Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, liakinen είπε

Πότε το αγόρασες, πότε έβγαλε την βλάβη και γενικά πόσες μέρες έχουν περάσει (εργάσιμες βέβαια). 

Παραλαβή 15/2 βλάβη 17/2

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, roulaana είπε

Παραλαβή 15/2 βλάβη 17/2

Μιλάμε για λίγες μέρες τότε που είναι το αυτοκίνητο πίσω για έλεγχο. Εγώ θα έκανα υπομονή αφήνοντας στην άκρη (για την ώρα) σκέψεις για άλλες κινήσεις. 7 - 8 μέρες έχουν περάσει και μιλάμε για αυτοκίνητο όχι κινητό τηλέφωνο. Το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τους ζητήσω να έχω άμεση και άμεσα ενημέρωση για το οτιδήποτε και όχι να τους κυνηγάω για να μάθω νέα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, liakinen είπε

Μιλάμε για λίγες μέρες τότε που είναι το αυτοκίνητο πίσω για έλεγχο. Εγώ θα έκανα υπομονή αφήνοντας στην άκρη (για την ώρα) σκέψεις για άλλες κινήσεις. 7 - 8 μέρες έχουν περάσει και μιλάμε για αυτοκίνητο όχι κινητό τηλέφωνο. Το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τους ζητήσω να έχω άμεση και άμεσα ενημέρωση για το οτιδήποτε και όχι να τους κυνηγάω για να μάθω νέα. 

Κάνω υπομονή και ήθελα να ξέρω ποιος θεωρείται εύλογος χρόνος για να το ερευνήσουν. Οπως καταλαβαίνεις όμως πρόκειται για εντελώς καινούργιο όχημα που  σχεδόν απο την αρχή δεν λειτουργεί 

Επεξ/σία από roulaana
Δημοσ.
1 ώρα πριν, roulaana είπε

Κάνω υπομονή και ήθελα να ξέρω ποιος θεωρείται εύλογος χρόνος για να το ερευνήσουν.

αν τους αφήσεις χαλαρά , μπορεί και τρίμηνο πετώντας το μπαλάκι σε αντιπροσωπεία-κεντρικά-εταιρία

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνω υπομονή και ήθελα να ξέρω ποιος θεωρείται εύλογος χρόνος για να το ερευνήσουν. Οπως καταλαβαίνεις όμως πρόκειται για εντελώς καινούργιο όχημα που  σχεδόν απο την αρχή δεν λειτουργεί 

Αφού έχεις αυτοκίνητο αντικατάστασης γτ τόσος πανικός;

Μπορείς να πιεσεις παίρνοντας καθημερινά τηλέφωνο για να ρωτάς για την πρόοδο των εργασιών ή αν είναι στο δρόμο σου να πας από εκεί.

Αλλά πίστεψέ με κανένα συνεργείο δεν θέλει να κρατάει αυτοκίνητο κ να του πιάνει χώρο ειδικά όταν ξέρει ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί. Όταν θα είναι έτοιμο θα σε πάρουν άμεσα να πας να παραλάβεις ώστε να ξεμπερδευουν.

Οπότε για εμένα κάνε υπομονή, είτε πιέσεις είτε όχι δεν πρόκειται να ξεμπερδεψεις γρηγορότερα.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill999r είπε

Αφού έχεις αυτοκίνητο αντικατάστασης γτ τόσος πανικός;

Μπορείς να πιεσεις παίρνοντας καθημερινά τηλέφωνο για να ρωτάς για την πρόοδο των εργασιών ή αν είναι στο δρόμο σου να πας από εκεί.

Αλλά πίστεψέ με κανένα συνεργείο δεν θέλει να κρατάει αυτοκίνητο κ να του πιάνει χώρο ειδικά όταν ξέρει ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί. Όταν θα είναι έτοιμο θα σε πάρουν άμεσα να πας να παραλάβεις ώστε να ξεμπερδευουν.

Οπότε για εμένα κάνε υπομονή, είτε πιέσεις είτε όχι δεν πρόκειται να ξεμπερδεψεις γρηγορότερα.

Γιατί (λογικά) δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, γιατί εάν τελικώς δεν ανευρεθεί η βλάβη (ή δεν αποκατασταθεί προσηκόντως)  αργά η γρήγορα θα προκύψει θέμα αντικατάστασης του οχήματος ή υπαναχώρησης μου και επιπλέον   αποζημίωσης μου απο την αξία αγοράς του αφού πλέον το ίδιο αυτοκίνητο τιμολογείται διαφορετικά κ .α.

Επισης το χρονικό σημείο  εμφάνισης της βλάβης σχεδόν αμέσως απο την αγορά του μου δημιουργεί έξτρα μπόνους ανησυχίας για την συνέχεια 

Δημοσ.

Κάνω υπομονή και ήθελα να ξέρω ποιος θεωρείται εύλογος χρόνος για να το ερευνήσουν.

Ο/η δικηγόρος σας τι άποψη έχει; Ποιός θεωρείται εύλογος χρόνος κατ' αυτόν/ή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ο/η δικηγόρος σας τι άποψη έχει; Ποιός θεωρείται εύλογος χρόνος κατ' αυτόν/ή; 

Είναι θέμα ερμηνείας και εξατομίκευσης της κάθε υπόθεσης εδώ έχουμε έναν άγνωστο Χ (άλλο είναι να πουν είναι αυτό και περιμένουμε το ανταλλακτικό) αλλά όπως καταλαβαίνω μια εύλογη διάρκεια δεν μπορεί να ξεπερνά τις 10-15 μέρες 

Επεξ/σία από roulaana
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, roulaana είπε

Γιατί (λογικά) δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, γιατί εάν τελικώς δεν ανευρεθεί η βλάβη (ή δεν αποκατασταθεί προσηκόντως)  αργά η γρήγορα θα προκύψει θέμα αντικατάστασης του οχήματος ή υπαναχώρησης μου και επιπλέον   αποζημίωσης μου απο την αξία αγοράς του αφού πλέον το ίδιο αυτοκίνητο τιμολογείται διαφορετικά κ .α.

Επισης το χρονικό σημείο  εμφάνισης της βλάβης σχεδόν αμέσως απο την αγορά του μου δημιουργεί έξτρα μπόνους ανησυχίας για την συνέχεια 

Θεωρώ ότι είναι υπερβολική η αντίδραση για μια βλάβη σαν αυτή. Αποκλείεται να μην φτιάχνεται και να φτάσεις στα ακραία σενάρια που αναφέρεις. Ακομα και στο ακραίο σενάριο του να μην φτιάχνεται θα σου δώσουν καινούριο. Ναι ταλαιπωρία δεν λέω αλλά συμβαίνουν κ αυτά. Σε αυτή την περίπτωση πρώτα δες τι θα σου προσφέρουν, και μετά αποφασίζεις πως θα κινηθείς.... Για την ώρα τζάμπα αγχώνεσαι.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Παντως εχω γνωστο με παρομοιο προβλημα ,δηλαδη βλαβη που δεν μπορουσαν να επισκευασουν και τελικα του εδωσαν καινουργιο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, roulaana είπε

Είναι θέμα ερμηνείας και εξατομίκευσης της κάθε υπόθεσης εδώ έχουμε έναν άγνωστο Χ (άλλο είναι να πουν είναι αυτό και περιμένουμε το ανταλλακτικό) αλλά όπως καταλαβαίνω μια εύλογη διάρκεια δεν μπορεί να ξεπερνά τις 10-15 μέρες

Άρα, έχετε δώσει ήδη απάντηση στο αρχικό σας ερώτημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Άρα, έχετε δώσει ήδη απάντηση στο αρχικό σας ερώτημα. 

Το συμπέρασμα μου αυτό προήλθε εν μέρει και απο τις απαντήσεις που έλαβα εδώ οι οποίες ήταν μεν αποκλίνουσες ωστόσο όλες  τους  χρήσιμες  απο ανθρώπους που φρονώ ότι έχουν μεγαλύτερη σχετική εμπειρία απο τη δική μου 

Επεξ/σία από roulaana
Δημοσ.
3 ώρες πριν, roulaana είπε

Όταν με το καλό πας να παραλαβεις, να είναι μέρα ώστε να κάνεις έλεγχο το αυτοκίνητο πολύ προσεκτικά εσωτερικά και εξωτερικά να μην έχει σημάδια, αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να πάθεις σε καινούριο αυτοκίνητο, την βλάβη θα την βρουν αργά ή γρήγορα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ότι είπαν οι φίλοι παραπάνω. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να αγχώνεσαι βάζοντας στο μυαλό σου όλα τα κακά σενάρια. Ο χρόνος που θα πάρει είναι κάτι που κανένας από εμάς δεν μπορεί να σου πει καθώς δεν ξέρουμε τι έχει το αυτοκίνητο αλλά ούτε και τη μάρκα για να μπορεί κάποιος με παρόμοια εμπειρία να σου απαντήσει. Αν ήταν η βλάβη τέτοια που να οδηγούσε σε νέο αυτοκίνητο θεωρώ ότι θα το ήξεραν από την πρώτη στιγμή. 

Όταν μιλάς μαζί τους η αίσθηση και ο τρόπος που σου μιλούν τι δείχνει; Δεν μιλάω για την βλάβη αλλά αν έχετε κάνει συζήτηση σε περίπτωση που δεν γίνει τότε; 

Τέλος ότι ένα καινούργιο αυτοκίνητο έβγαλε βλάβη δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η πορεία του στο χρόνο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, roulaana είπε

Το συμπέρασμα μου αυτό προήλθε εν μέρει και απο τις απαντήσεις που έλαβα εδώ οι οποίες ήταν μεν αποκλίνουσες ωστόσο όλες  τους  χρήσιμες  απο ανθρώπους που φρονώ ότι έχουν μεγαλύτερη σχετική εμπειρία απο τη δική μου 

Δεν διαφωνούμε σε αυτό, ούτε και είπα το αντίθετο. Απλώς έχετε καταλήξει κάπου, εάν κατάλαβα καλά (εκτιμώντας το εύλογο χρονικό διάστημα ως μια περίοδο 10-15 ημέρων). Άρα, το ερώτημα έχει απαντηθεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...