Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω καλή gpu για 1080p 60fps obs recording.

G-Gamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

αμα παρεις 250 ,340 ευρω μια 1080,  αν αντεξει 2 χρονια εκανες αποσβεση

εδω υπαρχουν ακομη καρτες 10ετιας με 5000 αναψε σβησε κ τρεχουν ακομη ..ακομη κ πλειστεισον 1,2 βρισκεις λειτουργικα..

αμα ειναι να πληρωνεις 900 ευρω για σιγουρια καληνυχτα

Αλλο λεω εγω και αλλο εσυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αλλο λεω εγω και αλλο εσυ.

ασε τα γκειμιγκ, παμε για ψαροτουφεκο παραγαδι πετονια, ετσι οπως παει θα μας χρειαστει μεχρι να ισιωσουν μερικα.

με ενα καλο χταποδι τρως 2 μερες,

μην φαμε μονο τα ψαρια που ζουν στα λιμανια..

τους κέφαλους..

16 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

ασε τα γκειμιγκ, παμε για ψαροτουφεκο παραγαδι πετονια, ετσι οπως παει θα μας χρειαστει μεχρι να ισιωσουν μερικα.

με ενα καλο χταποδι τρως 2 μερες,

μην φαμε μονο τα ψαρια που ζουν στα λιμανια..

τους κέφαλους..

Ναι αλλα για τα 900 που αναφερεις βρισκω και φουσκωτο να ριξουμε και δίχτυα

παρε  3050 να τελειωνεις,αλλωστε το μεγαλο μειονεκτημα ειναι ο επεξεργαστης που εχεις και δεν εχει τα απαιτουμενα συγχρονα threads ,δηλαδη 4/8 ,6/12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, G-Gamer είπε

Έχει κανείς καμιά άλλη συμβουλή;

οταν καποιος εχει συστημα 10ετιας , δεν παει ευκολα να δωσει 2000 ευρω για παιχνιδια, εκτος αν κερδισε το τζοκερ.

το λογικο ειναι να βρει κατι το πολυ στα 400,600 ευρω ολα μαζι κ να περασει αλλα 2 χρονια μπομπα.

οταν ριχνουν μπομπες δεν ριχνεις χιλιαρικο εκει που δεν κατεχεις

Επεξ/σία από Stefanos683

Αν δεν βιάζεσαι πολύ να πάρεις κάρτα κάνε υπομονή μέχρι τον Αύγουστο.Θα με θυμηθείς…..έρχεται μεγάλη πτώση τιμών από Απρίλιο και η κατρακύλα θα πάει στο αποκορύφωμα της το καλοκαιράκι.Μετά θα βγουν και οι νέες σειρές όποτε τα λεγαμε…..Τώρα όσοι είχαν πάρει κάρτες για mining και η απόδοση έχει ήδη πέσει σε αυτές να δω τι θα τις κάνουν θεωρητικά πλέον σε ημερήσια βάση μια 3080 βγάζει 5 ευρώ την ημέρα όποτε ποτέ θα κάνουν απόσβεση ποτέ θα βγάλουν κέρδος πως θα πληρώσουν ρεύμα….και αλλά….Κερδισμένοι μόνο όσοι περίμεναν και δεν πήραν κάρτα.Όποτε για εμένα υπομονή και θα καταλήξεις σίγουρα με μια 3070 το λιγότερο…

19 minutes ago, reinko24 said:

Τώρα όσοι είχαν πάρει κάρτες για mining και η απόδοση έχει ήδη πέσει σε αυτές

Γιατί υπάρχει η φήμη ότι πέφτει η απόδοση μιας κάρτας όσο χρησιμοποιείται; Δεν είναι μπαταρία κινητού. Μέχρι και ο Linus έβγαλε βίντεο που το κατέρριψε. Το πολύ να χρειαστεί αλλαγή πάστας, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να έχει φτάσει σε σημείο που να κάνει αναγκαστικά throttling και να πέσει η απόδοση που λες.

• Like 1

Και 'γω είμαι της άποψης να περιμένει κάποιος, θα πέσουν πιθανότατα οι τιμές. Νομίζω ότι αξίζει να πάρεις μία φθηνή 1050 ti να κάνεις την δουλειά σου και στην πορεία βλέπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...