Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πως θα μπορούσα να έχω ένα σκληρό δίσκο ή ένα φλασάκι συνδεδεμένο στο οικιακό δίκτυο και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους υπολογιστές του;

Τα αρχεία που θέλω να χρησιμοποιώ δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα.

Εχω το modem-router του ΟΤΕ που έχει μια usb πάνω του μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτό κάπως;;

Δημοσ.

εχει menu μέσα στο router που οταν βάλεις flash μπορείς να το κάνεις share στο διχτυο και να το βλέπουν ολα τα pc ριξε μια ματιά και εδώ ήμαστε  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aris_ είπε

εχει menu μέσα στο router που οταν βάλεις flash μπορείς να το κάνεις share στο διχτυο και να το βλέπουν ολα τα pc ριξε μια ματιά και εδώ ήμαστε  

αμα μπει και λογισμικο κανει και update  το router

Παρε ενα σκληρο φιλε , ενεργοποιησε την κοινη χρηση του και θα το βλεπουν ολοι οι υπολογιστες που εχεις

κοιτα και κατι τετοιο αν θελεις  https://www.skroutz.gr/s/13210965/Western-Digital-Μy-Cloud-Home-NAS-Tower-6TB-HDD.html?from=catspan

Δημοσ.

Ηθελα μια πιο οικονομικη λύση η αλήθεια είναι,γιατι και συχνα δεν θα χρησιμοποιείται και δεν είναι και τίποτα αρχεια της προκοπής

Απλά να αποφύγω τη φασαρία βάλε φλασακι στον ένα υπολογιστή πάρε το αρχείο και πήγαινε με το φλασάκι στον άλλο.

Στις ρυθμίσεις του router μπήκα αλλά δεν έβγαλα και πολύ άκρη η αλήθεια είναι.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς γίνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...