kalmik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Mακάρι το πρόβλημα να έχει όντως λυθεί. Βασική συμβουλή. Αρκετά ως πολλά χλμ. σε καινούργιο όχημα. Ώστε τυχόν προβλήματα "από τη μάνα του" να έλθουν στην επιφάνεια. Καλές και απροβλημάτιστες διαδρομές. 1
liakinen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, roulaana είπε Μ´ ενημέρωσαν μόλις τηλεφωνικά ότι βρήκαν την βλάβη και την επιδιόρθωσαν οπότε αύριο λογικά θα το παραλάβω. Δεν χρειάστηκε κάποιο ανταλλακτικό αλλά ήταν κάποια κακή σύνδεση/ εντολή στον συμπλέκτη δεν πολυκατάλαβα αλλά θα ζητήσω διευκρινίσεις κατά την παραλαβή. Ομολογώ ότι είχα χάσει τις ελπίδες μου και διαψεύστηκα ευχάριστα. Ελπίζω πράγματι ό,τι συνέβη να μην έχει καμία επίπτωση στην συνολική και μελλοντική αξιοπιστία του οχήματος. Ευχαριστώ άπαντες τους συμφορουμίτες που ασχολήθηκαν και με βοήθησαν ουσιαστικά με τις απαντήσεις τους Καλά χλμ να έχεις και να το χαρείς το αμάξι σου. Τίποτα δεν σημαίνει για το μέλλον η αρχική βλάβη. Προσοχή όμως αύριο όταν θα πας να το πάρεις να ζητήσεις να μάθεις την βλάβη (όλες τις λεπτομέρειες) και με τι τρόπο λύθηκε. Μην νιώσεις ντροπή και καλά ότι δεν θα καταλάβεις αυτά που θα σου πούνε. 2
AiWaaa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Mολις παρέλαβα το αυτοκίνητο.. Ο κινητήρας εχει αλλαχθεί πληρως και καποια περιφερειακα.. Το νιωθω η αληθεια ειναι πιο ζωηρο απο οταν το ειχα πρωτοπαρει.. Εννοειτα οτι ειμαστε σε φαση στρωσιματος ξανα.. Θα δειξει... Παντως δεν περιμενα τοσο συντομα επισκευη κινητηρα.. Τι να πει και ο γαλλος δλδ που του εχω πιει το αιμα και 260000 χιλιομετρα δεν εχει κανει κιχ.. Ελπιζω να ηταν μια ατυχη στιγμη και να μην επαναληφθει στο μελλον.. 3
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, AiWaaa είπε Mολις παρέλαβα το αυτοκίνητο.. Ο κινητήρας εχει αλλαχθεί πληρως και καποια περιφερειακα.. Το νιωθω η αληθεια ειναι πιο ζωηρο απο οταν το ειχα πρωτοπαρει.. Εννοειτα οτι ειμαστε σε φαση στρωσιματος ξανα.. Θα δειξει... Παντως δεν περιμενα τοσο συντομα επισκευη κινητηρα.. Τι να πει και ο γαλλος δλδ που του εχω πιει το αιμα και 260000 χιλιομετρα δεν εχει κανει κιχ.. Ελπιζω να ηταν μια ατυχη στιγμη και να μην επαναληφθει στο μελλον.. Τι εννοεις με αυτό "εχει αλλαχθεί πληρως" Έβαλαν αλλο κινητήρα; Αν ισχύει θελεις νεα αδεια κυκλοφορίας.
kalmik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 50 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι εννοεις με αυτό "εχει αλλαχθεί πληρως" Έβαλαν αλλο κινητήρα; Αν ισχύει θελεις νεα αδεια κυκλοφορίας. δεν χρειάζεται αν είναι πανομοιότυπος ο κινητήρας και άλλάζεται είτε λόγω βλάβης ή φθοράς https://ikteoachaias.gr/ti-ginetai-stin-periptosi-poy-exei-ginei-antikatastasi-kinitira 1
AiWaaa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι εννοεις με αυτό "εχει αλλαχθεί πληρως" Έβαλαν αλλο κινητήρα; Αν ισχύει θελεις νεα αδεια κυκλοφορίας. Kουτατος ηρθε απο Κορεα.. Ημουν εκει και ειδα και το unboxing και ολα.. Δεν χρειαζεται νεα αδεια ειναι ο ιδιος κινητηρας. 3
bill999r Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, roulaana είπε Μ´ ενημέρωσαν μόλις τηλεφωνικά ότι βρήκαν την βλάβη και την επιδιόρθωσαν οπότε αύριο λογικά θα το παραλάβω. Δεν χρειάστηκε κάποιο ανταλλακτικό αλλά ήταν κάποια κακή σύνδεση/ εντολή στον συμπλέκτη δεν πολυκατάλαβα αλλά θα ζητήσω διευκρινίσεις κατά την παραλαβή. Ομολογώ ότι είχα χάσει τις ελπίδες μου και διαψεύστηκα ευχάριστα. Ελπίζω πράγματι ό,τι συνέβη να μην έχει καμία επίπτωση στην συνολική και μελλοντική αξιοπιστία του οχήματος. Ευχαριστώ άπαντες τους συμφορουμίτες που ασχολήθηκαν και με βοήθησαν ουσιαστικά με τις απαντήσεις τους Τέλεια...καλά χλμ. Τελικά για ποιο μοντέλο πρόκειται; 1
roulaana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, bill999r είπε Τέλεια...καλά χλμ. Τελικά για ποιο μοντέλο πρόκειται; Μπήκα στον πειρασμό να το γράψω όπως είχα πει ότι θα πράξω αλλά τελικά προτίμησα να το σκεφτώ καλύτερα νομίζω όμως ότι δεν ήταν ποτέ αυτό το νόημα στην ανάρτηση μου Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από roulaana
Klausx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, roulaana είπε Μ´ ενημέρωσαν μόλις τηλεφωνικά ότι βρήκαν την βλάβη και την επιδιόρθωσαν οπότε αύριο λογικά θα το παραλάβω. Δεν χρειάστηκε κάποιο ανταλλακτικό αλλά ήταν κάποια κακή σύνδεση/ εντολή στον συμπλέκτη δεν πολυκατάλαβα αλλά θα ζητήσω διευκρινίσεις κατά την παραλαβή. Ομολογώ ότι είχα χάσει τις ελπίδες μου και διαψεύστηκα ευχάριστα. Ελπίζω πράγματι ό,τι συνέβη να μην έχει καμία επίπτωση στην συνολική και μελλοντική αξιοπιστία του οχήματος. Ευχαριστώ άπαντες τους συμφορουμίτες που ασχολήθηκαν και με βοήθησαν ουσιαστικά με τις απαντήσεις τους Δεν υπάρχει βλάβη που να μην φτιάχνεται. Όπως σου είπα αργά ή γρήγορα θα φτιαχτεί, απλά έλεγχο στα πλαστικά όσο μπορείς καλύτερα και εξωτερικά γιατί αν φύγεις δύσκολα να αναγνωρίσουν κάτι μετά. 1
roulaana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Klausx είπε Δεν υπάρχει βλάβη που να μην φτιάχνεται. Όπως σου είπα αργά ή γρήγορα θα φτιαχτεί, απλά έλεγχο στα πλαστικά όσο μπορείς καλύτερα και εξωτερικά γιατί αν φύγεις δύσκολα να αναγνωρίσουν κάτι μετά. Πως ακριβώς να ελέγξω τα πλαστικά;
Klausx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, roulaana είπε Πως ακριβώς να ελέγξω τα πλαστικά; Γύρω γύρω από το τιμόνι και στην μεσαία κονσόλα. 1
SPY_oo7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, roulaana είπε Μπήκα στον πειρασμό να το γράψω όπως είχα πει ότι θα πράξω αλλά τελικά προτίμησα να το σκεφτώ καλύτερα νομίζω όμως ότι δεν ήταν ποτέ αυτό το νόημα στην ανάρτηση μου Δεν πειραζει εκανες και τσαμπα ψυχαναλυση.Καλες βολτες. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από SPY_oo7
stefanosnik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Εγώ ποντάρω σε Peugeot 😂😂 … καλά χιλιόμετρα να έχεις !! 1
Tigio13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Εγώ ποντάρω σε Peugeot 😂😂 … καλά χιλιόμετρα να έχεις !! Και εγώ εκεί ποντάρω τα λεφτά μου. Σε δικό μου καινούριο αμάξι μετά από 1.5 χρόνο το έχω πάει πάνω από 10 φορές στο συνεργείο χωρίς το προκαθορισμενο service. Αν έχω χρόνο κάποια στιγμή στο μέλλον θα ανοίξω ένα θέμα να τα γράψω. Σίγουρα πρέπει να έχω σπάσει κάποια ρεκόρ ατυχίας... 1 3
liakjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Στις 3/3/2022 στις 10:33 ΜΜ, roulaana είπε Μπήκα στον πειρασμό να το γράψω όπως είχα πει ότι θα πράξω αλλά τελικά προτίμησα να το σκεφτώ καλύτερα νομίζω όμως ότι δεν ήταν ποτέ αυτό το νόημα στην ανάρτηση μου Τελικά; Όλα καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα