Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/3/2022 στις 11:19 ΜΜ, Tigio13 είπε

Και εγώ εκεί ποντάρω τα λεφτά μου. Σε δικό μου καινούριο αμάξι μετά από 1.5 χρόνο το έχω πάει πάνω από 10 φορές στο συνεργείο χωρίς το προκαθορισμενο service. Αν έχω χρόνο κάποια στιγμή στο μέλλον θα ανοίξω ένα θέμα να τα γράψω. Σίγουρα πρέπει να έχω σπάσει κάποια ρεκόρ ατυχίας... 

Μαζι σου ειμαι!!! Υπαρχουν και αλλοι γκαντεμηδες μην στεναχωριεσαι.Εγω θα το ανταλλαξω ομως ,μολις ερθει το καινουργιο

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Τελικά; Όλα καλά;

Ναι ναι το παρέλαβα και ήδη έκανα ένα μικρό ταξίδι το τριήμερο, απροβλημάτιστο! Ήταν, όπως μου είπαν, κακή επαφή πρίζας αισθητήρα συμπλέκτη, εν τέλει το βρήκαν και το συνέδεσαν. Ελπίζω να μην παρουσιάσει αντίστοιχο ή οποιοδήποτε  άλλο πρόβλημα στο εξής και για μερικά χρόνια..αλλιώς  γιατί να αγοράσω καινούργιο…

Επεξ/σία από roulaana
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, roulaana είπε

Ναι ναι το παρέλαβα και ήδη έκανα ένα μικρό ταξίδι το τριήμερο, απροβλημάτιστο! Ήταν, όπως μου είπαν, κακή επαφή πρίζας αισθητήρα συμπλέκτη, εν τέλει το βρήκαν και το συνέδεσαν. Ελπίζω να μην παρουσιάσει αντίστοιχο ή οποιοδήποτε  άλλο πρόβλημα στο εξής και για μερικά χρόνια..αλλιώς  γιατί να αγοράσω καινούργιο…

...και για εναν αισθητήρα συμπλέκτη άλλαξαν κινητήρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

...και για εναν αισθητήρα συμπλέκτη άλλαξαν κινητήρα;

Αυτό συνέβη σε άλλον, σε μένα, όπως γράφω κ στο αρχικό ποστ, δεν έπαιρνε μπροστά  και δεν ήξεραν  μέχρι να το ανακαλύψουν τι είναι 

Επεξ/σία από roulaana
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, roulaana είπε

Αυτό συνέβη σε άλλον, σε μένα, όπως γράφω κ στο αρχικό ποστ, δεν έπαιρνε μπροστά  και δεν ήξεραν  μέχρι να το ανακαλύψουν τι είναι 

Kαλά χλμ να έχεις ,και απροβλημάτιστα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, roulaana είπε

Έχει ηλεκτρονικό συμπλέκτη ή απλά για να πάρει μπροστά θα πρέπει να πατάς συμπλέκτη;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχει ηλεκτρονικό συμπλέκτη ή απλά για να πάρει μπροστά θα πρέπει να πατάς συμπλέκτη;

λογικα το δευτερο... το ειχε παθει και φιλος μετα απο σερβις σε καποια μαστοραντζα που για καποιο λόγο χωρις να εχει δουλεια ξεκουμπωσε τη φισα

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πρέπει να πατάω

Δημοσ.
Στις 28/2/2022 στις 12:59 ΠΜ, bill999r είπε

επειδή προέκυψε μια αστοχία νωρίς οφείλουν να σου δώσουν καινούριο αμάξι.

Και όμως αυτό κάνανε στην Toyota με ένα RAV 4 που είχε πρόβλημα ο εγκέφαλος. Στην τρίτη επίσκεψη για πρόβλημα το βάλανε μέσα, του έδωσαν ένα για να έχει μέχρι να του φέρουν καινούργιο εργοστασιακό. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Στην τρίτη επίσκεψη

Προφανώς δεν είχε θέμα μόνο ο εγκέφαλος οπότε αναγκαστικά του έδωσαν καινούριο...

Υπάρχουν σίγουρα κ περιπτώσεις που το όχημα δεν είναι επισκευάσιμο. Αλλά σε περίπτωση που επισκευάζεται δεν παίζει να σου δώσουν καινούριο αυτοκίνητο.

Δημοσ.
Στις 8/3/2022 στις 11:07 ΠΜ, cumulus είπε

Μαζι σου ειμαι!!! Υπαρχουν και αλλοι γκαντεμηδες μην στεναχωριεσαι.Εγω θα το ανταλλαξω ομως ,μολις ερθει το καινουργιο

Δεν είστε μόνοι έχει πάρα πολλά άτομα που καινούργια αμάξια (ανεξαρτήτου εταιρεία)  βγάζουν ότι πρόβλημα φαντάζεσαι κανείς, στην δουλειά μου 3 συνάδελφοι πήραν σχεδόν ταυτόχρονα ε διαφορετικα καινούργια αμάξια 1 χρόνο ο ένας έφαγε ταλαιπωρία και ο άλλος λίγο παραπάνω τώρα ξεμπέρδεψε, το ίδιο πράγμα και στης μηχανές γίνεται (πάλι ανεξάρτητος εταιρείας και προέλευσης)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...