filidonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, JohnnypR είπε Φοβάται να πει τη μάρκα γιατί θα το δουν απ την εταιρία. Θέλει α βρεθεί η λύση πρώτα και μετά να μιλήσει 7 ώρες πριν, Snoob είπε Εγώ, πάλι, θυμάμαι χαρακτηριστικά περίπτωση μέλους που δυσφημούσε εταιρία κινητής τηλεφωνίας, σπάει ο διάολος το ποδάρι του, ενημερώνεται το νομικό τμήμα της εν λόγω εταιρίας, απειλεί με μηνύσεις και μετά μας παρακαλούσε το μέλος να του σβήσουμε τα μηνύματα. Οπότε, καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και πώς το γράφουμε. Πριν χρόνια είχα ανοίξει θέμα στο ιντερνετ για ένα θέμα που με απασχολούσε. Είχε νομικές προεκτάσεις...Δεν έγραψα το πρόβλημα με λεπτομέρειες, αλλά κάποια πράγματα στο περίπου και εννοείται χωρίς να αναφέρω ονόματα - διευθύνσεις. Παρόλο αυτά το άτομο το οποίο περιέγραφα διάβασε το ποστ και κατάλαβε ότι αφορούσε αυτόν και επικοινώνησε μαζί μου. Εγώ το αρνήθηκα αλλά προφανώς δεν έπεισα. Οπότε ναι, θέλει προσοχή όταν κατηγορούμε κάποιον στο νετ. Ακόμα και περιγραφικά να γράψουμε κατι δεν αποκλείεται να τα κάνουμε χειρότερα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν το αυτοκίνητο πίσω ουτε να το αλλαξουν με αλλο του κουτιου, δεν ειναι ποντικι... πιεσε τους να σου το φτιαξουν σωστα και να σου δωσουν εξτρα εγγυησεις. καλές διαδρομες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donatos77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, roulaana είπε Μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης, και ήδη έκανα λόγο για εξωδικαστική διευθέτηση. Μου είπαν ότι πρέπει να το θέσουν πιο ψηλά στα κεντρικά. Προς στιγμήν ζήτησα αντικατάσταση του οχήματος με άλλο δηλ όχι υπαναχώρηση γιατί μ´ενδιαφέρει να πάρω αυτοκίνητο. Επίσης ποιος είναι εύλογος χρόνος να περιμένω πριν πάω δικαστικά; Κι αν εν τω μεταξύ το επιδιορθώσουν, να το αποδεχθώ; Δεν θέλω να τη δυσφημήσω Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε εταιρεία. Μην χαλιέσαι. Βγήκε ελαττωματικό ένα από τα πολλά ηλεκτρικά του αυτοκίνητου, πιθανόν ακόμη και να μην τοποθετήθηκε σωστά και να βγήκε μια επαφή. Θα αντικατασταθεί και όλα οκ. Δεν αποτελεί καν ένδειξη για την μετέπειτα αξιοπιστία του συγκεκριμένου αυτοκίνητου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δες την θετική πλευρά. Εσύ γράφεις χιλιόμετρα, εξυπηρετείσαι, συνεχίζεις την ζωή σου και το καινούριο σου αυτοκίνητο δεν προσθέτει ούτε χλμ στο κοντέρ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Οπότε ποιο το συμπέρασμα; Ένα generic θέμα για μια generic βλάβη και ένα generic αυτοκίνητο, απλά για να ξεφορτωσει ο ts και να του δώσουνε όλοι εμείς generic ευχές για υπομονή και ενα generic χτύπημα στην πλάτη Υπομονή φίλε μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, kalmik είπε Eξαρτάται αν παρέθετε γεγονότα με αποδείξεις και χωρίς χαρακτηρισμούς. Τότε δεν στοιχειοθετείται δυσφήμιση. Απλά κάποιες εταιρίες πατάνε πάνω στο ότι οι καταναλωτές δεν ξέρουν νομικά και βάζουν τον έμμισθο δικηγόρο που έχουν να εκφοβίζει... Αυτό. Αν πρόκειται για πραγματικά γεγονότα και όχι για λίβελο, δεν έχει κανένας να φοβηθεί για τίποτα. Όποιος ανοίγει θέμα για να βγάλει το άχτι του επειδή δεν του έκατσε το -50% στην καφετιέρα του ηλεκτρομάρκετ και γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι (βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά) ας δείξει λίγη ωριμότητα παραπάνω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Groover Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Είναι πολύ απλό. Υπάρχει ένα μέλος εδώ που αναφέρεται στο έπαγγελμά του, ως δικηγόρος. Στείλε του μήνυμα να τους πας δικαστικώς, ότι εταιρία και ότι αντιπροσωπεία. Το ότι είχες χρήματα να πάρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, δεν σημαίνει ότι τους τα χρωστούσες από κάποια άλλη ζωή. Να αντιδράσεις και να το παλέψεις να σου δώσουν ένα άλλο καινούργιο. Και εγώ είχα πάρει ένα Ford καινούργιο και με τα χρήματα που ζητούσε θα έπαιρνα ένα ακόμη. Αν είχα μυαλό τότε, θα τους ζητούσα καινούργιο με τον πρώτο βήχα. Το πλήρωσα και έμαθα. Όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν ζημιές, το θέμα είναι να μη μας πιάνουν κορόιδα οι έμποροι. Α, και για να μη το ξεχάσω. Όταν μας έτυχε κάτι σοβαρό και έπρεπε να έχουμε δικηγόρο για να βρούμε το δίκιο μας, ο δικηγόρος μας είπε, ότι πρώτα καλείς τον δικηγόρο και μετά το ασθενοφόρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Εγώ στο αυτοκίνητο αντικατάστασης θα κουμπωνα από 5η-2α. Citroen C4 '09 στα 5χιλ δεν "έπαιρνε" 5η και 6η.βρεθηκε ότι τα γρεζια είχαν κολλήσει στο πολυσφηνο.Κατεβηκε σασμάν στο πρώτο 6μηνο για ρουλεμαν μπρισντιρεκτ. Γράφετε ότι δεν χάνετε η αξία μεταπώλησης! 21χιλ ευρώ. Τους είπα το αγοράζεται 17χιλ για να πάρω άλλο, δεν γουστάρω να κατέβει σασμάν στο 6μηνο.φυσικα δεν δέχτηκαν και ούτε καν "μαντραδες" γιατί έβλεπαν το μονωτικο στο σασμάν και σου λένε μπα δεν μπλέκουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Σε κάποια θέματα θέλει και λίγο υπομονή. Καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος δώσει λεφτά "απαιτεί" αλλά να λάβουμε υπόψη ότι κάποια θέματα μηχανικών βλαβών (και όχι μόνο) θέλουν χρόνο. Πχ η αντιπροσωπεία μιας πόλης μπορεί να χρειαστεί να πάρει οδηγίες από τα κεντρικά (Αθήνα) η οποία με την σειρά της από την μαμά (εξωτερικό). Όχι μόνο για το πως θα λυθεί η βλάβη αλλά και το πως θα αντιμετωπίσει την δυσαρέσκεια του πελάτη. Η φίλη με το πρόβλημα δεν μας είπε αυτές τις μέρες που πέρασαν είχε κάποια επικοινωνία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roulaana Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, liakinen είπε Σε κάποια θέματα θέλει και λίγο υπομονή. Καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος δώσει λεφτά "απαιτεί" αλλά να λάβουμε υπόψη ότι κάποια θέματα μηχανικών βλαβών (και όχι μόνο) θέλουν χρόνο. Πχ η αντιπροσωπεία μιας πόλης μπορεί να χρειαστεί να πάρει οδηγίες από τα κεντρικά (Αθήνα) η οποία με την σειρά της από την μαμά (εξωτερικό). Όχι μόνο για το πως θα λυθεί η βλάβη αλλά και το πως θα αντιμετωπίσει την δυσαρέσκεια του πελάτη. Η φίλη με το πρόβλημα δεν μας είπε αυτές τις μέρες που πέρασαν είχε κάποια επικοινωνία; Μου ζήτησαν και εδωσα μια τελευταία πίστωση χρόνου έως την Παρασκευή προκειμένου να ελέγξουν ένα τελευταίο κομμάτι όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου, επίσης μου είπαν ότι εάν δεν βρεθεί η λύση μετά οπωσδήποτε θα το αντιμετωπίσουμε σε συννενόηση και με την Αθηνα. Να ενημερώσω ότι είμαι άμεσα πανέτοιμη να κινηθώ αμέσως μετά νομικά. Θεώρησα εύλογο να περιμένω ακόμη λίγο για τους λόγους που αναφέρεις κι εσύ. Ακόμη δεν έχουν εντοπίσει πάντως την βλάβη. Η εικόνα που έχω είναι ότι έχουν ενσκύψει στο πρόβλημα και ελπίζω ότι αντιλαμβάνονται ότι όσο περνάει ο καιρός στενεύουν τα περιθώρια και εξαντλείται η ανοχή μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, roulaana είπε είπαν ότι εάν δεν βρεθεί η λύση μετά οπωσδήποτε θα το αντιμετωπίσουμε σε συννενόηση και με την Αθηνα δηλαδή ούτε καν με τα κεντρικά δεν έχουν συνεννοηθεί , πόσο μάλλον με τη μαμά εταιρία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, roulaana είπε Μου ζήτησαν και εδωσα μια τελευταία πίστωση χρόνου έως την Παρασκευή προκειμένου να ελέγξουν ένα τελευταίο κομμάτι όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου, επίσης μου είπαν ότι εάν δεν βρεθεί η λύση μετά οπωσδήποτε θα το αντιμετωπίσουμε σε συννενόηση και με την Αθηνα. Να ενημερώσω ότι είμαι άμεσα πανέτοιμη να κινηθώ αμέσως μετά νομικά. Θεώρησα εύλογο να περιμένω ακόμη λίγο για τους λόγους που αναφέρεις κι εσύ. Ακόμη δεν έχουν εντοπίσει πάντως την βλάβη. Η εικόνα που έχω είναι ότι έχουν ενσκύψει στο πρόβλημα και ελπίζω ότι αντιλαμβάνονται ότι όσο περνάει ο καιρός στενεύουν τα περιθώρια και εξαντλείται η ανοχή μου Πότε το αγόρασες, πότε έβγαλε την βλάβη και γενικά πόσες μέρες έχουν περάσει (εργάσιμες βέβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Πότε το αγόρασες, πότε έβγαλε την βλάβη και γενικά πόσες μέρες έχουν περάσει (εργάσιμες βέβαια). δες το αρχικό ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, korakios είπε δες το αρχικό ποστ Δηλαδή το αυτοκίνητο το παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα να θεωρήσω; λέει ότι παρουσίασε βλάβη δύο μέρες μετά την αγορά και δεν αναφέρει πότε έγινε. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Προφανώς και δεν ξέρουν να το βρούν καθώς ειναι μυρωδιές κατα 90%.. Ενα manual ακολουθούν ... Κυνήγημα οσο δεν παει , το immobilizer πρέπει να αλλαχτεί να ενωθεί το διαγνωστικό με την BCM και να επαναπρογραμματιστει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα