέσα από δημόσιες δομές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα