Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, corsa2 είπε

Πολύ σωστά! Με αυτή ακριβώς τη σκέψη ρώτησα και για την κάλυψη ποιο πάνω. Στο ίδιο εργοστάσιο φτιάχνονται και διανέμονται σε όλη την Ευρώπη! 

Εφόσον η αντιπροσωπεία μπορεί να ελέγξει τα πάντα, γιατί να μην καλύψει κάποια βλάβη που μπορεί να προκληθεί από πχ. Αστοχία υλικού;

Τώρα εάν αυτή είναι η πολιτική και δεν έχουμε καμία πιθανότητα σε περίπτωση βλάβης... Τι να κάνουμε, θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη όπως πάντα!

Κοίταξε εγώ μένω Γερμανία και με αφορά η εγγύηση της Ελλάδας μόνο σε περίπτωση που γίνει κάτι κατά τις καλοκαιρινές διακοπές όπου θα είμαι Ελλάδα αλλά και πάλι θα βρω άκρη.

Εσύ θα πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο και να βρεις το ιστορικό του αυτοκινήτου ώστε να είσαι καλυμμένος.

45 λεπτά πριν, spooker είπε

αυτοκίνητο δεν διαλέγεις σύμφωνα με το πόσα χρόνια εγγύηση έχει αλλά τις πιθανότητες να μην χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης. Για αυτό και μόνο θα διάλεγα ιαπωνέζικο αυτοκίνητο.

Συμφωνώ  αν και κρατάω μικρό καλάθι για τους Ιάπωνες πλέον.

Το μέλλον θα δείξει!!!

• Like 1
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spooker είπε

Για αυτό και μόνο θα διάλεγα ιαπωνέζικο αυτοκίνητο.

Εδώ κ περισσότερα από 15 χρόνια πάντως, μόνο Ιαπωνικά δεν είναι τα TOYOTA....

*Toyota έχω. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

*Toyota έχω. 

Δεν παίζει τόσο ρόλο  πλέον που φτιάχνετε, αν ο ποιοτικός ελενχος παραμένει στους Ιάπωνες και δεν κάνουν εκπτώσεις τότε το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

*Toyota έχω. 

εγώ πάντως αναφερόμουν σε Subaru

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

repair-cost.jpg

tsb-greek.jpg

Δικά μου είναι αυτά που ανέβασες. Χα χα χα χα χα 

Toyota εγγύηση. Στο μεταξύ παίζει να δώσεις τα 2500€ κ να μην φτιάχνεται γιατί αν δεν δώσεις άλλα 1500 για μπλοκ κυλινδρων . 

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

repair-cost.jpg

tsb-greek.jpg

Eλιωσε αυτη η καραμελα  με τις καποιες ελατωματικες παρτιδες του 1NR-FE.Η Γερμανικη λαδοπαραγωγη, εβγαλε αμετρητους λαδοφαγους  με δεκαδες κωδικους σε κρουποβαγκεν και BMW.Για να μην βαλω τις ΙταλοΓαλλικες δυναμεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

repair-cost.jpg

tsb-greek.jpg

Εντάξει αυτό δε λέει κάτι για την αξιοπιστία μιας εταιρείας.

Πριν δύο μήνες το δικό μου bmw e90 325i 2500€ μόνο αντικατάσταση 4αρων βαλβιδων τσιμουχακια και καδενα. στα 134000χλμ. Και ακόμα καίει λάδια 1 λίτρο στα 600χλμ.

inbound1132246607251744211.jpg

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Eλιωσε αυτη η καραμελα  με τις καποιες ελατωματικες παρτιδες του 1NR-FE.Η Γερμανικη λαδοπαραγωγη, εβγαλε αμετρητους λαδοφαγους  με δεκαδες κωδικους σε κρουποβαγκεν και BMW.Για να μην βαλω τις ΙταλοΓαλλικες δυναμεις.

H Toyοταρα έπαθε Vag Group.

Δημοσ.

γρήγορο με μικρή κατανάλωση λίγα κυβικά και τούρμπο τρικυλινδο  και Αξιόπιστο δεν πάνε μαζί. Μάξιμουμ 100.000χλμ. αντέχει ένας κινητήρας με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, corsa2 είπε

Πολύ σωστά! Με αυτή ακριβώς τη σκέψη ρώτησα και για την κάλυψη ποιο πάνω. Στο ίδιο εργοστάσιο φτιάχνονται και διανέμονται σε όλη την Ευρώπη! 

Εφόσον η αντιπροσωπεία μπορεί να ελέγξει τα πάντα, γιατί να μην καλύψει κάποια βλάβη που μπορεί να προκληθεί από πχ. Αστοχία υλικού;

Τώρα εάν αυτή είναι η πολιτική και δεν έχουμε καμία πιθανότητα σε περίπτωση βλάβης... Τι να κάνουμε, θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη όπως πάντα!

Γιατι η ελληνική αντιπροσωπεία να καλύψει μια βλαβη αυτοκινήτου που δεν έχει αγοραστεί απο αυτή και εχει περάσει το υποχρεωτικό που ορίζει ο κατασκευαστής; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Γιατι η ελληνική αντιπροσωπεία να καλύψει μια βλαβη αυτοκινήτου που δεν έχει αγοραστεί απο αυτή και εχει περάσει το υποχρεωτικό που ορίζει ο κατασκευαστής; 

θεωρητικά, η Ευρώπη είναι μία ενιαία αγορά και θα πρέπει οι ίδιοι όροι να υπάρχουν στα κράτη της. εδώ γίνεται ανάλογα με την πολιτική που θέλει να πουλήσει η κάθε εταιρεία. καθώς οι Έλληνες κρατάνε τα αυτοκίνητα πολύ, η Toyota εμπορικά δίνει την 6ετία που σε πολλούς ακούγεται ωραίο. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν ακούνε την 6ετία καθώς εκεί το αυτοκίνητο έχει κάνει τουλάχιστον 120κ χλμ και το πάνε για άλλαγμα.

Δημοσ.

ως πρωην κατοχος aygo (ολοκαινουργιου) αγορασμενο απο εξωτερικο το ειχα ψαξει αρκετα. Ακομα και αν εισαι σε αλλη χωρα σε καλυπτει η εγγυηση. Η εγγυηση της toyota ισχυει για τις κυριοτερες ευρωπαικες χωρες (ακομα και Αλβανια!). Φανταζομαι και αν αυριο αγορασω ενα καινουργιο τουοτα απο Ελλαδα και παω ταξιδι Ιταλια θα με καλυψει εκει η αντιπροσωπια αν παω σε προγραμματισμενο σερβις

https://nl.toyota.be/content/dam/toyota/nmsc/belgium/local-assets/relax/TOY-SW-00NL-07-22.pdf

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

ως πρωην κατοχος aygo (ολοκαινουργιου) αγορασμενο απο εξωτερικο το ειχα ψαξει αρκετα. Ακομα και αν εισαι σε αλλη χωρα σε καλυπτει η εγγυηση. Η εγγυηση της toyota ισχυει για τις κυριοτερες ευρωπαικες χωρες (ακομα και Αλβανια!). Φανταζομαι και αν αυριο αγορασω ενα καινουργιο τουοτα απο Ελλαδα και παω ταξιδι Ιταλια θα με καλυψει εκει η αντιπροσωπια αν παω σε προγραμματισμενο σερβις

https://nl.toyota.be/content/dam/toyota/nmsc/belgium/local-assets/relax/TOY-SW-00NL-07-22.pdf

Η 3τής εγγύηση της TOYOTA, ναι θα σε καλύψει. Εδώ μιλάμε για τα πρόσθετα 3 έτη που δίνει ο Έλληνας αντιπρόσωπος. 

• Like 4
Δημοσ.

ακριβως το ιδιο 6 ετες προγραμμα που υπαρχει στην Ελλαδα υπαρχει και στις υπολοιπες χωρες της Ευρωπης

μαλλον εσυ δεν ειδες προσφατα το site της toyota hellas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...