roulaana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δύο μέρες μετά την παραλαβή καινούργιου μίνι αυτοκινήτου (προτιμώ να μην πω την μάρκα), με το οποίο πρόλαβα και έκανα περί τα 30 χλμ δεν έπαιρνε μπρος και έβγαζε την ένδειξη imobilizer (αυτοκίνητο με κλειδί). Πήγε με γερανό αντιπροσωπεία, εκεί αρχικά δεν παρουσίασε τη βλάβη δηλ έπαιρνε κανονικά μπρος το κράτησαν όμως για έλεγχο. 10 μέρες μετά που βρίσκεται στην αντιπροσωπεία κι ενώ πλέον παρουσιάζει μόνιμα τη βλάβη δεν ξέρουν ποια ακριβώς είναι η βλάβη ούτε φυσικά το χρόνο αποκατάστασης, το αποδίδουν στο ότι είναι καινούργιο ότι δεν τους έχει ξανασυμβεί, θέλουν χρόνο να το ψάξουν κλπ Συμβουλές/ προτάσεις πως να ενεργήσω στο εξής Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από roulaana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Υπαναχωρηση αγοράς Αλλαγή εγκεφάλου Αυτοκίνητο αντικατάστασης Θέσε τους αυτές τις 3 επιλογές με επιμονή στις 2 πρώτες, ακόμα και με τηλέφωνο από δικηγόρο 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Αλλαγη με καινουργιο ή τα χρηματα πισω .Δυστυχως εμπλεξες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει λόγος που δεν μας λες τι μάρκα αυτοκίνητο είναι; Αν οχι καλό είναι να το αναφέρεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roulaana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης, και ήδη έκανα λόγο για εξωδικαστική διευθέτηση. Μου είπαν ότι πρέπει να το θέσουν πιο ψηλά στα κεντρικά. Προς στιγμήν ζήτησα αντικατάσταση του οχήματος με άλλο δηλ όχι υπαναχώρηση γιατί μ´ενδιαφέρει να πάρω αυτοκίνητο. Επίσης ποιος είναι εύλογος χρόνος να περιμένω πριν πάω δικαστικά; Κι αν εν τω μεταξύ το επιδιορθώσουν, να το αποδεχθώ; 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Υπάρχει λόγος που δεν μας λες τι μάρκα αυτοκίνητο είναι; Αν οχι καλό είναι να το αναφέρεις. Δεν θέλω να τη δυσφημήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, roulaana είπε Μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης, και ήδη έκανα λόγο για εξωδικαστική διευθέτηση. Μου είπαν ότι πρέπει να το θέσουν πιο ψηλά στα κεντρικά. Προς στιγμήν ζήτησα αντικατάσταση του οχήματος με άλλο δηλ όχι υπαναχώρηση γιατί μ´ενδιαφέρει να πάρω αυτοκίνητο. Επίσης ποιος είναι εύλογος χρόνος να περιμένω πριν πάω δικαστικά; Κι αν εν τω μεταξύ το επιδιορθώσουν, να το αποδεχθώ; Δεν θέλω να τη δυσφημήσω Οταν αναφέρουμε πραγματικός γεγονότα με προβλήματα δεν είναι δυσφήμηση. Μπορεί να ενδιαφέρει υποψήφιους αγοραστές 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, roulaana είπε Δύο μέρες μετά την παραλαβή καινούργιου μίνι αυτοκινήτου (προτιμώ να μην πω την μάρκα), με το οποίο πρόλαβα και έκανα περί τα 30 χλμ δεν έπαιρνε μπρος και έβγαζε την ένδειξη imobilizer (αυτοκίνητο με κλειδί). Πήγε με γερανό αντιπροσωπεία, εκεί αρχικά δεν παρουσίασε τη βλάβη δηλ έπαιρνε κανονικά μπρος το κράτησαν όμως για έλεγχο. 10 μέρες μετά κι ενώ πλέον παρουσιάζει μόνιμα τη βλάβη δεν ξέρουν ποια ακριβώς είναι η βλάβη ούτε φυσικά το χρόνο αποκατάστασης, το αποδίδουν στο ότι είναι καινούργιο ότι δεν τους έχει ξανασυμβεί, θέλουν χρόνο να το ψάξουν κλπ Συμβουλές/ προτάσεις πως να ενεργήσω στο εξής Μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά αν πέσει λύσιμο που θα πέσει σίγουρα αν αλλάξουν Immobilizer κτλ παύει να είναι καινούριο για εμένα, μιλάμε για αυτοκίνητο με 30 χλμ... ζήτα αντικατάσταση με ολοκαίνουριο, μην το αφήσεις έτσι μόνο που έχει κάτσει το αυτοκίνητο 10 μέρες εκεί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roulaana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν αναφέρουμε πραγματικός γεγονότα με προβλήματα δεν είναι δυσφήμηση. Μπορεί να ενδιαφέρει υποψήφιους αγοραστές Έχεις δίκιο είναι όμως κακή δημοσιότητα. Εάν ήξερα την βλάβη δεν θα δίσταζα να αναφερθώ και στη μάρκα και στη βλάβη καθαυτή. Εννοείται ότι εάν έχω νεότερα θα ενημερώσω κι εδώ προς γνώση του οποιουδήποτε πιθανού αγοραστή Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από roulaana 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, roulaana είπε Έχεις δίκιο είναι όμως κακή δημοσιότητα. Εάν ήξερα την βλάβη δεν θα διάταζα να αναφερθώ και στη μάρκα και στη βλάβη καθαυτή. Εννοείται ότι εάν έχω νεότερα θα ενημερώσω κι εδώ προς γνώση του οποιουδήποτε πιθανού αγοραστή Το ότι η ίδια η αντιπροσωπεία δεν ξέρει την βλάβη είναι ένας ακόμα λόγος να αναφερθεί. Δικαίωμα σου βέβαια 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, roulaana είπε Κι αν εν τω μεταξύ το επιδιορθώσουν, να το αποδεχθώ; ε, ναι ...... δε μπορείς και να κάνεις κάτι άλλο και λογικό είναι. εκτός αν κάνεις υπαναχώρηση αγοράς (με δικηγόρο πάντα) άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) θα επρεπε να κρατησεις τις βλαβες απο διαγνωστικο... το προβλημα ειναι οτι οι ζημιες /επισκεψεις συνηθως μενουν στο συστημα τους, οποτε οταν θες να το πουλησεις θα χεις θεματακια..και θα σου ρίξουν κ άλλο την τιμη Spoiler Ο αγοραστής, στις περιπτώσεις που υφίσταται ευθύνη του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογηθείσης ιδιότητος, δικαιούται, κατ’επιλογήν του διαζευκτικώς: α) είτε να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του πράγματος με άλλο απαλλαγμένο από ελαττώματα ή που φέρει την συνομολογηθείσα ιδιότητα, εκτός εάν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες, β) είτε να απαιτήσει τη μείωση του τιμήματος, γ) είτε να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός εάν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Klausx είπε Μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά αν πέσει λύσιμο που θα πέσει σίγουρα αν αλλάξουν Immobilizer κτλ παύει να είναι καινούριο για εμένα, μιλάμε για αυτοκίνητο με 30 χλμ... ζήτα αντικατάσταση με ολοκαίνουριο, μην το αφήσεις έτσι μόνο που έχει κάτσει το αυτοκίνητο 10 μέρες εκεί... Tι λύσιμο θα πέσει να αλλάξουν το ιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Tι λύσιμο θα πέσει να αλλάξουν το ιμο; Δεν γνωρίζω τι αυτοκίνητο είναι αλλά π.χ στο δικό μου πρέπει να λυθεί η κεντρική κονσόλα και τα πλαστικά του τιμονιού που είναι ο αφαλός. Απλά είναι κρίμα να μπει χέρι σε αυτοκίνητο που έχει 30 χλμ που εδώ και 10 μέρες δεν γνωρίζουν τι είναι με ότι συνεπάγεται αυτό στο επιπλέον λύσε-δέσε μέχρι να βρεθεί. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Να κάνουμε μια σούμα Έχεις ένα αμάξι που δεν μας λες τι μάρκα είναι δεν μας λες ποιο μοντέλο είναι δεν μας λες σε ποια αντιπροσωπεία το πήγες δεν ξέρεις τι πρόβλημα έχει στην άγνωστη σε εμάς αντιπροσωπεία δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι πρόβλημα έχει αλλά θέλεις εμείς να σου πούμε συμβουλές/προτάσεις. Κατάλαβα σωστά? 16 3 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnypR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Φοβάται να πει τη μάρκα γιατί θα το δουν απ την εταιρία. Θέλει α βρεθεί η λύση πρώτα και μετά να μιλήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα