SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) (είπα να ανοίξω νέο thread για επιπλέον ερωτήσεις) Τελευταία με την παραμικρή βροχή η περιοχή έχει όλο και κάποιο θέμα με το ρεύμα. Χθες αυξομειώθηκε η τάση 3 φορές (κόπηκε και επανήλθε το ρεύμα) με την 3η να καταλήγει σε διακοπή ρεύματος 10 λεπτών. Γενικά, έχω σε σειρά 2 πολύμπριζα ασφαλείας της apc. Αυτά τι προστασία προσφέρουν? Από τροφοδοτικό έχω Evga 750 g1+ gold. Τι ανοχή έχει το τροφοδοτικό σε τέτοιες καταστάσεις? Και μετά το χθεσινό, μπήκα στο τρυπακι αγοράς ups. Βλέπω το συγκεκριμένο της apc Αρχικά, δεν βρίσκω στο πόσο load ξεκινάει το fan που έχει. Δεν θα ήθελα να το ακούω σε idle καταστάσεις. Επίσης, ειδα οτι η μπαταρια στο συγκεκριμενο δεν μπορει να αντικατασταθει. Υπαρχει θεμα με αυτό? (εκτος αν εννοει οτι δεν εχει 2η μπαταρια μεσα στην συσκευασια για αντικατάσταση) Τέλος, μιας και έχω μόνο 1 πρίζα στο δωματιο. Υπαρχει θεμα να συνδεσω το ups στο 1ο πολυμπριζο, και εκει τα βασικα Parts που θελω να προστατεψω (pc, ps5, main monitor)?. Μπορω να συνδεσω το pc και το ps5 + το 2ο πολυμπριζο ωστε να συνδεσω και τα 2 monitor και την TV μέσω του 2ου πολύμπριζου? btw, μιας και εχω τα πολυμπριζα αναποδα στο γραφειο, και το ups θα ειναι στο πατωμα, αν γινεται και καποιο λινκ καλου καλωδιου για τροφοδοτικο pc στα ~3 μετρα Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από SabotazNic
fotaras76 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Το πολύπριζο αυτό αντέχει μέχρι 2300 watt https://www.apc.com/shop/gr/en/products/APC-Performance-SurgeArrest-6-outlets-230V-Germany/P-PM6-GR οπότε υπολόγισε ποιες συσκευές μπορείς να συνδέσεις πάνω του. Έχω ένα ίδιο και μέχρι στιγμής είναι άψογο, η APC είναι κορυφαία εταιρία. Καλώδιο για τροφοδοτικό 3 μέτρων https://www.e-shop.gr/cablexpert-pc-186-vde-3m-power-cord-c13-vde-approved-3m-p-PER.584413?gclid=Cj0KCQiA3-yQBhD3ARIsAHuHT66o73ctIWoWi5wLUmZUQB0fpONFGGTc7U30fcu6IwhvCpCeEU6KwrYaAuFFEALw_wcB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα